А это я так две недели назад съездил. Клевало редко. Лещик на кило 500 грамм.Карасик на полкило. Взяли на макароны+червь.
На риболовлі рибак перший і останній стопарік з пляшки виливає в воду,на фарт.Пізно в вечері риба лізе на берег і затіває бійку...
Перепрошую, жи профан влазить у вашу професійну бесіду. На риболовлі буваю рідко і всяких фіглів-міглів не знаю. Але, вчера мене понесло з колєгами і дитинов. Які там трофеї? на 6-х людей - десь зо 60 карасиків)))))) Але!!! В одній водоймі 3 види карасів. Піймалисьмо тіко 2 жовтих, одного червоного, всі решта - срібні.
Привет коллеги) за время отсутсвия совершенствовался в джеркбейте, теперь я "заряженный" прикукпил себе буратин-кирпичей до 100 грм. весом и размером под 20 см, пока без особых трофеев, но полавливает причем когда клева как такового не наблюдается, шо я могу сказать джерк это совсем другое кино, интересно увлекательно и необычно:
Ха! Я наблюдав за чувачком,так він кидав джерки і великі колібалки таким старим дюралевим спінінгом.Прикольно,але в нього непогано получалось і від нуля він скоро відійшов.А я і один спінінг і ультралайт ,і воблери і силікон і бляхи і вертушки і покурив і пішов додому і знов в нулях.
А може треба було місцями поміняти? Наприклад так: і пішов додому, і покурив, і силікон, і відійшов від нуля...
Дякую за ідеюТа пробував я по всякому.Тільки ось від початку вересня кругом не фарт. Сусіде,а чи маєте інформацію про Держів,що поблизу Стрия.Чи можна там рибачити,або якщо не з вудками то може з спінінгом,бо саме то мене і інтересує,бо окунь там надзвичайно жадно клює
Михаличу навіть не помітив коли до пана Полковника потрапили..... Сьогодні був на морський рибалці. Я не любитель, але малий задовбав. Ловили бичка, взяли 15 кг. Десь 10кг з них, взяв малий, як кажуть новачкам везе. Ловили на креветку, свіжу, морожену, та магазинну. Кльов у малого був постійний, але мій корєфан сказав, що за звичаєм беруть в 2 рази більше. Куди цю рибу діти не уявляю ? Ставриду бачив, але чи в нас руки не звідти ростуть, чи в моєму дитинстві вони були не китайськи(cамодури) але більш фартовими, не знаю. Спалив стільки палива, що на Привозі стало б дешевше))))
Та думаю не в бензині справа,головне син отримав задоволення.З татом на рибалці - одні з найщасливіших спогадів мого дитинства.Моя доня з неповних пяти рокі ставала в любий час,щоб тільки поїхати зімною на риболовлю.Мала свою вудку,кріселко,коробочку з причандалями...А зараз вже виросла,має інші заінтересування
Привіт,привіт,привіт!Думаю два в одному не помішають нам спілкуватись на любиму тему,а навіть навпаки добавить цікавих співпалатників по одній хворобі,що називається риболовля.Ось хочу похвалитись останніми штучками які поповнили мою коробочку,ну або рюкзак(жінка каже вагонетку)Особливо тішусь шнурами,вони придбані в штатах в спеціалізованому магазині від Berkley.Правда замовляв шнури для мульта,якось не получилось.Ну нічого,для них я знайду застосування.Катушка придбана без упаковки,тому характеристик її не знаю,а в неті відповідь одна:"...В Украину такая модель не поставляется..."Може хтось щось знає.