Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Ой це ви даремно Луї Вiтон - це з розряду казкової мрiї! А ще такої яку Керрi подарувала асистентцi. То не простенька класична модель, а модернова, спецiальний випуск. Я б сама таку не проти поносити. :ninja:
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 І я не проти поносити) Проти такого тупо відвертого продакт плейсменту, чисто тих манер прийомчик))
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 А, ну так це просто спонсорство. Луi Вiтон "забашляв" на кiно, от їх i свiтять. Те саме що з фiльмами Джеймс Бонд - годинники, машини, iтд... Минулого разу був ФОРД!!! Форд??????? Машина Джеймс Бонда??????? Продажнi продюсери виявились продажнiшими нiж я думала, так пiдвсети супер агента.
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Обожнює Секс і Місто, серіал - мені подарували на дисках всі серії, тому дивлюсь як є настрій, передивляюсь найкраще))) фільм трохи гірше.. сподобався як логічне закінчення всього+ ці всі бренди мене приваблюють - приємно дивитись) а загалом - це хороша історія про самодостатніх жінок великого міста... в якій найкраще - це вірна жіноча дружба, якої так не вистачає у реальному житті...
Рівень жартів порівняно з тим самим Хаусом - на 2 порядки нижче сприймаю СіМ - саме як комедійний фільм а так нічого - під ПМС дивитись можна
якщо чесно мені потрібна, навіть дуже))) звичайно, найкраще дружити з мамою чи сестрою, які тобі точно поганого непобажають (і то не завжди)... але так хочеться щоб ці всі посиденьки в кавярні, шопінги, розмови на жіночі теми з падругами не супроводжувались заздрістю і підлістю...
з чоловіком (дружиною) має бути дружба, бо це одна з основ стосунків... і вона має бути найщирішою і найвідкритішою... але друга половинка не замінить дівочих посиденьок)) тому героїні Сексу і Міста навіть тоді коли кожна знайшла свою другу половинку (в фільмі), всерівно почували себе самотніми жінками Нью-Йорка і не могли відмовитися від дружби одне з одним...
І мені потрібна. :girl_smile: Все - одно з чоловіком не обговориш якісь такі суто жіночі таргани. Маю подруг, з якими дружу ще з першого класу. Щоправда, порозбігались всі...:girl_sad: Двоє до Києва перебрались, одна взагалі за кордон. Лишилась я саменька. Тож зустрічаємось тільки влітку, коли вони приїздять до батьків. І дату приїзду завжди корегують між собою, щоб всім разом зібратись. Так що збираємось рідко. Але зате дуже мітко! :girl_smile: А так, є звісно приятельниці, але то не те. Нема такої довіри. :girl_sad:
може тому ці героїні такі нещасні?.. що замість того, щоб шукати "другу половинку" і тішитися у разі, якщо знайшли -- бігали одна до одної?..
а ви бачили фільм чи серіал? основна проблематика в тому ,що жінки самотні і не можуть знайти свою другу половинку... це актуально, бо зараз самотніх жінок дуже багато... їм важко і єдине, що для них є опорою це їхні вірні подруги , які прийдуть на допомогу в будь-який час...
серіал... тому мої висновки й базуються саме на серіалі... всі чотири кобіти -- насправді шалено нещасні, усі вони шукають "того єдиного", але коли щось не клеїться (а "не клеїться" дуже часто) -- вони біжать одна до одної, там їх "розуміють" і вони в в черговий раз йдуть шукати "того єдиного"... чи я помиляюся?
ну воно так виглядаэ, якщо дивитися по телику серії... спочатку 7, 9, потім 15, знов 9-та... а от якщо дивитись всі серії по порядку і на закінчення фільм, получається логічний сюжет і дуже цікаві історії кохання...
звичайно; що я буду винен?.. (можу запропонувати повне зібрання: докор хаус, загублені, новий день, втеча з тюряги, агенство нлс, північ-південь, а також багато-багато іншого)...
добре, тоді ви (як і обіцяли) дасте мені диски зі "сексом та містом", а я вам подарую щось теж цікаве та багатосерійне...