Бакота... !!! Я там бував. І Дністер в тому краю - чудо... В Баговицях мого корєша триповерхова дача. Тягнув ногу на всю пару. Далеко, порівняно...
Для мене взірцем поганої дороги була рідна вулиця Персенківка. Поки не з"їздив на Шацьк через Великі Мости - Червоноград. Думаю до Бакоти не гірша, бо гіршої не буває.
любительска рибалка вже давно стриже купони по ціні із рибальським знаряддям! Зволочі -дали дорогі принади, забрали безкоштовну воду!!!
В ріці риба на місці не стоїть і вибити її всю практично нереально. Колись були спустили колгоспний став і залишилась калабаня 20 м. в діаметрі. Колгосп процідивши її вздовж і поперек 100 раз поїхав, а після них ми ще біля 20-ти карпів взяли по 2-3 кг кожен, нерахуючи карасів, ротанів, окунів, плотви та іншої дрібної риби.
В дитинстві я на стрийці ловив рибу на ліщиняку, жилку в палець і гачило, як у тельфера середньої вантажопідйомності. На хлібчик... І лапалось.
І я пам"ятаю часи, коли риба була в кожній калабані, а чоловік із сіткою вважався серйозним злочинцем, якого менти брали за жабри при першій нагоді. Тепер самі менти найбільші винищувачі. Згоден, що риби менше, але якщо порівняти шанси на виживання в озері і в ріці, то вважаю, що в ріці вона має набато більше шансів.
Шансів нуль. Сітки, електровудки, остя, земснаряди, екскаватори, бензопили і мінігреблі... Верховодка ще теліпається, і то не завжди.
Позавчора мій знайомий на жабу зловив 20-ти кілограмового сома на Дністрі. Правда можливо на ріці Стрий гірші справи, то не можу сказати.
я колись лапав в річці, яка була в метр шириною і то не всюди... на вигнуту скрепку і хліб, зара риба мудріша стала
Реально, реально. ви недооцінюєте здібності браків. Та й ям у верхній і середній течії Стрия не так вже багато
Сьогодні трохи відпочивав на озері. З риби одна дрібнота. Все витовкли сітками та електровудками. Шкода, озеро класне, а толку мало, хіба просто відпочити... .
http://www.youtube.com/watch?v=O6KSjnLVdCs https://www.youtube.com/watch?v=TEBPG5t9kqc&feature=player_embedded