Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. kutuz

kutuz Well-Known Member

продукти розпаду важкі і напівважкі,уявіть собі,як буде себе почувати ,в цій клоаці, ікра риби,яка всетаки віднереститься.Зато елітні забудови не постраждали.:dntknw:

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

На місці не рибалю,ніде.Місцевий УТМР постарався.Щось в оренді,щось спущене,вірніше все спущене.Їздив в Доброгостів раніше,короп,щука,зараз по непровіреним даним трускавецький тато викупили:cry:

• Подобається Подобається x 1
  2. Salata

Salata Well-Known Member

:) монетку бросить?

Да нет, свои. Официально. Хотя, если заглянуть в причины их поведения ... :)

• Подобається Подобається x 2
  3. kutuz

kutuz Well-Known Member

Знов маю запитання.Маю деяку кількість ломаних воблерів,ніколи нічого на них не спіймав.В даному випадку виставляю на показ дві штуки від Rapala.Може є якась хитрість,головне,що ніколи не бачу щоб на озері хтось кидав такі воблери і нема з ким проконсультуватись,а коли є забуваю.[​IMG]

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

На рахунок Меденич,не їзджу туди дуже дуже давно.А ле якраз сьогодні був з хлопцями з тих країв і спілкувався з ними на тему меденицьких ставів,вони сказали:"Ні нікого не пускають,лише,що з кимось домовишся і тебе пустять,але будь готовий,що в любий момент тебе попросять піти,бо хтось там приїхав".Це не серйозно,ми не хлопята,щоб бігати.Тай так там клює,що втрачається інтерес,бо легше набрати риби можна тільки в Сільпо.А ось за Стрийом,десь в лісі,не памятаю,як називалась місцевість,був на риболовлі,було класно:сонце не засліплює,вітер не задуває,дерева ростуть практично на границі води.А саме цікаве те,що крім срібного карася я спіймав декілька золотих карасів десь по400-500гр,давненько не попадались.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

есть опыт ловли на двусоставник от Салмо, твич и еще раз твич ...

5. kutuz

kutuz Well-Known Member

Дякую,але наскільки я знаю для техніки проводки "ТВІЧ"потрібні дещо інакші воблери,з довгою і широкою лопаткою,видовжені і не високі в тілі

6. artobstrel

твичуются ВСЕ воблера! даже волкеры, на салмо я ловил

7. kutuz

kutuz Well-Known Member

Думаю ти 100% правий.Залежить від практики.В мене її мабудь маловато,бо на ці двухскладні воблери ще нічого не злапав. Може пробувати на жорсткіший спінінг?

8. artobstrel

К РАЗГОВОРУ О ПЕРСПЕКТИВНОМ МЕСТЕ.
    1. Через Гугл Ерт посмотреть на водоем и обнаружить ямы и свалы - запомнить место.
    2. Подготовить прикормочную смесь - как правило пару покупных пачек фирменной прикормки разбавленных макухой или каким либо другим съедобным наполнителем.
    3. Построение снасти основанное на сверхтонких поводках и шнурах в совокупности с мелкими крючками от брендовых производителей.
    4. По прибытии на место веерными забросами с помощью маркера или грузиком промерять глубины и найти свал.
    5. Закрепить шнур в клипсе шпули для забросов строго на одно расстояние.
    6. Добавить в прикормочную смесь антрактант.
    7. Выполнить 15-20 стартовых закорма без крючка.
    8. Насадить на крючок опарыша с мотылем предварительно обработанные антрактантом.
    9. Разместить фидер на подставке под углом 45гр. к урезу воды.
    И наконец самое главное...
    10. Сидеть со всей этой лабудой и смотреть как рядом стоящий дед на бамбуковые дрыны одну за одной тягает крупных тараней и лещей .... :)

• Подобається Подобається x 5
  9. kutuz

kutuz Well-Known Member

ауууу!Люди,ви де?

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Побував в Карпатах,краса не земна.Тече маса потічків,які в свою чергу впадають в Опір,а потім в Стрий.Місцеві розповідають,що ходять на форель,але я не вмію рибалити на такій течії,а острогою бити не буду з принципа
    Сусіде,це не далеко від Стрия,ви не практикуєте ловлю на гірських потоках?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я сповідую пацифізм, риболюбство і вегетаріанство... :girl_angel: Ні, звичайно!
    Вважаю неспортивним...

11. artobstrel

Сегодня открыл сезон по хищнику! поехали на тарань, клевало вяло, я взял свой СТ.Крой и пошел обкидывать плес, на Бент миноу 86 от ОСП повесился шнурок, грамм на 200-300 - выпустил подрастать, потом увидел как окунь гоняет малька, запустил Гипноз от Понтон - поймал уже не мотросика но еще не горбатого - выпустил , еще двух шнурков принес мифический Вижон 95 от пресловутого Мегабасса .. потом вода упала и стало скучно воблеры начали тягать траву. Улов в садок не попал но все равно - сезон открыт. Порадовал ОСП - я уже подозревал что выбросил деньги на ветер, да и Вижон в этом цвете еще не был разловлен .

• Подобається Подобається x 3
  12. artobstrel

рыбка ловится все прекрасно! )

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

я и союзники [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  13. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

О,на рибалку я б поїхала!Тільки не смійтесь...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    А тут все серйозно,по "крупному"

14. VasMT

А де то така краса лапається?

15. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

:)За Городком,точно не памятаю як називається!

16. artobstrel

10 мая ... а почему бы и нет?

17. VasMT

А это что за мутант медзажимом держАтый?

18. artobstrel

это так называемый - солнечный окунь, впервые с ним столкнулся в 95-м году в Днепро-бугских плавнях, сейчас расселение по Днепру - колоссальное, размеры - чуть больше ладони - максимум, кулинарные свойства не изучены (мной) вероятнее всего вредный вид, ибо хищник и расселяется очень быстро .. но точно не знаю ....

19. Replikator

Replikator Well-Known Member

В нас споконвіку цього "мутанта" називають "царьок" або цар-карась. Ловлю його вже з років 50-т.
    Між іншим, панове, зараз заборона на риболовлю до 15 червня. Принаймі в нас, на Одещині такий термін.
    Однак до води тягне. Поруч два величезних лимани: Кугурлуй - близько 100 кв. км та Ялпуг - близько 160 кв. км.
    Отже поки що просто дихаєм повітрям:
    На горизонті румунські гори.

20. VasMT

А Ви не погано виглядаєте на свої 55-ть ;)

а де твій аватар? :)