Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Але ж ви, @medwedo berlogsoni, реагуєте на це заняття - значить воно не пропало безслідно ;)

3. ІгорМ

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну нє,приємно,направду...що хтось,та розрушує той безрозмірний рій бариг,злодіїв і весь той потаємний кримінал,який всі бачили і бачать,але ніхто ніякої ради з ним дати не може!
    Навіть не знаю,як ще про це сказати...сваритися паскудно з тим всим не хочу,але й саркастично ставитись до...до починаючого діяти Саакашвілі ,без причини і потреби також не буду!
    Нехай робить те,що має в планах і якщо в його планах бути щирим по-відношенні до Українців,а тим паче до галичан,то Дай му Боже,здоровля!
    Ну якось так зараз,про своє ставлення до нього!:hi:

IMG_8493.JPG

Останнє редагування: 7 сер 2017
    • Подобається Подобається x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Ви тупий порохобот,яке право президент має дарувати громадянство,він може по закону дати громадянство за заслуги перед державою Україна,але напевно білоруси і люди з інших країн не заслуговують на громадянство бо вони життя своє кладуть за свободу України,а тут якесь свиняче рило,яке вилізло на крові героїв в президенти вирішило побавитись законом ,хоче дасть громадянство хоче забере,хоча можу посперечатись що Саакашвілі знає українську мову і історію України набагато ліпше ніж свинориле чмо разом з яким ви стоїте в одній стайні,і коли його погонять як паскуду хочу побачити як ви будете оправдовуватись,але віри вам вже нема

6. iso

iso Well-Known Member

Здається, я поспішив з таким висновком.

19 Закон про громадянство стверджує
    Стаття 19. Втрата громадянства України
    Громадянство України втрачається:
    4) якщо особа набула громадянство України на підставі статті 9 цього Закону внаслідок подання свідомо неправдивих відомостей або фальшивих документів;
    Тоді як Конституція без усяких «якщо» стверджує
    Стаття 25. Громадянин України не може бути позбавлений громадянства і права змінити громадянство.
    Тут вже юристів треба, щоб розібратися – де собака зарита.:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то все зрозуміло. Ви краще скажіть, який зміст Порошенкові не впускати Саакашвілі та ще й саме через Краковець, коли є ще багато переходів? То просто смішно вірити в такі бздури.

Саакашвілі, якщо появиться в Україні - ризикує бути затриманим і відправленим в Грузію. А чим ризикує Порошенко? Чим?

Рівно нічим. Я думаю, що весь той цирк на Краковці придумали прихильники Саакашвілі. Митники любе зроблять за гроші.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бог вам суддя. Я Вас не обзивав.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Просто хто трохи при владі, але немає доступу до корита називає інших баригами. Заздрість - страшна справа.

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Собака зарита в тому, що Саакашвілі набув громадянство незаконно. І тут питання: його позбавили громадянства, чи анулювали раніше надане - може бути і таке.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Саакашвілі сам себе підставив!!! Ось вам закордонний грузинський паспорт (українські мають дві літері та шість цифр) з діючою американською візою, якою Міхо хизується перед путіним 17 грудня 2015 року, хоча на той момент, за його словами, він вже відмовився від грузинського громадянства, тобто ця віза не могла бути дійсною. Та й його власна помічніця Марія Гайдар, здається, теж мала сумніви щодо відмови Саакашвілі від грузінського громадянства...)

ПодобаєтьсяПоказати більше реакцій
    КоментуватиПоширити

12. iso

iso Well-Known Member

Але набув. А стаття 25 Конституції не робить жодних застережень. Неззя і усьо. (Закон не може бути вищим за Конституцію. Хоча... Може ж Львіська влада відміняти дію Постанови Кабміну на території міста і області...) При цьому, я на 100% переконаний, що мотиви позбавлення - політичні. А порушив Саакашвілі Закон - судіть, а не заочно позбавляйте громадянства.

13. ІгорМ

Саакашвілі в Литві відмовився від пропозиції отримати громадянство цієї країни
    із коментів
    Andriy Tevelyev
    Правильно сделал. По закону он не может иметь двойное гражданство, а гражданство Украины у него в силе, ввиду того что указ об его отмене не законный.

Останнє редагування: 8 сер 2017
  14. medwedo berlogsoni

Порошенко ризикує не більше, ніж Саакашвілі в Грузії.

15. prius

prius Well-Known Member

Вся правда про війну в Грузії розв'язана кацапією

16. ІгорМ

Хай тотой указ президента по Саакашвілі від Обозрєватєля тут поки що полежить
    [​IMG][​IMG]

17. medwedo berlogsoni

Що значить "вважати такими, що втратили громадянство"?
    Вони втратили громадянство, чи їх лише "держат за таковых"?

• Смішно Смішно x 1
  18. ІгорМ

Коли у Вікіджерелах був опублікований Указ про припинення громадянства України Артеменка А.В., Боровика О., Новгородського Д.В., то тоже писали Вважати такими, що втратили громадянство України

Там тоже байда була. Не знаю, чим закінчилося...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивіться яка ситуація.

Ніззя то ніззя, але недавати Саакашвілі громадянства підстав не було. Всі документи подані. Саакашвілі затаїв правдиві дані. Підстав його перевіряти не було. Ніхто ж не відкриває слідчі дії, якщо нема підстав. Яка підстава недовіряти Саакашвілі? Тому громадянство було дано законно на цей момент часу.

Згодом виявилося, що Саакашвілі подав неправдиві дані. Значить громадянство було дано незаконно. Тобто, анульовується указ про надання громадянства.

Ви запитаєте: а як бути з тим, що людина не може бути позбавлена громадянства, якщо воно єдине. Але Саакашвілі набув громадянство України обманним шляхом - незаконно і воно є недійсне станом на сьогодні.

Розумієте різницю?

То не той варіант, коли людина мала громадянство України і єдине і його позбавляють. Тут йдеться про те, що людина незаконно його набула. От в чому прикол.

Що до "судіть" - ви не праві.
    То Саакашвілі, якщо не згідний, має подати в суд. І чесно кажучи, я не розумію чого він цього не робить, якщо він правий. Адже відстоювати права людини можна аж до Європейського суду, якщо є сумніви в українських судах.

• Безграмотно Безграмотно x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чим Порошенко ризикує, якщо Саакашвілі приїде в Україну?
    Можете дати відповідь?

а де твій аватар? :)