Дуже люблю експериментувати з їжею. Постійно вигадую нові страви, експериментую з поєднанням смаків та намагаюся створити незвичну і в той же час смачну страву. І в мене вже є декілька власних рецептів.
Клас. Пригадалось, як я десь в сьомому-восьмому класі в журналі чи то Юний технік, чи то Юний натураліст, надибав статтю про те, як плести кошики... Кошиками було завалено все подвірья. Потім попустило...
Тепер простіше - в Ютубі купа відео. Починаючи від заготівлі лози і до різних варіантів плетіння. Мені б ще "руку набити" на тому)))) З чищеної від кори лози - то мій 2-й виріб.
В мому дитинстві можна було виписати польський журнал Maly Modelarz. ІЛ-62 довго висів в моїй кімнаті.
А в мене був БелАЗ з "Юного техніка" ))) Передні колеса поверталися. Кузов на телескопічній трубі піднімався... Тільки розфарбувати не старчило натхнення. Так білим і "вмер" в якийсь момент(((
Навіть не зможу пригадати всіх гуртків, куди нелегка заносила. Від авіамоделювального до шахового. В шаховому був на двох заняттях. На другому дав мата викладачу і більше не ходив...
А чому "LOT"? До речі, нинька балакав з двома стюардесами тоді компанії))) Ну, я вже з ними більше року знайомий. Мама і дочка. Дочка, буквально, пару місяців, як стюардесою стала. Хвалилася, що на днях у Борисполі була)))