Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не читали і я не читав того указу. Тому ні ви, ні я не можемо стверджувати про однозначність.

• Баян Баян x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

інколи добре мати біле волосся. Пишеш що хочеш.

• Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

То вам підтертися, а Міхо сцить приїхати - герой нових елітних сил.

• Тупо Тупо x 1
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я вам навів конкретні укази президента щодо Саакашвілі, які були видані раніше. Вам що - повилазило і ви не бачили в тих указах персональних даних про Саакашвілі?
    Ви думаєте, що в указі про позбавлення громадянства (якщо такий є), будуть якісь інші персональні дані? Окрім ПІБ ви там нічого не побачите. Можна подумати, що там буде його адреса проживаня вказана, реквізити банківської карти чи група крові...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. manur

manur Well-Known Member

+ розмір мештів:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

З радістю б поговорив про те, хто по якій стороні барикад.

Світ розділений зараз на дві частини: зло і добро.

ДобрО - це Євросоюз, де Україна завдяки Порошенку ввійшла в асоціацію і завдяки йому Україна отримала безвіз, це США, яке підтримує Україну і теж завдяки Порошенку(як доказ, іншим цього не вдавалося і навіть Саакашвілі цього не вдалося, коли Росія вчинила агресію).

І є друга частина - ЗЛО. Це Путін, який воює проти України, КНДР, Сірія, п'ята колона в Україні, Лугандонія.

Отже, якщо ти, українцю, обгаджуєш свого президента, то як до України і президента України має має відноситися весь світ??? Чому я маю вірити Семенченку, Саакашвілі, Парасюку, Юльці, Рабіновичу, хіба світ їм довіряє і заради них підтримує Україну? А ви не чули, як кремлівська влада називає українську владу? Фашистська хунта! Ви підтримуєте кремлівську вату у цьому?

О тут і лежить межа барикади. Якщо Кремль називає моє керівництво країни фашистською хунтою, а ти підтакуєш у ненависті до українського президента, то хто ти є?

Ти є той самий ватник, який криється під патріота: свідомо, або несвідомо. То ж яким ідіотом тре бути, щоб слухати Семенченка, постити його і бути при цьому депутатом (ІгорМ) ??? Порошенко керує військом, яке вже три роки воює проти Росії, а ти на чиїй стороні? По якій стороні барикади? Кого обгаджуєш?

Невже важко це зрозуміти?

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що з того? Там, очевидно, нема персональних даних, які неможна розголошувати. Очевидно, ці дані є у вільному доступі. Це нічого не доводить. Абсолютно нічого.

Я нічого не думаю. Що тут думати? То тре бачити, а не припускати.

То є безпредметна розмова. Як можна звинувачувати когось в тому, що не бачив?

То хіба от Семен Семенченко - спеціаліст права і експерт по Ротердам+ може дати справедливу оцінку. Як не як Гарвард за плечима і лице розумне, як шмарклі витре.:)))

Нам всім тре слухати тільки його. З нетерпінням чекаю чергового поста від ІгорМ.

• Тупо Тупо x 1
  8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:haha:

От подумайте, хіба можна таке розголошувати без згоди "носія"?
    Такі вже всі некмітливі, на бідну старчечу голову Миха :facepalm:
    Вчити вас і вчити...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

розмір чогось іншого, як до грузина.

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пріус, вам потрібна психологічна допомога, тому я не серджуся. Вам дай деревяну палку і ножика і ви тиждень будете стругати. Діагноз на лице, а лікування у США - дороге.

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, тоді вірте Ляшку, Мосійчуку - вони по іншу сторону (якщо міряти по Саакашвілі) барикад.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ляшко, Мосійчук, Савченко, Семенченко - по одній стороні барикади.

Тут є все просто: Що головніше, гроші, чи України. Пята колона - заробітчани.
    Медведчук - ідеолог.

• Баян Баян x 1
  13. medwedo berlogsoni

Ну, хунта, так хунта. А от Міхеїла Саакашвілі Путін погрожував за цензура підвісити.
    От коли Путін погрожуватиме Порошенка підвісити, тоді і порозмовляємо. А так : хунта Росії не дуже-то й заважає. Торгівля йде, ну, там хтось потроху гине на Донбасі. Всьо путьом.

14. medwedo berlogsoni

Ну, що Ви таке кажете! Ляшко закликав стріляти і по Саакашвілі, і по тих, хто прийде на кордон його зустрічати.

View: https://www.youtube.com/watch?v=LaYPBVLcYgM

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Повторюся.
    Дивно, IQ один з вищих в світі, а враження, ніби перебуваєш серед пацієнтів Кульпарківської.
    Це ми з вами, шановні громадяни України, перебуваємо по різні сторони цього барикадного багатокутника.
    А звиздота професійних українців - оранжоїди, нацюки , опозники та інші, по одну сторону. Поверх нас. Над нами. Над цим багатокутником. І вони заодно. Ця велика вистава розрахована на поділ народу.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ляшко і його партія - просто заробітчани. Де більше платять - там він і є. Це видно як він голосував за бюджет і видно по Мосійчуку та інших співпартійців.

• Баян Баян x 1
  17. Capitoshechka

О!!! Нарешті!!! Золоті слова.
    Скільки сторінок даної теми виявляються безпредметною розмовою... Бо ніхто указу в очі не бачив (крім Мосійчука), а вже більше місяця кістки миють.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я бачив, версію цього указу Обозрєватєль показував. З паспортними даними на Саакашвілі
    Якщо хочете, то полистайте сторінки назад, я його в цій темі під спойлер запхав.

зі

во, він туткай во #576

19. Capitoshechka

Вибачте, шановний, але ОБОЗРЕВАТЄЛЬ не є офіційним джерелом інформації відповідно до чинного законодавства України. Завтра "ПЕРЕЦЬ. ВЕСЕЛА РЕСПУБЛІКА" щось намалює подібне або "Бульвар Гордона"...

• Подобається Подобається x 1
  20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Та я в курсі, тому і заховав ;)

а де твій аватар? :)