Відповідь: Секрет (The Secret) а бабло завжди перемагає зло (перевірено!!!!!!!):D :D :D :D :D :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: (з драконом сама домовлюсь а до відьми принца відправлю-якщо там залишетьься то в мене симпатичний упирчик знайомий є....ггггг)
Відповідь: Секрет (The Secret) Колобок теж до кінця казки не дожив. Але ми говорили про казки із принцесами.
Відповідь: Секрет (The Secret) подивився... брєд сивої кобили... таке враження, що мене півтори години намагалися зазомбувати
Відповідь: Секрет (The Secret) Теж чула погані відгуки, що не варте мого часу. Говорили люди, котрим я довіряю, дивитися не буду.
Відповідь: Секрет (The Secret) дивилась. Фільм не сподобався... А от ідея, вважаю, правильна. Сама пересвідчувалася не один раз в тому, що мало чогось хотіти, потрібно хотіти правильно. Ніхто не каже, що треба зробити дошку візуалізації і сидіти цілими днями "втикати" на неї. Просто те, що в житті існують обставини і сили, які або допомагають нам або навпаки вже, здається, ні в кого не викликає сумніву. Потрібно тільки навчитись їх використовувати. Не дарма одні все життя гнуть спину на роботі чи ще десь, і нічого не мають, а іншим якось все в житті легко дається, ніби хтось їм це все дарує. Фільм - зомбування чистої води, але мислити позитивно і правильно раджу всім. Не зашкодить.
Відповідь: Секрет (The Secret) навiть Опра Вiнфрi пропагуе "закономiрнiсть притягання" - law of attraction. Ну як Опра сказала що то добре, то мабуть воно так i є! Покладу собi до гаманця чек на мiльйон дУлярiв. Хто зна, може колись його i обналiчу.
Відповідь: Секрет (The Secret) От дивно, думки-мрії про якісь дрібниці ще стають реальними.. А от події не дуже.. От чекаєш чекаєш когось на зустрічі, і от вже здається, що він вийде з цієї маршрутки, а ні, он там в другій маршрутці хтось схожий.. А ні, мабуть він буде йти з другого боку.. Ну де ж він?! Поринаєш у свої думки про щось зовсім інше, а він зненацька зі спини - "Привіт!". І саме в той момент, коли не чекаєш.. Або проходиш повз місце, де працює твоя знайома і ніби є впевненість, що зустрінеш її.. Але ні, не зустрічаєш.. А натомість у зовсім несподіваному місці зустрічаєш зовсім несподівано друга дитинства, з яким сто років не бачився!.. Думаю, що можна думками притягнути щось матеріальне, що залежить від нас. А події, які від нас не залежать, це просто випадковість.. Йой, щось потягнуло на філософію.. :shy:
Відповідь: Секрет (The Secret) ....і тим не менше про це говорять люди,які таким методом добились великих грошей..." я можу помилятись ,але це не означає що я обовязково не правий" ...вам нічого не заважає переконатись....чесно кажучи мене цей фільм надихає...
Відповідь: Секрет (The Secret) я дивився до половини, другу половину пізніше подивлюсь. Думаю цю методику попробувати на собі.
Хех, дивився шоу Опрі Вінфрі, опиняється, що в америці є церква "The Secret", яка штовхає ті ідеї у маси. Доречі, деякі думки правильні, але якшо узяти загалом то воно не працює, а якщо працює то до того призводять власні дії. Чоловік який хотів 1 000 000 баксів отримав їх тільки тому, шо у голові прокручував думку як заробити, звісно при довгому перебиранню ідей він зупинився на одній, яка й принесла йому прибутки.
Відповідь: Секрет (The Secret) До кінця той фільм не додивився... Задовбало. Ідея правильна (хоч може все і не зовсім так, як там розповідають), але виконання! Я розумію, що знімалося для людей різного розумового рівня, але коли тобі з такими потугами намагаються пояснити прості, в принципі, речі - це відверто нервує.
Відповідь: Секрет (The Secret) Чомусь останнім часом стільки повилазило таких "сенсаційних" фільмів! Починаючи тим самим "Секретом" і завершуючи "Втраченою гробницею Ісуса" (але останній то вже більше до гілки "філософія та релігія"). Таке враження, що замовник один і той самий. Може, у мене і паранойя, але чомусь до голови приходить думка про якусь секту. Якщо звернете увагу, основний наголос ставиться на матеріальне як сенс життя. Півтори години товчуть про гроші, будинки, кар"єру, і все "я", "моє", "мені"! P.S. Уявіть собі, що буде, як почне збуватися, наприклад, наша національна мрія про сусідську корову!
Відповідь: Секрет (The Secret) Цілком згодна з natty. Ідея гарна - виконання погане. Справа в тому, що я з цією ідею зустрічалась вже в багатьох книжках. Тому тут дивилась тільки на саму схему. Ну і підтвердження моїх думок отримала. Зі мною це працює... Мільйона я правда не отримала ще, але мені його ніколи і не хотілось... ) Позитивне мислення - ось це думаю основна думка.
Відповідь: Секрет (The Secret) Цікаво, що кожен переглядаючи фільм розуміє його по своєму. Хтось починає думати, що треба заробити купу грошей, щоб досягти чогось в цьому житті, а хтось починає розуміти, що треба мати мету і йти до неї. Після перегляду фільму в мене з'явилось якесь переконання, що у мене все вдасться! І я почала працювати в тому напрямку (і чому я цього не робила раніше? складно відповісти.. може не вірила в себе?..). І в мене наразі все вдається, що задумую, окрім речей, які залежать від злобних тьоток у кабінетах
Відповідь: Секрет (The Secret) Перед фільмом краще почитати книжку по тій темі: http://transurfing.newmail.ru/r_test.htm Судячи зі статистики форума по книзі автора: книга таки популярна ...
Відповідь: Секрет (The Secret) Я кіно подивися трохи і далі слухав як радіо. Думки сподобались, тепер мислю позитивніше і відчув зміни і своєму емоційному стані (Ми є те, що ми думаємо). А хтось дивився може фільм "Кроличья нора"? Кажуть, то друга частина "Секрету".