Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 А я хотіла сьогодні забронювати квитки на завтра на 21-20, то вони на цей фільм не бронюють, ми мамашки з малими дітками ніхто збігати наперед купити квитки не може, завтра буде точно аншлаг перед фільмом не купиш, тому доведеться мені ще трохи почекати
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Ура, мені вдалось попасти на фільм. Враження супер!!! Кому подобається серіал, фільм сподобається однозначно. Я б хотіла так виглядати в їхньому віці.
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 І мені фільм суперовий!!!! Чесно, я б теж хотіла так виглядати в цьому віці
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 з неймовірним задоволенням подивились з подругами - і здається було чути синхронні вияви емоцій у всього залу (справді переважно дівчачі компанії): перехоплення дихання на весільні сукні, посмішки на поцілунки геїв, ШАФА (!!!ААА!!!), і навіть закусування губи після слів Міранди в переддень весілля ну а драматичний жест Шарлотти на додачу до довго продумуваної фрази - це взагалі неповторно хоча тривалість фільму трохи лякала - 135 хвилин, та ще й останній сеанс, але враження залишились найпозитивніші!
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 дуже люблю цей серіал!!!!!!!!!!!!!!!!! жаль, але останній фільм не бачила, треба десь DVD ДІСТАТИ!!!!!!!!!!!! не дуже згідна з форумлянами, які писали, що радянські фільми в порівнянні з цим серіалом набагато кращі. радянські фільм взагалі ні з чим рівняти не можна, їх не змучишся переглядати знову і знову ніколи. а СЕКС І МІСТО, так само, як і ДРУЗІ - просто хороші, добрі серіали, дивлячись які просто віддихаєш, ніяких стрілянин, монстрів і перевертнів.
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Я тiльки була розчарована що сталось з Самантою в кiнцi i її коханим... я думала що всетаки буде хеппi енд. Шафа, це була всiм шафам шафа, як бутiк просто. Ми з подружками мало в обморок не впали пiсля тої шафи. Що менi НЕ сподобалось то це що Керрi носила один пояс цiле кiно, вона його одягала чи не до всього. I ще менi ДУЖЕ сподобались плаття на весiлля Керрi, всi, i чорне i червоне i синє! А ще в нас багато шуму було про Дженiфер Хадсон - асистентка Керрi, що вона буде мати цю роль, ох, ах. Але нiчого особливого в тiй ролi я не побачила, її могло i не бути. Незнаю чого роздули так це.
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 мені теж зразу було шкода, але це ж так в дусі Саманти: в неї не хеппі енд, в неї все тільки починається
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Напевно, всіх здивую, але я страшенно розчарована фільмом. При тому, що серіал обожнюю – маю практично всі серії на ДВД. Так, дійсно весільні сукні у фільмі надзвичайні, гра акторів цілком пристойна, але сюжет, як на мене цілком спаплюжили. Не вірю я, що містер Супермен після двох шлюбів і десятирічного зустрічання не зміг вийти з машини через якусь дурнувату фразу Міранди „Даремно ви одружуєтеся”. Виходить, він насправді в глибині душі маленька перелякана дитина, а як це може бути в такому віці? Вся його вина падає на Міранду і Кері досить легко його прощає (можна було б і обійтися без настільки банального хепі енду). Супермену треба було просто собі зачекати рік, поки Кері не усвідомила, що знову винна вона і її подруги.:feminist: І до речі, дуже дивна ситуація зі Стівом і Мірандою. Вони не сплять разом півроку, вона не робить епіляції, він її зраджує, вона його покидає, а вкінці прощає, причому мотиви до прощення цілком не ясні. Вона його любить? Чи зрозуміла, що все суєта суєт? Чи вирішила, що епіляцію таки треба робити? Якийсь гімн чоловічій інфантильності. Взагалі, дівчата, які в серіалі грають таких собі веселих та іронічних інтелектуалок, в фільмі виглядають просто якимись дурненькими. Отаке моє враження. Готова слухати інші аргументи )))
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 А я навпаки думала що вина саме його. Я живу точно з таким "Суперменом" який як тiльки щось не по його розвертається та йде. У мене просто не хватає характеру не бiгти в слiд, ех... любофь... Бачте забоявся женитись, бiдосечка, а як морочити голову 10 рокiв то дуже прошу. Я думаю що це комбiнацiя, вона зрозумiла що всетаки його любить i що вiн її теж любить, i простила зраду. Комунiкацiя - це залог вiдносин. Якщо не спiлкуватись про проблеми, то вона не вирiшиться. Вона перше "перегорiла" потiм пiшли до терапевта, подумали, та й зробили рiшення. Мiранда - той самий "супермен" жiночого роду, як тiльки щось не по її - дасвiданiє. Менi фiльм видався дуже життєвим, що буває i казка, буває i стайня, кохання i прощення, все як в життi. Єдина кого менi було шкода (хоч це i в її дусi) то це Саманту. Хоча для мене вона завжди королева!
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 чому б і ні - він бачив чим скінчились його попередні шлюби, він бачив які проблеми є у найближчих подруг його обраниці - от і засумнівався. як на мене - звична ситуація. а потім, коли схаменувся, вже пізнувато було просто він не міг зробити те, що в даний момент вважав неправильним, і в тому він є Біг фраза Міранди не була єдиним аргументом проти виходу з машини, то була остання крапля. так само, як фраза з емейлу була останньою краплею для Керрі а Стів з Мірандою - я думаю, що вина була обох. він зі свого боку інфантильний і ще й зрадив, а вона - не цінувала його просто напросто! як на мене був гарний момент на мості, коли вона зрозуміла, що власне він може й не прийти! оте почуття потенційної втрати - воно дуже сильне, і змушує оцінити те, що маєш, незважаючи на всі "тріщинки". Додано через 2 хвилини хм, а Саманту мені було шкода весь фільм, коли вона не могла робити те, що так любить хоч зрештою трохи утрирувано, але мабуть вона не створена для того, щоб чекати коханого з вечерею вдома. навіть якщо ця вечеря - це суші на голому тілі
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Оце думаю чи ще варто йти на фільм чи вже все знаю Дякую, дівчатка, цікаво Вас читати - не мали бажання самі писати книжки?
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 варто! звісно, почитати отакі спойлери не дуже приємно, але мені здається, що ці ключові моменти були і в попередніх анонсах, принаймні я про них знала до перегляду
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 варто варто! Я епiзоди передивляюсь не раз, навiть якщо вже їх бачила
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Ну він свій страх пояснив інакше - вона надто ревно зайнялася весіллям, а він, бідолашка, хотів просто і скромно. Ну ясно, що зайнялася! Нарешті в сорок років зібратися заміж ))) А мене цей момент чомусь не переконав, виглядало щось типу "ну шо поробиш, ліпшого вже не буде" ))) до речі, Міранда протягом всього серіалу була дуже охоча до сексу, і зі Стівом в них все класно виходило, як так трапилося, що півроку вона його не допускала "до тіла"? не віриться...
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 ага, свій страх/комплекс перетворити на чужу проблему буває ой, я така затуркана, така затуркана
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Ходили сьогодні з подругою,велика порція попкорну та дві години перегляду пролетіли зовсім непомітно;-)Особисто мені,власниці 7ми сезонів,фільм сподобався на всі 100,подруга не бачила жодної серії серіалу,але теж вподобала;-)Раджу сходити,хто ще не бачив,розчаруватися або гарно провести час,але ні в якому разі не гадати,варто воно було того чи ні)))
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Клас, дуже в дусі серіалу - я переживала, що буде різнитися. В ньому також деякі серії закінчувались сумно. Отримала масу позитивних емоцій - але швидше від їх дружби і реальності деяких ситуацій, ніж від скупенького показу мод (в Дияволі , що носить Прада, моди таки більше було). Ще мені направду не зрозуміти деяких американських емоцій (о, в мене буде сумка Луіс Вітон!) Яскраво, дотепно, життєво, - куплю собі ще й дівіді
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 скажіть, а чи є на дівіді цей серіал перекладений укр. мовою??? у моїх багатьох знайомих є, але на рос, а це вже не те...