Секрет (The Secret)

Тема у розділі 'Документалістика', створена користувачем nirvanka, 8 січ 2008.

1. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: Секрет (The Secret)

дивилися:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=35241

2. Kira

Kira New Member

дивилась усі дві частини. в принципі згодна з тим що треба мислити позитивно 6)

3. Лянка..:))

Лянка..:)) New Member

заздрість викликає погані емоції.. якшо уважно дивитись фільм і зрозуміти його суть.. потім намагатись жити позитивно мислячи.. думаю світ стане кращим..)) і думок про чужу корову не виникатиме.. ось так..

don't worry... be happy..)))

• Подобається Подобається x 1
  4. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Цікаво було..... ЧЕСНО!!!!!!

Перші десять секунд :girl_haha:

Далі - не знаю скільки там годин (не додивилась до кінця) промивання мізків... Істина давно відома: "Стався до людей так, як хочеш, щоб вони ставились до тебе" - проси в Бога сильно і отримаєш те саме, і т.д. в тому ж дусі. Початок такий захоплюючий, а далі - :n:.

Не знаю, хто то тут витримав дивитись то по 2-3 рази..... :pull-pigtails::girl_crazy::wacky-girl:

5. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Фільм бачила. Настроює на позитив і дає якесь пвднесення, думки, що у мене все вийде. Загалом фільм сподобався, тільки, на мою думку, трохи затягнутий - можна було б трохи швидше про те все розказати.

6. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Фільм направду дуже затягнутий. Але я вирішила спробувати. Для певності написала своє бажання: Хочу мати власну квартиру. Через півроку померла моя люба бабуся:cry:, і ми отримали її хату. Я того НЕ ХОТІЛА, не хотіла такою ціною! Тому мені видається при цьому надзвичайно важливою теза: мрійте ПРАВИЛЬНО, бо мрії реалізовуються!:good:

• Подобається Подобається x 3
  7. Lika20

Lika20 Well-Known Member

А в психологiю i гiпноз Ви теж не вiрите?:girl_sad:

Останнє редагування: 13 лис 2008
  8. Фільм цікавий у тому плані, що оптимістичне налаштування допомагає в житті. Але зусилля найбільш важливі. Просто вір у себе, у своїх близьких, до всього берися з переконанням, що зможеш це зробити :)
    Загалом, вважаю, що світ належить сміливим. І ще він часто несправедливий. Але нам пощастить. Просто так має бути :)

• Подобається Подобається x 2
  9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Цікаво, яке враження в мене залишиться після перегляду цього фільму.;) Бо ж скільки людей - стільки думок. Комусь "Секрет" сподобався, наприклад, Alla рекомендує його переглянути, комусь
    Не хочеться, щоб мене "зомбували" чи дурно витратити час. :nea:Але переконала подивитися цей фільм, просто таки "втулила" мені "Секрет" людина, якій довіряю, дуже часто наші смаки і погляди на життя співпадають, і яка справді кайфує від "Секрету" - каже, що фільм налаштовує на позитив, який притягує успіх. :cool:
    Хоча б раз на тиждень дивиться "Секрет". Я вже навіть переживаю -чи то бува мій друг не стає "зазомбованим чуваком". :crazy:Але ж бо він не тільки те й робить в житті, шо дивиться єдне кіно. А багато працює і має свій бізнес. І коли почув, що мене чіпляється якийсь депресняк, то відразу сказав "Знаю, що тебе вилікує! ;)Фільм "Секрет"! Я так ше часом запиталась чи він раптом в яку секту не попав. Як то якесь кіно може змінити моє життя? о_О
    Ну, але менше з тим - фільм вже вдома і чекає коли ж я його перегляну. І потім, звичайно, або поставлю пивка своєму другові - якщо "Секрет" сподобається:drinks:; або скажу все, що думаю про нього, типо "Ти шо мені втулив? Тільки дурно час змарнувала!" :ireful:- якщо "Секрет" не сподобається.
    Отак-то.

• Подобається Подобається x 2
  10. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Якщо мільйон людей напише на клаптику паперу "хочу бути мільйонером", Цілком вірогідно, що хтось з них їм стане. А далі діло реклами. Бачите! Працює метод! Це вже в Союзі було "ефект Кашпіровського".
    Хоча позитивні емоції нікому б не завадили. Та й оптимізму б трохи більше.

11. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Напишіть потім про свої враження від перегляду.

12. pukhnastyk

Ok. :yes:Саме зараз налаштована переглянути "Секрет", про враження напишу ввечері. :)
    Усьо. Пішла дивитись кіно. :girl_bye2:

13. Salata

Salata Well-Known Member

Фильм правильный, только затянут. Хотя в конце как раз много интересного. Тем, кто думает как на него что-то свалится от одной (многих) мысли, его лучше пересмотреть.

В принципе, нет смысла бояться своих целей. А сформулированная цель - это полпути. "Хочу всего и побольше" - это не цель :)

Что касается принцев - у каждого свое понимание этого феномена. Я как-то стояла на общей кухне и ждала закипания чайника, улыбаясь мыслям. Мимо шел знакомый, решил пошутить:
    - Что, принца ждешь?
    - Ага, за кефиром пошел...

Не знаю, можно ли назвать счастливым конец этой истории, но я нашла однажды то, чего очень хотела. А что судьба развела, ну так на высокой ноте. Нет смысла жаловаться на то, что очень долгое счастье не стало бесконечным :)

14. gryvul

gryvul Well-Known Member

Я. Але я то студентам показував. мені більше цікаво було спостерігати їхню реакцію. з точки зору укрнар форльку - правдоподібно (напр. Біда йде і другу веде). але розказували мені, що книжка - цікавіща і не така розжована

• Подобається Подобається x 3
  15. pukhnastyk

Подивилась "Секрет". І якби ж то просто фільм не сподобався, а так ще й сумно, БО: виявляється в мене з моїм другом таки різні смаки:cry: Не розумію :dntknw: як можна кайфувати від такого фільму:bad:
    Навіть до кінця не додивилася - тільки перші 45 хв бачила. Може там і справді хороший (тобто цікавий) кінець, але дивитися фільм тіко заради того, щоб побачити чим ж там закінчиться??? Нє, то була б точно дурна трата часу. Занадто нудно та одноманітно показано ідею позитивних думок. Хоча сама концепція фільму правильна - що думаєш, те й стається (притягується до тебе) в житті. Але одну думку...і так довго пояснювати? "Отстой".
    Можна було б вважати це науковим фільмом - все одно нецікаво подано, є кращі і захоплюючі наукові стрічки. А то...
    Найбільше знервувало оте постійне інтерв'ю з мудрими дядями і тьотями, які вирішили навчити немудрих людисьок ЯК то тре' жити. Комедія. :haha: Особливо те, що весь час ті мудрі чуваки Вам посміхаються, губи їхні якось рівномірно (як би сі тому спеціяльно вчили) рухаються і говорять одне й те ж.
    Словом, другий раз дивитись не буду.

а де твій аватар? :)