Серіали

Тема у розділі 'Серіали', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 січ 2007.

1. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Лікар Григорій Хатао_О... та ну, що за знущання:cry::cry:

2. Я по своїй природі серіали взагалі мало переношу)) "Друзі" - величезний вийняток, тут все на вищому рівні... а всю ту американську, російську й амеркианську бурду, яку крутять по ТБ днями і ночами й бачити не можу))

• Подобається Подобається x 3
  3. Зануда

Зануда така зануда

Lie to me (”Теория Лжи”) із задоволенням переглянула 4 серії першого сезону. Цікавий неординарний серіал.

• Подобається Подобається x 1
  4. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ага, також подобаэться, шкода що не показують вже його по "новому" :sad:
    А ще ыз задоволенням дивлюся "Ранетки"!

5. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ага, також подобається, шкода що не показують вже його по "новому" :sad:
    А ще із задоволенням дивлюся "Ранетки"!

6. Summer

Summer Well-Known Member

нині подивилась продовження Кадетів - Кремлівські курсанти, супер :) , старі та нові герої, шкода, що поки Макарова та Лєвакова не має... але обіцяють їх появу пізніше, а ше шкода, що в нас показ буде восени, прийдеться качати з нету....

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я дивлюсь зара Авантюрист/Притворщик/Pretender
    серіал старий, але в дитинстві його дуже любила... і вражає - скільки там багато почуттів, емоцій, як важливо допомогти іншому...

• Подобається Подобається x 2
  8. nastinka

nastinka відсутня

а я вже бачила аж 7 серій :)
    класний серіал))) типу в стилі хауса..але трохи інакший :)

маю 10 сезонів з українським дубляжем. якщо потрібно.. :)
    про що він?

9. Summer

Summer Well-Known Member

зара дивлюсь Harpers Island, супер, інтригуючий в стилі 10 негритят, Охотники за разумом і т.д. вже є 5 серій :)

10. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

люблю Хауса, "Друзі" і "One Tree Hill"

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ще зовсім недавно, якби хтось сказав мені, що я буду дивитися серіали, то плюнув би в пику :)

Але я відкрив для себе таке явище як торренти, де є все, в тому числі і серіали "пачками".

За останні два місяці я проковтнув перший сезон нового серіалу Грані, потім всі 5 сезонів Доктора Хауса, а сьогодні завершив дивитися "Загублених". Фільми дивитися практично перестав, телевізор майже не вмикаю :)

На черзі у мене "Декстер", "Новий день", "Втеча з тюрми" та інше. Ще планую якось Альфа в укр. перекладі стягнути і подивитися. Вже знайшов :)

12. bodia

bodia New Member

Може хтось знає, де можна скачати окремо російські звукові доріжки від тлеканалу "домашній" для перших чотирьох сезонів доктора хауса?????????

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Альф для мене - це як смак дитинства :) Дивилася колись по польському телебаченні

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

файний вибір;)

15. Summer

Summer Well-Known Member

хто дивиться Ангар 13? досить класний серіал така собі суміш За гранью та ікс файли ну і зачарованні, вже є 5-ть серій :)

16. Gregory House

Gregory House New Member

Мені найбільше подобається House M.D і Друзі,ну і ще чуть чуть Загублені.

17. Ярик

Ярик Well-Known Member

Не люблю серіали, даремна трата часу. Можу подивитись якусь серію з серіалу, в якому наступна серія не повязана з попередньою. Наприклад "Хаус", "Друзі"...

18. night

night Well-Known Member

Я не прихильник серіалів. Просто ніколи. Один з серіалів який мені подобався і дивилась його кілька серій підряд це "Думати як злочинець" і "Місце злочину" час від часу дивлюсь.Дуже дратують російські серіали якими аж кишить наше телебачення.

• Подобається Подобається x 2
  19. Geograf

Geograf Меломан

Друзі і Сімпсони, кращих поки що не бачив
    а ще полюбляю дивитись: "Як сказав Джим", "Триматись до кінця", "Альф", "Малкольм в центрі уваги", "Теорія великого вибуху"

Хронічно не переварюю російські серіальчики:bad:

20. Londoner

Londoner Абирвалг

Californication! Колодязь цитат! Майже детальне висвітлення реальних подій!
    :)

а де твій аватар? :)