Дитячі ігри Завжди хотілося створювати щось для дітей, точніше різні історії, казки. А тут довелося ігри цікаві робити. Якщо комусь цікаво подивитися дитячу гру на планшеті (Вона безкоштовна!) пошукайте "Хто у горах?" від Nravokids. Діліться враженнями від перегляду, діточкам привіт)))
Всім привіт)Я сама з Тернополя,на днях буду у Лвові.Мене цікавить,де у вашому місті є магазини,куди можна занести авторску ляльку на продаж?) буду вдячна за відповідь
Теж поділюся. Взагалі багато чого роблю, але тут опублікую те, чим пишаюсь: сильно не критикуйте, дещо для вулиці робилось, не особливо охайно. Плюс досвіду не було. Безимени-3.png Безимени-4.png Безимени-2.png Безимени-1.png IMAG0633.jpg IMAG0204.jpg
ой, багато чого роблю! в основному прикраси, зараз бісером захопилась. Приємно ним займатись, затягує.
Я теж колись таке мала захоплення робила прикраси з бісеру, зараз більше вишивка подобається з бісеру, теж затягує, я коли вишиваю то так морально відпочиваю
А потрібно було для повного щастя всього-навсього купити або позичити мішалку Я Вас дуже розумію, бо будувався з нуля, і ніколи не мав своєї мішалки. А коли купив свою, то бетонувати вже не було чого, тільки кусок паркана
Я синові теж виишила, дуже гарна, всі зажди запитують то з бісеру яка краса!!! Тепер хочу собі вишити та чоловікові, коли за то взятися все тепер часу щось бракує, чи лень на мене найшла до тої справи, але хочу до першого вересня вишити, щоб повести синочка в перший клас в вишиванках сімейно! І ще хочу вишити тепер синочкові футболку в жовто- блакитних кольорах!
У вільний від роботи час, я какаю красивими фігурками лнроднрівців, зараз сфотографую і покажу усім охочим поціновувачам мистецтва
Ух ти квілінг))Супер.Ой це стільки часу займає.Знаю,бо помагала малому в школу,він у 2 класі робити квіточки на відкритку,то я після 2 квітки сказала,що з мене досить))