Відповідь: Секрет (The Secret) дивилась усі дві частини. в принципі згодна з тим що треба мислити позитивно 6)
Відповідь: Секрет (The Secret) заздрість викликає погані емоції.. якшо уважно дивитись фільм і зрозуміти його суть.. потім намагатись жити позитивно мислячи.. думаю світ стане кращим..)) і думок про чужу корову не виникатиме.. ось так.. don't worry... be happy..)))
Цікаво було..... ЧЕСНО!!!!!! Перші десять секунд :girl_haha: Далі - не знаю скільки там годин (не додивилась до кінця) промивання мізків... Істина давно відома: "Стався до людей так, як хочеш, щоб вони ставились до тебе" - проси в Бога сильно і отримаєш те саме, і т.д. в тому ж дусі. Початок такий захоплюючий, а далі - :n:. Не знаю, хто то тут витримав дивитись то по 2-3 рази..... :pull-pigtails::girl_crazy::wacky-girl:
Фільм бачила. Настроює на позитив і дає якесь пвднесення, думки, що у мене все вийде. Загалом фільм сподобався, тільки, на мою думку, трохи затягнутий - можна було б трохи швидше про те все розказати.
Фільм направду дуже затягнутий. Але я вирішила спробувати. Для певності написала своє бажання: Хочу мати власну квартиру. Через півроку померла моя люба бабуся, і ми отримали її хату. Я того НЕ ХОТІЛА, не хотіла такою ціною! Тому мені видається при цьому надзвичайно важливою теза: мрійте ПРАВИЛЬНО, бо мрії реалізовуються!
Фільм цікавий у тому плані, що оптимістичне налаштування допомагає в житті. Але зусилля найбільш важливі. Просто вір у себе, у своїх близьких, до всього берися з переконанням, що зможеш це зробити Загалом, вважаю, що світ належить сміливим. І ще він часто несправедливий. Але нам пощастить. Просто так має бути
Цікаво, яке враження в мене залишиться після перегляду цього фільму. Бо ж скільки людей - стільки думок. Комусь "Секрет" сподобався, наприклад, Alla рекомендує його переглянути, комусь Не хочеться, щоб мене "зомбували" чи дурно витратити час. Але переконала подивитися цей фільм, просто таки "втулила" мені "Секрет" людина, якій довіряю, дуже часто наші смаки і погляди на життя співпадають, і яка справді кайфує від "Секрету" - каже, що фільм налаштовує на позитив, який притягує успіх. :cool: Хоча б раз на тиждень дивиться "Секрет". Я вже навіть переживаю -чи то бува мій друг не стає "зазомбованим чуваком". Але ж бо він не тільки те й робить в житті, шо дивиться єдне кіно. А багато працює і має свій бізнес. І коли почув, що мене чіпляється якийсь депресняк, то відразу сказав "Знаю, що тебе вилікує! Фільм "Секрет"! Я так ше часом запиталась чи він раптом в яку секту не попав. Як то якесь кіно може змінити моє життя? Ну, але менше з тим - фільм вже вдома і чекає коли ж я його перегляну. І потім, звичайно, або поставлю пивка своєму другові - якщо "Секрет" сподобається; або скажу все, що думаю про нього, типо "Ти шо мені втулив? Тільки дурно час змарнувала!" :ireful:- якщо "Секрет" не сподобається. Отак-то.
Якщо мільйон людей напише на клаптику паперу "хочу бути мільйонером", Цілком вірогідно, що хтось з них їм стане. А далі діло реклами. Бачите! Працює метод! Це вже в Союзі було "ефект Кашпіровського". Хоча позитивні емоції нікому б не завадили. Та й оптимізму б трохи більше.
Ok. Саме зараз налаштована переглянути "Секрет", про враження напишу ввечері. Усьо. Пішла дивитись кіно. :girl_bye2:
Фильм правильный, только затянут. Хотя в конце как раз много интересного. Тем, кто думает как на него что-то свалится от одной (многих) мысли, его лучше пересмотреть. В принципе, нет смысла бояться своих целей. А сформулированная цель - это полпути. "Хочу всего и побольше" - это не цель Что касается принцев - у каждого свое понимание этого феномена. Я как-то стояла на общей кухне и ждала закипания чайника, улыбаясь мыслям. Мимо шел знакомый, решил пошутить: - Что, принца ждешь? - Ага, за кефиром пошел... Не знаю, можно ли назвать счастливым конец этой истории, но я нашла однажды то, чего очень хотела. А что судьба развела, ну так на высокой ноте. Нет смысла жаловаться на то, что очень долгое счастье не стало бесконечным
Я. Але я то студентам показував. мені більше цікаво було спостерігати їхню реакцію. з точки зору укрнар форльку - правдоподібно (напр. Біда йде і другу веде). але розказували мені, що книжка - цікавіща і не така розжована
Подивилась "Секрет". І якби ж то просто фільм не сподобався, а так ще й сумно, БО: виявляється в мене з моїм другом таки різні смаки Не розумію як можна кайфувати від такого фільму Навіть до кінця не додивилася - тільки перші 45 хв бачила. Може там і справді хороший (тобто цікавий) кінець, але дивитися фільм тіко заради того, щоб побачити чим ж там закінчиться??? Нє, то була б точно дурна трата часу. Занадто нудно та одноманітно показано ідею позитивних думок. Хоча сама концепція фільму правильна - що думаєш, те й стається (притягується до тебе) в житті. Але одну думку...і так довго пояснювати? "Отстой". Можна було б вважати це науковим фільмом - все одно нецікаво подано, є кращі і захоплюючі наукові стрічки. А то... Найбільше знервувало оте постійне інтерв'ю з мудрими дядями і тьотями, які вирішили навчити немудрих людисьок ЯК то тре' жити. Комедія. Особливо те, що весь час ті мудрі чуваки Вам посміхаються, губи їхні якось рівномірно (як би сі тому спеціяльно вчили) рухаються і говорять одне й те ж. Словом, другий раз дивитись не буду.