Улюблені герої Росс http://www.youtube.com/watch?v=T8ligyLVeSg&feature=related Рейчел http://www.youtube.com/watch?v=M3CthYRdXnQ
....спочатку я його не дивився. Потім кілька разів "підглянув" коли моя жінка його дивилася. Мені сподобався. Це було десь на середині серіалу. В Блокбастері взяв початкові серії , щоб догнати пропущене. Серіал остроумний , смішний з гарно підібраними акторами. Коли по ТБ показували як знімали останню серію , то в всіх -акторів і персоналу , сльози були на очах. Ричал (Дженіфер Анністон) зараз ще час від часу грає в інших фільмах.Інших акторів я більше не бачу. Росс переїхав в Англію і там має контракт в якомусь театрі. Останнім часом мелькнула інформація що хочуть зробити повнометражний односерійний фільм , так як це зробили з Sex and the City. Якщо вийде на екрани обовязково подивлюся.
Фібі буває, знімається в фільмах на другорядних ,але ефектних ролях (фільм "П.С. Я тебе люблю") Росса я бачила в одному фільмі (бойовику чи шо, який розкритикували) Джо мав свій серіал, з його з імям... Моніка ще до серіалу була популярна... памятаю, вона знімалась з Джимом Керрі в "Ейс Вентура 2" Чендлер знімався в "9 ярдів"... останній фільм "Папе снова 17" а якщо вірити вікіпедії - вони всі постійно десь знімаються)))
Зараз знімається у серіалах "Город хищниц" і "Желтая пресса" З ним файне кіно "Шахраї" і "Майже герої" Хоч по правді кажучи я цих акторів в основному і сприймаю в рамках цього серіалу http://www.youtube.com/watch?v=MMVRAUFqgZU&feature=related
...за серіал з Джоуі згадав , був такий ...але щось не дуже популярний. ..."9 ярдів" , теж... Фібі (Ліса Кудроу) пригадалася в кількох фільмах , ....найуспішніший був Analyze this , комедія про мафію , де вона грала жінку психіатра. В фільмі знімалися Роберт де Ніро і Біллі Крістал...продовження Analyze this був Analyze that. В любому випадку до цих акторів популярність прийшла тільки завдяки "Друзям". І з відходом "Друзів" втрачається їхня популярність.
так, Друзі зробили їх всесвітньопопулярними) і багатими... ще раніше читала що за одну серію кожен з них отримував десь 700-900 тис.доларів... якщо брати що декілька міліонів за повнометражний фільм - це багато, то тут взагалі... правда інфо хтось мені розказував, а в неті не знайшла нічого)
Да, в последнем сезоне они получали по 1 миллиону за серию. А в начале сьемок по несколько тысяч за серию. Цитата из Википедии о Джои:
Ага, я дивилась цей серіал, в Польщі показували. Теж в такому ж дусі, як Друзі, навіть я б сказала, що він там грає ту ж свою роль з Друзів. Серіал, звісно, не такий крутий, як Друзі, але теж цікаво переглядати, якщо любиш друзівський гумор . Я, мабуть, найбільше люблю Джої і Рейчел. Він має чудову міміку і сам по собі кумедний і веселий, а як приколюється, то взагалі . А Дженіфер Еністон люблю як акторку взагалі, теж більшою мірою за міміку, за акторську гру. Але і всі інші теж прикольні - акторів дуже гарно підібрали, всі симпатичні і до себе пасують. Ну як справжні ДРУЗІ!!
Я теж, я люблю цю пару, коли вони почали зустрічатись я був дуже радий за них було дуже жаль коли вони розстались