Ребята, привет! Приехал я с морских берегов и поселился в Сколе. Подскажите, где можно по рыбачить и посоветуйте снасти. В основном на морской рыбалке отдыхал, с речной и озерной знаком мало. Заранее спасибо!
приехала моя свежесваренная Колибри КМ-360 Д SL, до нее была сланевая 330, на воде еще не была, пока только первые впечатления, ну как выглядит можно на фото посмотреть, по екстерьеру особых претензий нет, смотрится прогонисто, гамма - канхфета, из опций приедренил на нос рым-утку и кинул дополнительную ленту - уселение по баллонам, сборка по первости подзанапрегла, но и сланевая тоже не шибко весело собиралась, разборка проще чем сланевой, банки стали какие то говновастые у 330 фанера выглядела поосновательней, также сюрпризом стало то что банки разные, носовая из-за носового сужения имеет несколько трапециевидную форму ... пока возник вопрос куда крепить струбцину эхолота, косынки занимают все свободное место транца ..... тяжелая падла ... пока на второй этаж запер пол и саму лодку, всплакнул по своей 330 та на порядок легче (не я то все понимаю но все же) в надутом состоянии особой разницы в размере с 330 не увидел, зато увидел в сдутом, правда собирал ее сам потому смотал в клубок ... да еще на транце сзади имеется полукольцо из металла для ... для ... а нахиба оно там?
Вітаю всіх любителів фідерної риболовлі, довго планував свою відпустку ,разом з коханою зупинились на відпочинку в с.Старая Ушиця на Дністерському каньйоні, в приватному будиночку, сама дорога від м.Львова зайняла 340км+- но дорожне покриття це просто жахіття, сама дорога кожна яма і шлях яким вів навігатор , навіювало думку чи взагалі ця затія з поїздкою була правельна. Але приїхавши в Камянець-Подільск погулявши по замкам всеж таки ця дорога цього вартувала щоб побачити цю красу.Приїхали в с.Старая Ушиця , розмістившись в номері відпочивши від дороги, я все в голові думав як мені провернути справу ,а справа полягала в тому, на відпочинок поїхали разом і залишити дівчину саму в номері , а самому поплисти на рибалку якось негарно, 2 кохані справи , хобі і кохана і цей вибір в якусь сторону дуже мене мучив. Звечора посмаживши реберця повечеряли, взнавши в господарів ситуацію по лящу по білій рибі по кльову, інформація не втішила, лящ не попадався навіть і на сітку. Віра в успішну рибалку не покидала мене ні на хвилину. Взяв в оренду лодку 25грн за добу, зваривши саляпінську кашу, в 4годині ранку надумав поплисти половити, проснувшись від звуку будильника, не спішно одягнувся вийшов на двір і зрозумів, що нікуди я не попливу, злива блискає а в темноті на хвилях з течією і вітром самому плисти, не додало мені інтузіазму. Вернувся ліг досипати. В день поїхав на Бакотський скальний монастир. Святе місце, зверху на площатці огляду , такий краєвид дух захоплює.Погулявши по туристичних доріжках, які ведуть до 3 джерел , кожне джерело має лікувальні властивості. Вирушили їхати назад на базу. Розумію що каша вже зварена і довго вона не простоїть всеж думаю попливо попробую половити на вечірній кльов.Приїхав росклався, по маркеру закормив кашою і глуш, ні покльовки ні дрібноти, почав робити різні експеременти, як з наживкою так з кормом, і знайшов , на клубнічний діп класно клювали підлящики,плотва незнаю чи діп чи на закорм вже і сама рибка прийшла но почав активно ловити і в надії що підійде лящ, ляща так і не побачив хотілось сидіти цілу ніч , нажаль інша моя пристрасть чекала на іншому березі. Отже замаскувавши всю оснастку по заду в кущах поплив. Зранку знову приплив на те саме місце і такий самий результат. Загалом відпочинок душевний вдався, дуже класно відпочив ,цивілізація мінімальна ,дика природа ,телефон мовчав 4доби і час дуже швидко пролетів , на остані 2дні приїхав друг з жінкою попили горілочки зварили юшку посмажили шашличків , поспівали українських пісень ,в останій вечір в зливу голяком покупались в дністрі. Довольні з купую емоцій, з втомленими обличями вернулись додому.По дорозі погуляли ще по Тернополю по набережній озера. Додаю відео звіт надіюсь вам сподобається гарного вам перегляду.НХНЛ Якщо маєте акаунт на ютубі підписуйтесь більше відео про рибалку там https://www.youtube.com/watch?v=_fK-BT0k-s8&list=UU0KBQApH2zlmdu9kerDFQMA
Привет народ. А у вас распространена зимняя ловля? Я фанат такой рыбалки, можно сказать, живу от сезона до сезона Больше всего люблю ловить щуку на жерлицы. Кое-что соображаю в такой ловле, если есть любители - интересно было бы обсудить
Я водку вообще, как напиток не люблю. Предпочитаю коньяк, или виски. А на рыбалке, натуральный продукт да под черный хлеб с чесноком, шоб слезы вышибало, и сало с горчичкой. Еще лук и яйцо иногда беру, но они зараза на морозе в стекло замерзают
https://www.youtube.com/watch?v=Pga4qz_10FE Вітаю всіх любителів риболовлі, від початківця любителя до професіонала. Давно не писав не було змоги поїхати порибалити, буденний клопіт заберає багато часу. Ціле літо я ганявся за лящом, і куда тільки не їздив і що тільки не робив , чи це не доля його цього року зустріти чи інші фактори. А в нас рибалок їх завжди хватає ,різних забобонів і рибалських прикмет в досталь. Освідомлюючи що літо біжить до кінця з своїм другом і напарником по рибалці зваживши всі за і проти...Вирішили махнути на приватну базу ,що біля Львова в с.Пустомити. Скажу відверто це озеро як називають його рибаки у нас "Акваріум" але і на так званому акваріумі можна лишитись з нулем, порахувавши витрати , ціну бензини, макаронів, тушонки, води, горючого, прикормки, наживки, подумали і вирішили поїдем імено сюди . Рибалка коштує 25грн і за рибку за кожен кілограм Карп-Амур 27грн. Так як ми зразу розраховували брати по пару рибок а якщо повезе більше спіймати роздамо по березі. Забіжу наперед так і сталось роздавали всім охочим. Озеро впускає перших відвідувачів з 7ранку і працює всього 3 дні в неділю, Пт Сб Нд. Подивились погода пасмурна Пятниця робочий день думаєм спокійно без людей посидимо покайфуєм а можливо і рибку вдасця злапати але не тут то було і не одні ми так думали...Ціле озеро Рибаків, хто на вудочку пробує ловити карпіків, хто спінінги самураї, і одні ми з фідерами. Ну нічого розмістились на озері, зразу відчули запал андреналіну і не зрозуміла торопливість літала в повітрі. Так здавалось що от 5хв і кльов профукаєм. Одразу замішали прикормку звичайну Fish Dream Карп досипали кукурудзи опариша в прикормку, так як і на це збирались ловити. Зробили пару закидів кормушок, прикормили зашпулились і стали чекати щастя, навіть не очікували такої швидкої покльовки ,раз підсік і амур вже на березі, радості і інтузіазму додало . Швидко пролітав час і все більше закормлювався наш прикормочний стіл, раз в 20-30хв покльовка і карп амур на березі до 4 години вже піднадоїло...а головне з права рибаки зліва рибаки і в них ноль, в кого 1-2 карпика а в декохо і взагалі нічого, а в декого і пів садка риби по різному проходив відпочинок у всіх, вже і наших опаришів взяли і діпи пробують, ну незнаю чи так зірки стали чи карпику наша прикормка смакувала но ми ловили стабільно посиділи до 4години знявши оскому з великим моральним духом поїхали додому. Так як ще було потрібно готуватись до Флагманівських змагань які проходили в неділю. І я особисто брав перший раз участь в такому дійстві, мому напарнику не получилось ну і я поїхав сам...сама організація цього дійства мене дуже здивувала, як все з розмахом, і чітко все для рибаків. І призи і автобус і знімали всіх учасників на відео ролик, ну дуже сподобалось самі змагання пройшли не дужее я то за 2 дня перед тим навалив карпа то з таким моральним духом думав зараз буду товкти карася , тону наловлю ))))цілу ніч не міг заснути перед змаганнями все продумав , і не перший раз на водоймі і ловили карася там багато. Попався мені 11 сектор з 32 прям середина , не освідомлюючи що самі кращі сектора по уловам, в кінці змагань будуть крайні сектора, я робив все можливе, і такий темп ловлі мені дуже сподобався перебирати всі варіанти робити все можливе щоб перемогти...а результати зважування були не втішні загалом з всіх учасників більше 10чоловік мали 0 в садку...переможець став з уловом помойму 4кілограма...ну я можна сказати лишився в лузерах спіймавши одного окунця на опариш , який заважив 60грам ))))і поміг мені обігнати красно-пьорку в 50грам)))от так пролетіли мої вихідні дні активного відпочинку додаю світлини ну і звісно Відео звіт з рибалки Гарного вам перегляду.Відео звіт з рибалки гарного перегляду -
Привіт всім читачам форуму, ось не замітно пролетіло літо, для когось воно в плані рибалки видалось великими уловами для когось ні.... надіюсь цього сезону всі рибаки скуштували смачної ухи, готуючись до зими всі наповнили душу красивими спогадами про прекрасні пейзажі, річок озер, про бажану рибку , про андреналін в крові про не забутні переживання прикрого сходу, про прекрасних друзів які з нами провели цей риболовний сезон. Пишу з запізненням . 07. вересня 2014 р. Зорі склались на небі так як потрібно і я з другом вирушили їхати на приватну водойму в 45км від Львова ,Жовківськй район с.Руда Крехівська з ночівлею за карпом, амуром, карасьом, ціле літо тільки і про цю водойму чули і у всіх були дуже хороші відгуки про це озеро , помимо біседок і мангалів щей класно клювала рибка...Ночі стали холодні і всетаки сумнівались чи не запізно ми думаєм закривати сезон з нічною рибалкою. Настрій був бойовий та і в день сонечко припікало взяли зимові куртки, тепліше вділись і як нам здавалось ніч пройде в комфорті. Палатку спальник не брали взяли надувний матрас та і думаєм буде достатньо. Але все по порядку. Приїхали на озеро по всьому озері рибка дає про себе знати , в різних кінцях озера сплески рибки це ще більше додавало азарту, зупинились біля одної компанії спитати ситуацію ,кажуть рибка клює слабо ...ну не розвертатись і їхати додому, після не втішних результатів ,надія рибака ніколи не покидає, вибрали місце щоб комфортно було, розклались ,замішались, закормились , і глухо ...година друга покльовок немає а по озеру і в місцях де летіла кормушка, карпи подумали що дельфіни такі кульбіти витворяли аж злість підбирала. Час летів швидко і дуже скоро нас застала ніч. Накачяли матрас розпалили багаття ,засмажили сердельок випили по 50грам... посиділи в такому режимі без кльовя до 00-00,і було вирішенно лягти поспати. В ночі круглий місяць впав туман і дуже дуже було зимно задоволення принесло мало. І в ночі в повну силу відчувалось 7вересня....крізь сон почув не чітку покльовку і до ранку вдалось зловити одного карпіка і карася. Відігрівшись на сонці зробили для себе висновок в повний місяць ніколи не поїдем на рибалку ну невезе нам в таку фазу місяця. От і точно закрили вже нічні рибалки в сезоні 2014р. А сезон закривати не плануєм в області дві ТЕЦ з теплими каналами такщо надіємся туди буде получатись нам виїжати. https://www.youtube.com/watch?v=fXoMQNzyV74&list=UU0KBQApH2zlmdu9kerDFQMA
...Майже моя історія,..сардельки, 13 вересня, тільки навіть1 покльовки небуло,...але все в переді ...
Днепр, самая бодрая - 3,200 твич на Jackall Mag Squad 128, шнур DUEL Hardcore X4 12 lb, спиннинг st. croix premier 66mf2, катушка RYOBI EXCIA, Lip Grip Aluminum Fishing от Flagman
Чтобы привязывать или пристёгивать карабин от страховочного фала к мотору, ну чтобы мотор не потерять в случае чего. ****** А какой диаметр баллонов бортов?