А мене ще більше. Такої рибалки як в Україні нема ніде в світі. А я так любив рибалку... На жаль, це можуть бути тільки мрії. Навряд чи коли небудь закину вудочку хоча б в одну водойму в Україні...
тю (сорі), Ви хіба не в Австралії? (чи в Канаді?, я заплутався) в усьому цивілізованому світі рибалка розвинута дай Бо ... а в Австралії та Канаді просто капець як ...
Ще раз переконуюсь, що Ви про Україну не знаєте нічого. Забудьте. Немає зараз рибалки. Принаймі на Львівщині. Якщо я в дитинстві ловив на жилку в палець і гачілу чи не з цвяха в кожній баюрі, то зараз "патріоти" винищили всю рибу. Вичерпали сітами, вибили електрикою, приватизували ставки... Тому я і заздрю Артему. Дніпро в Миколаєві не вичистиш сітками. Це не Дністер в Миколаєві.
та теж хфігня, колись в межах міста була така рибалка, рибец, тарань, судак, лящ, до місця риболовлі можна було дістатися на ровері, місто на півострові П.Буг, Бузький лиман, Інгул води повно, але ... в лимані натикалі калійно/СЧелочних терміналів, відкрите перевантаження добрив, срана Дельта лоцман під час поглиблення суднохідного каналу позасипала мулом зимувальні ями, бракі сітками по-вибили все що можна, колись на хруща з набережної в центрі міста жереха ловили, зараз ніхто не знає що то воно таке, рибець зник взагалі, в лимані крім бичка з хробаками - х ... ... щоб на нормальну рибалку попасти тре їхати за сто км. від міста ... ось так ...
Думаю, що ви праві. Був в Україні в 2009. Добра рибалка була в Зах. Бузі біля Камянки Бугської. А також на Волині. Скрізь. Сиділи на Дністрі. Крім комарів нічого неспіймали. Правда, ожини в кущах були добрі.
завжди з задоволенням дивлюся кадри особливо зимової рибалки, молодці хлопці, але це дуже небезпечно, особливо коли крига ще не дуже взялася. Випадок Турбота гарна страховка від нещасного. Але хай всім щастить!
Запам'ятайте назавжди -українська рибалка, незалежна від російської прикормки! ---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ---------- Російський мотиль- як гвізд під сподні!
панове, не тре до нашого "храму" пертися з лінгво-націоналистичним срачьом, для цього в Салуні місця скіко завгодно. тут за рибу ....
міжсезоння, час дурацьких закупівель (зі скуки), та просушування "дровішек" нарахував 91 воб 18 джерків. щє трохи якогось залізяччя ...
еще два уже в пути ) преступно мало внимания уделено глубоководным кренкам, этот возмутительный пробел призваны заполнить Megabass Deep-X 150 и O.S.P Power Dunk SP
Эх завидую белой завистью. Я обожаю рыбалку, а муж нет Иногда друзья берут с собой и я на седьмом небе
в мене є, дивлячись де ходити, чі тре на гліс виводити, самі дешеві надувнушкі це Барк після нього Колібрі, а мотори то там вже тьомний ліс, тре рахувати на умови експлуатації та завдання ...
Колібрі якраз колеги радили дивитись в першу чергу. але шось глянув - це діло не дешеве. тому є думка брати б/в. є сенс таке робити з човнами? зрозуміло, що все залежить від його стану, проте ціни сильно відрізняються від них (якщо судити по тутешніх оголошеннях) і це заманює дивитись саме на них)
колібрі гуд, щодо БВ - можна, бо що нова що стара рентгеном не продивитися, що та що та може розлізтися, але то лікується, в кента каліпсо розвалилася - транец відійшов - віддав мастеру - заплів і усьо ...