Молодцы,что сказать. Я у нас ментов за этим делом не замечал,но вот всякие уроды на дорогих машинах,которые ставят сети попадаются. Я сам периодически ,когда попадаются телевизоры,режу их. Сетей,давно не наблюдал на том участке реки где ловлю. Там спиннингистов много,причем некоторе из них специальные кошки для вытягивания сетей носят.
Браконьєро-ненависників достатньо,але і іншої сторони прикритої пагонами,формами,посадами і просто грошима і наглими мордами також достатньо.Тому 248 статьї крного кодексу вони не бояться.( Браконьєрство — незаконне полювання, яке здійснюється у заборонений час, у недозволених місцях, забороненими методами і способами (ст. 248 КК).)Кумовство,сватовство і блати дозволяють їм жити сьогоднішнім днем,а то,що завтра на певній водоймі не буде риби їх не цікавить.Коли єгеря ламають вудки дітям бо нерест а рядом поставлені сітки якимось ...це,знаєте,просто нема слів.
Рекомендую прочитати. [CENZ]HTTP://WWW.MAXFISHING.NET/INDEX.PHP...122440&ARCHIVE=&START_FROM=&UCAT=3&CATEGORY=3 http://www.maxfishing.net/index.php...053620&archive=&start_from=&ucat=3&category=3[/CENZ]
Продам рибу. По собівартості. Плотва 37 г і окунь 42 г. В собівартість входить: - бензин - 100 грн - прикормка, наживка та ін. - 50 грн. - квитак на став - 30 грн. - обірвані гачки, поплавки і кормушки - 40 грн. - накладні витрати (сигарети, пиво, канапки...) - 40 грн. Разом - 260 грн. Віддам за 250, хоча і собі в убиток... http://www.youtube.com/watch?v=6qH3YXP65bc
на улице минус два, место ловли в 15 км от места выхода на воду , за весь день две не реализованные поклевки .. ))) а вчера был на Буге при общей вялости клева, 5 шук поймал от 600 до 1,100 ....
А я сегодня окушков и плотвичку ловил с прикормкой в палатке. Словил штук 30. Отдохнул,воздухом подышал.
Классно. У нас до открытой воды еще месяца 2,ну заисключением Москвы-реки,которая частично не замерзает.
? че это было? очередная поездка в сверхдальние епеня, в этот раз набыбали таки окушка, не много но экземплярчики бодрые, в общем итоге десяток забрали еще столько же матросиков выкинули, погода опа, местами подымался не слабый ветер и летел хлопья снега которые разбиваясь об мм... лицо создавали эффект снежка ) ...
Седня закрыл зимний сезон. Итог ,полное бесклевье. Поймано 5 окушков и все отпущены. Через 2 недели планирую на открытую воду.
це басс-моя улюблена риба тут-по словнику чорний американський окунь.Ротяка така як 1.5 кіло злапаєш то в пащу можна кулак запхати.
звичайні окуні теж є але ростуть малі-до150-250 гр максимум.Щука .судак тут є повно.Є ще своя різновидність щуки-musky.Вони ростуть здорові-95 см то найменший розмір який можна ловити.Як правило в одній водоймі зі звичайною щукою не живе-вони їх з,їдають.Я за всі роки тільки раз зловив-108см .18кг
На Паску був на Добротворі. Карась клював маленкий, плотичка і верховодка. Крахоборів небуло, відпочили -на славу!!!