Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. kutuz

kutuz Well-Known Member

Не ображайтесь за запитання,воно само собою виникло після переглянутого роліка.http://youtu.be/cgOVTnirCsY

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

До речі,питав я колись за катушку [​IMG]Нарив трішки інформації,скоріш за все це Shimano Nexave 2500FC,просто до нас вона приходить під такою назвою і в іншому окрасі.Тепер стоїть питання,що намотувати жилку,чи шнур?Тест патика 7-20гр.А,ще питаннячко,на спінігу пише Jig Master я використовую для твітча,це норально9

2. zherech

zherech Well-Known Member

Да есть и такие места на Москве-реке,особенно в городе и недалеок от города. За несколько десятков км эта река-уже совсем другое зрелище. Свалок нет,вода намного чище,хотя гадят конечно многие турысты,ну что с ними сделаешь. Кстати сегодня ездил на рыбаку. Клев ну очень плохой. Десяток ладошечных окушков и это за целый день. Все на зеленый твистер

3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Да где их нет, таких безобразий?
    Эти пакеты, одноразова посуда, пластиковые бутылки.
    Одно радует, что народу унас не как в Москве или других мегаполисах.
    А просторы позволяют скрытся от людей, как бы быть ответственным самому, перед собой.
    Один вопрос: неужели в Украине не гадят?
    Если, да.
    Тогда снимаю шляпу перед украинцами.

4. kutuz

kutuz Well-Known Member

Та ні Chaldon,в сімї не без урода.В нас також загаджують водойми та ріки,правда аж так,як на відео я в нас не зустрічав.Найгірше,що гадять самі рибаки,не тільки туристи.Правда є і такі,як ми(наша компанія)ми їдемо на риболовлю і починаємо з того,що витягуємо великі мішки і прибираємо місце де збираємось рибачити,потім ці мішки вивозимо до найблищого смітника.Правда таких не багато,але кожен раз таких рибаків більшає і це тішить.

5. kutuz

kutuz Well-Known Member

Artobstrel,маю питаннячко,ти колись,здається мені,прикупив jackall tini magalon,щей вроді в кольорі mat tiger.Як він себе показав.На різних сайтах багато пишуть,але хочу почути думку професіонала такого,як Ти,чи дійсно він такий класний?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Раніше мене питали, чи не поїду я із тими чи з тими на рибалку... Це, поки не розуміли, що в моєму розумінні рибалка - боротьба людини із рибою, а не знищення риби динамітом чи сітою... Тепер ті, з ким я завичай їжджу, почали мене знайомити із новими рибалками. Саме рибаками, а не баригами від води.

7. kutuz

kutuz Well-Known Member

Я також всім кажу,що я не промисловик,а просто шукаю спокою і задоволення від риболовлі

8. VasMT

Ну рибалка і спокій, питання не зовсім тотожні... Особливо коли тягнеш його, за шість годин першого, і такого, що пустиш, битимешся головою в березу... Зрештою, ті, хто каже, що рибалка = відпочинок, ніколи на спражній рибалці не були. До дому приходиш ледь теплий... Такий замаханий... Але внутрішній світ так, починає грати новими барвами, як калейдоскоп...

9. kutuz

kutuz Well-Known Member

Так,невиспаний,змучений трудовими днями,поки розложишся,приготуєшся до ночі,закинешся...Але "відпочинок" я маю на увазі морально,коли відключаєшся від всього,що діялось,або має діятись поза риболовлею.Я так і "відпочиваю"на риболовлі.

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

Сусіде,вибирайте місця без беріз;):))):))):)))

10. VasMT

Ну не береза, так верба, ясен, клен... Я об задній бампер битимусь головою, коли він, собака, з підсака пішов...
    Було і таке, сусіде... :)))

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

глянув я той фільм.................череп і коті відбивають всю охоту до риболовлі......думаю там ше не один такий є

12. zherech

А вот ,для примера,таже Москва-река . Я именно в это место езжу на рыбалку. Чем дальше от города-чем чище. Хотя и в городе уже,например реку стали облагораживать.

Вкладення:

• IMG_0658.jpg
      IMG_0658.jpg
      Розмір файлу:
      88,4 КБ
      Переглядів:
      6
  13. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ну розсмішили!:good:Вважайте,бо можна кирзу на голові обцарапати,я за бампер не переживаю;):))):))):)))

14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Їздив сьогодні покидати спінінг,на озеро.Нічого не вполював,тільки залишились питання.Мав пять виходів щуки за колібалкою,під самим берегом вискакувала з води за блешнею,коли я витягував її з води,клацала зубами,а при проводці жодного удару.Що я робив не так?На пів корпуса вискакувала з води,агресивно клацала пащекою,ну щоб пять разів,в різних місцях однакова поведінка,я такого ще не мав.В кого які думки на рахунок цього?

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Ждали крокодилов ? - нате ) Джерк: сегодня 4,500 2,500 2,100 , привожу свою статью с Николаевского рыбацкого форума:

Вкладення:

• PB186911.jpg
      PB186911.jpg
      Розмір файлу:
      48 КБ
      Переглядів:
      1
    • PB186916.jpg
      PB186916.jpg
      Розмір файлу:
      63,2 КБ
      Переглядів:
      1
    • PB186919.jpg
      PB186919.jpg
      Розмір файлу:
      62,3 КБ
      Переглядів:
      1
    • PB186921.jpg
      PB186921.jpg
      Розмір файлу:
      94,1 КБ
      Переглядів:
      3
    • PB186927.jpg
      PB186927.jpg
      Розмір файлу:
      91 КБ
      Переглядів:
      2
    • PB186926.jpg
      PB186926.jpg
      Розмір файлу:
      160,1 КБ
      Переглядів:
      5
    • Подобається Подобається x 1
  16. kutuz

kutuz Well-Known Member

"Не долго маялась старуха в высоковольтных проводах...!Очікував від Тебе подібного звіту і Ти не заставив себе довго чекати.Молодець!Радий,що в Тебе рибалочка вдалась,ато я щось пасу задніх.Останній вихід на озеро з спінінгом не приніс ніяких результатів

17. zherech

Да,у Артобстрела полный зачет. Отличные щуки. А я тут плотву и окушков полавливаю. В прошлую субботу на мотыля штук 50 надергал на жареху.

18. Нещодавно був на рибалці, говорив з місцевим рибаком з розмови дізнався, що він ловить на сіті, одразу розвернувся і пішов! Якби не пішов мене б посадили за вбивство! Люди хіба це нормально ловити на сіті, хіба це рибалка??Цікаво чи багато ще браконєро-ненависників?

19. zherech

Много браконьероненавистников,впрочем,как к сожалению и самих браков. Я еще где то могу понять людей,которым банально нечего есть и они ставят сети,но когда приезжает быдлота на дорогих машинах и сети ставить начинает- это вне грани понимания. Сам как могу режу телевизоры,есть попадаются на том участки реки,где я ловлю.

20. VasMT

Колись давніше ми дали мзди трьом ментам, порізали їх сітки, колеса в машині і втекли, від гріха подалі...

а де твій аватар? :)