Є такий день в році, коли риба і в калюжі на тратву чіпляється... Але щоби потрафити в такий день, треба ходити на рибалку щодня...
На визначення рибного місця впливає багато факторів таких ,як;пора року,температура,глибина І багато чого іншого,а що саме головне не можна нічим нехтувати.Бо від того, що на гачку і чим прикормлювали залежить успіх, але якщо ви це робите не в тому місці,грош ціна вашим намаганням.А таких,що принюхуються вартує брати з собою,може вони таки щось собі спрактикували,а як ні ,то може багаж допоможуть переносити,тай буде на кого звалити невдачу,або просто покепкувати.Але в разі вдачі віддайте йому всі лаври.Всім буде добре
Думаю спініг абалденний,а ціна ще абалденніша.Хочу розказати про випадок,як я випадком попав на риболовлю і по дорозі(далеко був від дому)прийшлось купити спінінг,недорогий.SIWEIDA, 2,4м, тест15-40.Зразу хочу сказати тест мінімум в два рази перебільшено.Я мав досить спінінгів,маю з чим порівняти,але тепер на риболовлю беру тільки його,як до рук прилип,тільки ручку не додумався обрізати,могла бути коротша(не підколюю) ---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------
В мене фідер Сівейдовський... Ніяких нарікань... Тьху-тьху-тьху... Досить приємний строй. Добре січеться і тримае нагрузку... І чутливість класна. На 20 г сідав метелик і він "спрацьовував"...
Не один ти в цій гілці.сьогодні я сам з собою розмовляюКолись прочитав про саморобні воблери і вирішив спробувати(люблю для риболовлі робити всяку всячину сам)Зробив їх штук15,а може більше.Залишив одного,голавль на Дністрі сходить з розуму, бережу його як зіницю ока
А з сусідами поділитись досвідом? З чого, як, секрети... Я "коромисла", кормушки такі, сам роблю, для білої риби... На ставках карп, карась, лин гамає... Якщо цікаво - викладу.
Запросто.Тільки секретів ніяких нема,або просто я думаю так.Власне цей зроблений з липи,пиляний в ручну,перш ніж малювати і лакувати добре б було провіряти гру.Так як я читав і казали мудрі люди,для головля воблер повинен трохи завалюватись на бочок,повинен бути широкий в спинці,повинен бути тихий,без всяких погремушок.Петля для прицепки до поводка повинна бути суцільна з середньою і задньою петльою для трійників.Розмальовувати треба в більш менш природні кольори,чешуйки,очі і тп я малював просто шариковою ручкою по шару перламутрової фарби.піля чого три рази покривав лаком.все це робилось на заводі на дежурстві тому марку фарби та лаку не скажу,бо що знайшов зтого й робив. ---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ---------- Тіло робиться суцільне потім розпилюється вздовж хребта.З внутрішніх сторін пропилюється канавка для петель.Петлю я робив з ніхрому,він не ржавіє,паяється і міцний на розрив. За кормушки дуже цікаво,я теж роблю сам.Тут теж повинен бути підхід індивідуальний до кожного озера,вага,площа,розміщення поводків,глуха або скользяща оснастка.Люблю на риболовлі підійти до якогось рибака і щось підгледіти хитрого в його снастях,не завжди вдається,але є люди які самі щиро все покажуть і розкажуть і ятак поступаю,особливо молоді,краще хай вони сидять на березі аніж десь в підворотні.той хто любитьпосидіти на природі не зробить нічого лихого,хочаб в цей час.Я так думаю
фигасе! у меня к производству воблеров руки косо стоят, да и понакупал уже столько "мифических" девайсов что за одну рыбалку не всегда успеешь всеми побросать )
коли я їх робив,то мав я різних воблерів,сілікону,блешень.деяких до тепер іне пробував.І мав їх більше аніж маю зараз,а справа в тім,що хотів попробувапти і можливо щось собі довести.Маю маленьку просьбу,ПОЯСНИ ЗНАЧЕННЯ СЛОВА "МИФИЧИСКИХ"Це мифические,чи ні?
сусіде та ви аву поміняли!Класна!здається до початку рибацького сезона більше днів,чи немає до цього відношення?
Ви де всі поділись?На рибалці сидите чи що? ---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ---------- А за аву зрозумів
Поки заборона можна полялякати... Де в Дрогобичі рибалите? Це ж поруч, можна завернути і нам... В Меденичі не їздите? На торфяники... Лин, короп, карась, плотва... Здається і хижак...
Из Киева дружбан звонил. Говорит, что не совсем умные люди слили Киевское Море из-за, типа, угрозы затопления паводками. Рыбы погибло, говорит, тьма. Брешет?
Нет. Говорит не всю правду... Тьма-то тьма, но могло погибнуть больше, да и рыбаки и браконьеры помогли спасти... Лед крошили и доставали... Шурин из Киева звонил, рассказывал...
ы) это значит Вася сказал Пете что имел опупенный успех на Зонк 77 в раскраске Ред Хед, и на каком ни будь Воблеркомюа кто-то охарактеризовал оный девайс как "убийца щуки и окуня" и приложил отчетец как он на него - уау! + цена рублей за 200 и опа - воблер становится "МИФИЧЕСКИМ" ))) в том числе, сегодня после суток презрев усталость на велик, два фидера и на Ингул погода - солнышко с начала тихо потом ветер восточный (это плохо) просидел честно с 11 - ти до 19-ти изловил 13 "ласкырей" - местное название густеры мелкой, рыбки не большие но в соль пойдут ... опробовал новое типабрезентовое ведро "акрополис" для замешивания прикормки и относительно не большой садок с кольцами из тросса (увы но имеющийся спортивный в велосипедный рюкзак не запхать, да и десяток густырок в нем смотрелись бы очень сиротливо ) ) так что вот, завтрашняя суббота успешно перегажена всеукраинским субботником (дурное наследие Иллича) ждем Воскресенья а там глядишь и на рыбалку...! ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ---------- насчет Мифических - не уверен но точно - читорные )))))
Вчера смотрела сюжет. Не всю. Говорят, страшно много теперь на дне ее гниет и что с этим делать - как обычно, никто не знает.