Та як не готуйся, але шкарпетка все одно порветься на самому видному місці у самий критичний момент))) А якщо серйозно, то я би ще хотів зафайдолити файку Бо"м ше ніколи не пробував...
)) То є ШВОБОДА! Уявіть, що хочу - розкидаю, а хочу - збираю... І ніхто мене не гризе за той кабздець. Хіба я не щасливий чоловік? От прийде зима і наведу "шарман")
Чистота і порядок всім подобається, просто іноді немає часу тим займатися, або ж нікому. То декаду зранку др вечора підробляв, то картоплю копав, а мати поїхала в санаторій до Трускавця... Час наводити порядок настав!
Натопив в хаті, заштопав шерстяні шкарпетки, зварив напівщінапіврозсольник, відварив яйця, зробив домашній майонез, помив голову, сам помився... Одівся, наївся... і слава Богу! Лежу під піччю, і відчуваю задоволення... і нехай той світ сходить з розуму, якщо йому так хочеться))
День для того, щоб робити добро, а навечір подумати про те, як се прожив день, бо чомусь роблять погане вдень, а надвечір радіють тому( Сьогодні з телевишки зробили так, що приставка ТБ працює тільки з 9 каналу, а ті канали, що були на 1-8 перенесли на 15-23. Лише незручності( От, що не зроблять, то все не полюдськи... Відчуваю, що далі краще не буде ) Навіть, якщо взяти сигнал 1G-4G, який став настільки сильний, що я вже можу дивитися ютюб у ліжку. Хоч і не такий ще швидкий, але вже не треба йти кудись на вайфай, до того ж, дивний трафік... Але ж, згадавши майбутній цифровий контроль над людством, не дуже радію, бо що ж у тому доброго?