То, взагалі то, моє ліжко. І поки я у відпустці, мої кулєги зробили з того ліжка сушарню. То поплавочки. Один гачок. Я не маю серед друзів браконьєрів. Все по феншую...
Не проблема, тим більше для багатьох виїзд на риболовлю не що інше, як привід зустрітись із друзями та випити.
Може і не так, але малоймовірно, навіть хто їде на платні ставки, щоб не платити, зі сторожем може розраховуватись алкоголем. Та і що більше може шкодити - запах тютюну для наживки на рибу, якщо курити, тримати у руках сигарету...
Я в этом году отдыхал на море , жили мы там в частном секторе, а добраться туда лучше всего будет на самолете, Это будет самый лучший вариант как туда добраться, довольно быстрый и относительно не дорогой. В этом году нашим выбором стала арабатская стрелка жилье тут Арбатская стрелка, аренда жилья (домики) на Азовском море - Азовская Дружба - Азовская Дружба
Тільки там обережно із риболовлею, на рибальському катері можна випадково у Кримнаш заплисти, точніше, у територіальні води, які Пуйло і рашиське шобло вважає своїми.
Ой, как же на рыбалку-то захотелось. Скорее бы лето. Как-то пробовали на зимнюю рыбалку выбраться, поняли что это не для нас. Поэтому ждем тепла. Вот тут новые спиннинговые удилища присмотрели - Спиннинг - купить спиннинг в Киеве, Харькове (Украине), продажа и цена в интернет-магазине для рыбалки kormak.ua. Как раз к сезону купить успеем.
Віталік Брийовський 4 квітня о 14:29 Подарунок від агрофірми , для рибаків села Завидовичі ! Сьогодні запустили : 200 кг коропа, 30 кг товстолобика і 30 кг білого амура. Всім гарного дня!!! І хорошої рибалки))) View: https://www.facebook.com/djbvv/videos/1565228203620512/
Це може бути один з тих випадків, коли рибу куплять по дорозі, а такий виїзд, виключно з метою випити.
Якщо хтось надумав випивати, мало ймовірно, щоб відразу біля водойми і з риболовним приладдям, відійти в сторону, при можливості розпалити вогонь, варити рибну юшку. Це моя версія, як часто буває у таких випадках. Фото, як у "Що?Де?Коли?", виносять знатокам картинку і запитання, яка мета такої риболовлі.
Років п"ятнадцять назад Роман Баська сказав - Наш тато буде і в криниці рибу лапати, лиш би з мамою в хаті не сидіти
Та це юмор, звичайно. Що в калюжі, в стоячій воді, може добре водитися? Жаби? Пам'ятаю, як мій тато, вже покійний, на дачі завжди пропадав на рибалці (аби не сапати бур'яни, бо цього він, як справжній полковник, не вмів). Риби в ставку пошти шо не було, а те, що він там ловив, можна було принести в півлітровій баночці. Але вмів юшку наварити, і завжди був в доброму гуморі. А один наш знайомий казав так: "Та що там вміти ловити ту рибу? Наливай та пий."