Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Є такий день в році, коли риба і в калюжі на тратву чіпляється... Але щоби потрафити в такий день, треба ходити на рибалку щодня...

• Подобається Подобається x 3
  2. Peri

Peri Well-Known Member

Зрозуміло.
    Ну а от з тим *принюхуванням-прислуханням*?Як визначаєте рибіні місця?

3. kutuz

kutuz Well-Known Member

На визначення рибного місця впливає багато факторів таких ,як;пора року,температура,глибина І багато чого іншого,а що саме головне не можна нічим нехтувати.Бо від того, що на гачку і чим прикормлювали залежить успіх, але якщо ви це робите не в тому місці,грош ціна вашим намаганням.А таких,що принюхуються вартує брати з собою,може вони таки щось собі спрактикували,а як ні ,то може багаж допоможуть переносити,тай буде на кого звалити невдачу,або просто покепкувати.Але в разі вдачі віддайте йому всі лаври.Всім буде добре:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  4. kutuz

kutuz Well-Known Member

Думаю спініг абалденний,а ціна ще абалденніша.Хочу розказати про випадок,як я випадком попав на риболовлю і по дорозі(далеко був від дому)прийшлось купити спінінг,недорогий.SIWEIDA, 2,4м, тест15-40.Зразу хочу сказати тест мінімум в два рази перебільшено.Я мав досить спінінгів,маю з чим порівняти,але тепер на риболовлю беру тільки його,як до рук прилип,тільки ручку не додумався обрізати,могла бути коротша(не підколюю):scratch_one-s_head:

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

В мене фідер Сівейдовський... Ніяких нарікань... Тьху-тьху-тьху... Досить приємний строй. Добре січеться і тримае нагрузку... І чутливість класна. На 20 г сідав метелик і він "спрацьовував"...

6. kutuz

kutuz Well-Known Member

Не один ти в цій гілці.сьогодні я сам з собою розмовляю:crazy:Колись прочитав про саморобні воблери і вирішив спробувати(люблю для риболовлі робити всяку всячину сам)Зробив їх штук15,а може більше.Залишив одного,голавль на Дністрі сходить з розуму, бережу його як зіницю ока

7. VasMT

А з сусідами поділитись досвідом? З чого, як, секрети...
    Я "коромисла", кормушки такі, сам роблю, для білої риби... На ставках карп, карась, лин гамає... Якщо цікаво - викладу.

8. kutuz

kutuz Well-Known Member

Запросто.Тільки секретів ніяких нема,або просто я думаю так.Власне цей зроблений з липи,пиляний в ручну,перш ніж малювати і лакувати добре б було провіряти гру.Так як я читав і казали мудрі люди,для головля воблер повинен трохи завалюватись на бочок,повинен бути широкий в спинці,повинен бути тихий,без всяких погремушок.Петля для прицепки до поводка повинна бути суцільна з середньою і задньою петльою для трійників.Розмальовувати треба в більш менш природні кольори,чешуйки,очі і тп я малював просто шариковою ручкою по шару перламутрової фарби.піля чого три рази покривав лаком.все це робилось на заводі на дежурстві тому марку фарби та лаку не скажу,бо що знайшов зтого й робив.

---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ----------

Тіло робиться суцільне потім розпилюється вздовж хребта.З внутрішніх сторін пропилюється канавка для петель.Петлю я робив з ніхрому,він не ржавіє,паяється і міцний на розрив.
    За кормушки дуже цікаво,я теж роблю сам.Тут теж повинен бути підхід індивідуальний до кожного озера,вага,площа,розміщення поводків,глуха або скользяща оснастка.Люблю на риболовлі підійти до якогось рибака і щось підгледіти хитрого в його снастях,не завжди вдається,але є люди які самі щиро все покажуть і розкажуть і ятак поступаю,особливо молоді,краще хай вони сидять на березі аніж десь в підворотні.той хто любитьпосидіти на природі не зробить нічого лихого,хочаб в цей час.Я так думаю

• Подобається Подобається x 4
  9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

фигасе! у меня к производству воблеров руки косо стоят, да и понакупал уже столько "мифических" девайсов что за одну рыбалку не всегда успеешь всеми побросать )

10. kutuz

kutuz Well-Known Member

коли я їх робив,то мав я різних воблерів,сілікону,блешень.деяких до тепер іне пробував.І мав їх більше аніж маю зараз,а справа в тім,що хотів попробувапти і можливо щось собі довести.Маю маленьку просьбу,ПОЯСНИ ЗНАЧЕННЯ СЛОВА "МИФИЧИСКИХ"[​IMG]Це мифические,чи ні?

11. kutuz

kutuz Well-Known Member

сусіде та ви аву поміняли!Класна!здається до початку рибацького сезона більше днів,чи немає до цього відношення?:good:

12. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ви де всі поділись?На рибалці сидите чи що?:dntknw:

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

А за аву зрозумів:blush:

13. VasMT

Поки заборона можна полялякати...
    Де в Дрогобичі рибалите? Це ж поруч, можна завернути і нам... :)
    В Меденичі не їздите? На торфяники... Лин, короп, карась, плотва... Здається і хижак...

14. Полковник

Полковник миється в бані

Из Киева дружбан звонил.
    Говорит, что не совсем умные люди слили Киевское Море из-за, типа, угрозы затопления паводками.
    Рыбы погибло, говорит, тьма.
    Брешет?

15. VasMT

Нет. Говорит не всю правду... Тьма-то тьма, но могло погибнуть больше, да и рыбаки и браконьеры помогли спасти... Лед крошили и доставали... Шурин из Киева звонил, рассказывал...

16. Полковник

Полковник миється в бані

Дай им Бог здоровья, Добрым Людям!

А дураков не наказали, которые природу губят?

17. VasMT

Не! Дураки наше (ваше) достояние...
    Печерский суд какого хош дурня в разряд умных переведет ...

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ы) это значит Вася сказал Пете что имел опупенный успех на Зонк 77 в раскраске Ред Хед, и на каком ни будь Воблеркомюа кто-то охарактеризовал оный девайс как "убийца щуки и окуня" и приложил отчетец как он на него - уау! + цена рублей за 200 и опа - воблер становится "МИФИЧЕСКИМ" )))

в том числе, сегодня после суток презрев усталость на велик, два фидера и на Ингул погода - солнышко с начала тихо потом ветер восточный (это плохо) просидел честно с 11 - ти до 19-ти изловил 13 "ласкырей" - местное название густеры мелкой, рыбки не большие но в соль пойдут ... опробовал новое типабрезентовое ведро "акрополис" для замешивания прикормки и относительно не большой садок с кольцами из тросса (увы но имеющийся спортивный в велосипедный рюкзак не запхать, да и десяток густырок в нем смотрелись бы очень сиротливо ) ) так что вот, завтрашняя суббота успешно перегажена всеукраинским субботником (дурное наследие Иллича) ждем Воскресенья а там глядишь и на рыбалку...!

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

насчет Мифических - не уверен но точно - читорные )))))

19. Salata

Salata Well-Known Member

Вчера смотрела сюжет. Не всю. Говорят, страшно много теперь на дне ее гниет и что с этим делать - как обычно, никто не знает.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Москали?
    5-я колонна?
    Манкурты?

а де твій аватар? :)