І що Ви, особисто зробили в техніці квіллінг.Покажіть!!!!Я за 4 роки - зробила близько 200 робіт......Не має бажання тут все показувати, як тільки тому що одне хамство читаю в свою адресу.....
А ми подорожуємо Україною, а скоро і світом. Якщо цікаво, то тут ми розповідаємо як можна бюджетно та весело подорожувати, розповідаємо про наші мандрівки і просто ділимось досвідом. https://vk.com/public92465124
Та просто роботи різні, і вязання і вишивання, гачкування... Я думала що візаж то малювати косметикою, придумувати різні образи!!
візаж на рівні любителя - тому роботи не виставляю. інші роботи не соромно представити увазі шановної публіки))) справді вони різні, не люблю одноманітність. отримую задоволення від розвитку в різних напрямках. маю надію колись похвалитись фото створених мною образів, але поки лише набираюсь досвіду. натхнення всім!!!
я майструю композиціі з квітів, дуже подобається працювати саме з квітами, я їх дуже-дуже полюбляю. Колись хлопець подарував на День Народження серце з троянд, композиція була така гарна, що не можна було відвести очей, мені ще ніколи не дарували квіти так оригинально! Квіти дуже довго не в'яли, тому мені стало цікаво, що там під квітами, що дозволяє зберігати їх свіжими, потім, через пару тижнів розібрала композицію, роздивилася що и як там було, та вирішила сама спробувати таке зробити. Спочатку просто на оазисі робила квіткові композиції, потім серця навчилася робити, а із останнього зробила мамі а Пасху ось таку крашаночку.
Ось таке серце я зробила з квітів нещодавно: робила по картинці для молодят на весілля. Трошки пізніше скину те, що в мене вийшло.