Не ображайтесь за запитання,воно само собою виникло після переглянутого роліка.http://youtu.be/cgOVTnirCsY ---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ---------- До речі,питав я колись за катушку Нарив трішки інформації,скоріш за все це Shimano Nexave 2500FC,просто до нас вона приходить під такою назвою і в іншому окрасі.Тепер стоїть питання,що намотувати жилку,чи шнур?Тест патика 7-20гр.А,ще питаннячко,на спінігу пише Jig Master я використовую для твітча,це норально9
Да есть и такие места на Москве-реке,особенно в городе и недалеок от города. За несколько десятков км эта река-уже совсем другое зрелище. Свалок нет,вода намного чище,хотя гадят конечно многие турысты,ну что с ними сделаешь. Кстати сегодня ездил на рыбаку. Клев ну очень плохой. Десяток ладошечных окушков и это за целый день. Все на зеленый твистер
Да где их нет, таких безобразий? Эти пакеты, одноразова посуда, пластиковые бутылки. Одно радует, что народу унас не как в Москве или других мегаполисах. А просторы позволяют скрытся от людей, как бы быть ответственным самому, перед собой. Один вопрос: неужели в Украине не гадят? Если, да. Тогда снимаю шляпу перед украинцами.
Та ні Chaldon,в сімї не без урода.В нас також загаджують водойми та ріки,правда аж так,як на відео я в нас не зустрічав.Найгірше,що гадять самі рибаки,не тільки туристи.Правда є і такі,як ми(наша компанія)ми їдемо на риболовлю і починаємо з того,що витягуємо великі мішки і прибираємо місце де збираємось рибачити,потім ці мішки вивозимо до найблищого смітника.Правда таких не багато,але кожен раз таких рибаків більшає і це тішить.
Artobstrel,маю питаннячко,ти колись,здається мені,прикупив jackall tini magalon,щей вроді в кольорі mat tiger.Як він себе показав.На різних сайтах багато пишуть,але хочу почути думку професіонала такого,як Ти,чи дійсно він такий класний?
Раніше мене питали, чи не поїду я із тими чи з тими на рибалку... Це, поки не розуміли, що в моєму розумінні рибалка - боротьба людини із рибою, а не знищення риби динамітом чи сітою... Тепер ті, з ким я завичай їжджу, почали мене знайомити із новими рибалками. Саме рибаками, а не баригами від води.
Ну рибалка і спокій, питання не зовсім тотожні... Особливо коли тягнеш його, за шість годин першого, і такого, що пустиш, битимешся головою в березу... Зрештою, ті, хто каже, що рибалка = відпочинок, ніколи на спражній рибалці не були. До дому приходиш ледь теплий... Такий замаханий... Але внутрішній світ так, починає грати новими барвами, як калейдоскоп...
Так,невиспаний,змучений трудовими днями,поки розложишся,приготуєшся до ночі,закинешся...Але "відпочинок" я маю на увазі морально,коли відключаєшся від всього,що діялось,або має діятись поза риболовлею.Я так і "відпочиваю"на риболовлі. ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- Сусіде,вибирайте місця без беріз
Ну не береза, так верба, ясен, клен... Я об задній бампер битимусь головою, коли він, собака, з підсака пішов... Було і таке, сусіде...
глянув я той фільм.................череп і коті відбивають всю охоту до риболовлі......думаю там ше не один такий є
А вот ,для примера,таже Москва-река . Я именно в это место езжу на рыбалку. Чем дальше от города-чем чище. Хотя и в городе уже,например реку стали облагораживать.
Їздив сьогодні покидати спінінг,на озеро.Нічого не вполював,тільки залишились питання.Мав пять виходів щуки за колібалкою,під самим берегом вискакувала з води за блешнею,коли я витягував її з води,клацала зубами,а при проводці жодного удару.Що я робив не так?На пів корпуса вискакувала з води,агресивно клацала пащекою,ну щоб пять разів,в різних місцях однакова поведінка,я такого ще не мав.В кого які думки на рахунок цього?
Ждали крокодилов ? - нате ) Джерк: сегодня 4,500 2,500 2,100 , привожу свою статью с Николаевского рыбацкого форума:
"Не долго маялась старуха в высоковольтных проводах...!Очікував від Тебе подібного звіту і Ти не заставив себе довго чекати.Молодець!Радий,що в Тебе рибалочка вдалась,ато я щось пасу задніх.Останній вихід на озеро з спінінгом не приніс ніяких результатів
Да,у Артобстрела полный зачет. Отличные щуки. А я тут плотву и окушков полавливаю. В прошлую субботу на мотыля штук 50 надергал на жареху.
Нещодавно був на рибалці, говорив з місцевим рибаком з розмови дізнався, що він ловить на сіті, одразу розвернувся і пішов! Якби не пішов мене б посадили за вбивство! Люди хіба це нормально ловити на сіті, хіба це рибалка??Цікаво чи багато ще браконєро-ненависників?
Много браконьероненавистников,впрочем,как к сожалению и самих браков. Я еще где то могу понять людей,которым банально нечего есть и они ставят сети,но когда приезжает быдлота на дорогих машинах и сети ставить начинает- это вне грани понимания. Сам как могу режу телевизоры,есть попадаются на том участки реки,где я ловлю.
Колись давніше ми дали мзди трьом ментам, порізали їх сітки, колеса в машині і втекли, від гріха подалі...