starJeff, в Ви Льдяниковий період і Шрек - всі частини бачили? ---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ---------- Ще "історії іграшок" можете переглянути, хоча мені найбільше сподобалась 3-тя частина ,а дві попередні подивився через їхній високий рейтинг))) хоча теж мають свої ізюминки.
Ойойой, це Ви під впливом чого писали?! Мабуть "Книга Ілая" - не геніальний фільм, але переглянути можна. Є свої плюси, але і є свої недопрацювання. Якщо подивитесь його, то подивіться ще і фільм "Дорога", теж цьогорічний. ---------- Додано в 03:17 ---------- Попередній допис був написаний в 03:14 ---------- Ай, тільки тепер додивився, що це тема про мультики Ну мало що, може і на фільми Вас, ТС, потягне.
Слухайте, з вашим апетитом, може які пігулки від голоду, Га? Анекдот: Приходить пацієт до дохтора і каже: - Дохтор, дайте пені пігулки від жадності, але побільше! побільше!
Найкраще, що я бачив у своєму житті це новий мультик "Маша и Медведь"(2009/2010рр.) студії "Анимаккорд". Це море позитиву + прекрасні добрі, а головне "НАШІ" персонажі (а не монстри та роботи, як в більшості сучасних мультяшках) + чудова озвучка, графіка і сюжет... Перелічувати його переваги можна дуже довго. Можу зрівняти його з "Ну Погоди!" у свій час. Хто не бачив цей мультик - дуже раджу.
Дивилися недавно всією сім"єю,мультик дуже прикольний і позитивний.Він з серії тих,що без посмішки нагадати не можливо.
Mamma Mia. На одному диханні. Дуже легкий і приємний фільм вихідного дня... А ще якщо знати про що співають, то взагалі супер.
Піксарівська короткометражка Partly cloudy (мінлива хмарність). Просто в захопленні від ідеї і візуальної картинки....
Я вже писав. І не три, а тридцять три... Маша и Медведь 1-11 серіїї Маша и Медведь 12 серія А ще Теж подобається Переменная облачность І ще з Піксаровських класний мульт "Барашек" та "Похищение"