Серіали

Тема у розділі 'Серіали', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 січ 2007.

1. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Оу... Ті що Вбивства у Мідсамері? Суперський серіал, маю всі серії. Нажаль вони якось дивно знімають, нерегулярно. Нібито скоро вийде наступна серія 10 сезону, й знімають далі

• Подобається Подобається x 4
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так-так, "Вбивства у Мідсамері"! Постійно забуваю назву "Мідсамері". Я дивлюся по Халлмарку. А звідки качали?

• Подобається Подобається x 3
  3. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Брат здається чи з Лосту, чи з Торенту... десь в неті знайшов

Запитала звідки, ось http://novafilm.tv/

Останнє редагування: 12 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

A Nightmare on Elm Street про Фредю Крюгера в червоно- чорної кошульке і дітей. Якжешь мені це подобалося ,тим хто любить страшни сни обговорювати раджу подивитися

5. Lika20

Lika20 Well-Known Member

"Закон i порядок" але пiзно йде.....:sad:

6. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Вчора була в гостях, і там до коліжанчиної мами прийшла сусідка, і вони обговорювали якийсь серіал мексиканський, який іде зранку в о_О:crazy: 05.08 год.
    І то сусідка проспала, і прийшла питати, що було в тій серії нового.
    А я люблю документальний серіал, що йде по інтері в будні 22.30. Цікаво. Ну і "доктор Хаус" :good:

7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Хаус днями вже буде... Сьогодні стартує Лост :good: Днями на Лостфільм вже буде переклад, але мабуть я й оригінал сьогодні зкачаю, вже нетерпець :)

8. Geograf

Geograf Меломан

Friends (Друзі), там дуже файний сюжет, от жалко тільки що на 10 сезоні обриваються! Там самий позитивний герой Чендлер)) :dancer::haha::radist::clapping:
    Зараз по новому каналі йде, дивлюсь його не знаю вже який раз і ніяк не набридає.

Останнє редагування: 21 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Люблю "Друзі" - дуже позитивний серіал:),час від часу дивлюся Хауса(він мене пре:))) ).Зараз найулюбленіший - "Два з половиною чоловіки" з Чарлі Шином..Море позитиву!!!:good:

• Подобається Подобається x 5
  10. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Доктор Хаус кращий серіал останніх років. Після "Германової голови" і "Альфа" давно вже не було таких серіалів.

11. Geograf

Geograf Меломан

Два з половиною чоловіки, класний серіал, жалко що немає останнього сезону на українській мові:sad: А ще дуже сподобався серіал Теорія великого вибуху, про 4 геніїв і блондинку теж суцільний позитив:)):haha: він до того ще й такий науковий:haha:, подивився на разі перший сезон

• Подобається Подобається x 2
  12. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

ВІТАЮ ФАНІВ ЛОСТУ!!! Сьогодні переглянула перші дві серії у перекладі, ох і накрутили... чекаю вечора, щоб спокійно передивитись, бо на роботі воно якось... самі розумієте ;)

13. Summer

Summer Well-Known Member

:preved::yahoo: Загубленні 5-й сезон! Зараз качаю 2-і серії, так як вчора лост був перегружений..... видно всі хотіли новий сезон глянути. Ото супер , чекаю коли вже гляну! :)

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мене потягнуло на Ретро девяностих... хочу скачати "Її звали Нікіта"... можливо банально, але подобаються стосунки двох основних героїв:)

а ще Авантюрист, про людину що міняє професії і допомагає людям... ставить винних на місце їх жертв...

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

З тих часів і з тим хлопцем "Горец" дивився Франко Канадийський там фехтування екзотичне.

"Микиту "знайомі бабусі любили.

Останнє редагування: 25 січ 2009
  16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Хаус!!! Щойно подивилась у перекладі, англійською вже давно переглянула, але ніц не зрозуміла ;( така складва медична мова. Кадді чудо-мама :)

17. Liona

Liona кавоманка зі стажем

мені остання серія не сподобалась :nea: кінець - взагалі не зрозуміла :sad:

18. В том году смотрела "Кадетов", сейчас вообще телевизор почти не смотрю.

19. nata-k

nata-k Well-Known Member

Це там, де про синдром Мюнхаузена :)?

20. Liona

Liona кавоманка зі стажем

ні, це я про останню серію (12-ту) з 5-го сезону, про епілепсію. Сама кінцівка незрозуміла :dntknw: про труби і Хауса.

а де твій аватар? :)