При купівлі смартфона визначте для початку навіщо він Вам. Чи маєте Ви доступ до мереж wifi і як часто. Користуватися мобільним інтернетом в будь якому випадку дорого і досить повільно. Треба звернути увагу на програмне забезпечення. Nokia як на мене має багато програм але інтерфейс і юзабіліті їхнє бажає кращого. Смарти на базі Android мають дуже велику кількість програм як безплатних так і платних. І інтерфейс їхній приємний і простий для користування. Процесор...якщо він слабкий то смарт буде тормозити. Особливо це відчувається коли прокручуєш телефонну книгу. З власного досвіду при вибору смарта для мене було важливо такі речі: доступ в інтернет, підтримка кількох поштових скриньок, office, скайп, зручне юзання інтернет сторінок, швидкість відкриття і закриття програм, зручне читання книг і доступність найрізноманітніших програм. (люблю я їх ставити, пробувати, стирати) Щодо сенсорних екранів...До недавнього часу я була переконана що сенсорний екран і кермо речі геть не сумісні. Але зараз юзаючи сенсорний смарт зрозуміла що це була сила звички. За кілька днів за кермом я освоїлась цілком і зараз це вже не проблема. З смартів мала samsung s5230, nokia e72, iphone4. Мала можливість порівняти якість програмного забезпечення і роботу смартфонів.
Набираю в сліпу (дивлюсь першу букву слова лише) але мушу перевірити що написала. Айфон має чудову властивість інтелектуального набору слів. Правда потрібно час щоб він освоїв ваш лексикон. І тоді набравши перші дві три букви маєте готове слово.Спочатку це дуже дратує бо слова геть не ті що треба але по мірі користування ця функція дуже і дуже зручна.
Сегодня мы предлагаем твоему вниманию 8 секретных комбинаций для мобильных телефонов, о которых тебе не расскажет ни один оператор. Кажется, нас прослушивают? Секретные команды для мобильного телефона Код *#06# С помощью этой комбинации можно узнать уникальный номер IMEI любого смартфона. Код *#21# Эта комбинация позволяет получить информацию о включенной переадресации. Узнай, не получает ли кто-то твои звонки, сообщения или другие данные. Код *#62# Эта команда позволяет узнать номер, на который производится переадресация входящих вызовов, если iPhone выключен или находится вне зоны действия сети. Код ##002# С помощью этого набора можно отключить переадресацию звонков. Теперь звонки сможешь принимать только ты. Код *#30# Предоставляет информацию об определении номера входящего абонента. Код *#33# Эта комбинация показывает информацию о блокировке исходящих поддерживаемых сервисов, например звонках, SMS и других данных. Код *#43# Этот набор помогает отобразить информацию об ожиданиях вызова. Код *777# (для Украины) Выводит текущий баланс, а также информационное операторское меню в зависимости от сотового оператора, который используется.
Пять років .... яка була крута кобіта. ЯК тепер моч внучка пятикласниця все то саме тіко за кермом не сидить СМс не набирає. А тих курок з мобільними за кермом одразу на ратушній площі у вогень Tapatalk
Правильно Зараз смартфони пішли настільки функціональні, що всі їх функції важко використати. Наприклад, в мене в телефоні є скан пальця, яким я ніразу не користувався, так само як блокуванням через фотографію, так само як відеодзвінками з номера телефону відразу(не вайбер), навіть не знаю чи в нас таке працює. Головне, щоб задовольняло наші потреби, а що лишнє то не задавить все)
Та да, зараз так швидко розвиваються ці телефони, що навіть не встигаєш знайомитись з їх повноцінним функціоналом. Купив собі китайский Мейзу Pro5 rozetka.com.ua/mobile-phones/c80003/producer=meizu;series=pro_5/ і дивуюсь його роботою. Він проацює так добре, що мій друг, у якого айфон, був дуже здивованим. На ньому стоїть багато різних прог стандартних, в яких я ще й не розібрався. Але саме більше в цьому телефоні мені подобається камера. Пейзажі виходять дуже яскравими і гарними.
Тут з Вами я згоден. Телефони цієї марки працюють взагалі безвідмовно. Буває іноді, що підвисають, але то дрібниці для китайських смартфонів.
Шо не ясно? Працюють безвідмовно!!!!!!!! Поки не підвиснуть. Вже, як підвиснуть, тоді працюють НЕ безвідмовно. А, коли ВІДвиснуть - то знов працюють безвідмовно. Всьо ж коню пойнятно...
Позавчора, нарешті, вставив польську сім карту в смартфон. Досі вона сиділа в стареееееенькому Самсунгу. Я вже давно всі наявні в тому Самсунгу номери виписав у вордівський документ (багато повикидав, бо декого ваабчє не міг згадати, хто він такий, дехто й повмирав вже(((( Залишив номери виключно на СІМ-карті. Вставив її в смартфон, а контакти, записані, на сім-карті, в списку контактів так і не появилися((((( Хто підкаже що робити? Хіба вбивати вихідний - переставляти картку знов в той старий Самсунг, переписувати номери в Вордівський документ, а потім тупо заганяти в смарт...........
@manur треба подивитись в налаштуваннях контактів, МОЖЛИВО там десь є "птічка" які контакти відображати, і МОЖЛИВО там не включені контакти з сімкарти.
В мене то такво виглядає. Але колись в самсунгові то ше шула пташка на контакти з сімкарти. А з іншої сімки бачить? Може в карті проблема?
Вигрузити з лайфа контакти в телефон Пхнути її в станий телефон Загрузити контакти на СІМ лайф Пхнути в смартфон і вигрузити на память телефону