Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. zherech

zherech Well-Known Member

Cкажите,а карпушу на платнике взяли или на диклм водоеме? Интересно.

• Подобається Подобається x 3
  2. kutuz

kutuz Well-Known Member

Став дикий,не спускався вже багато років.Пробували зробити платним,навіть пів року таким був,але зараз не платний.

• Подобається Подобається x 4
  3. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

А хтось шось чув про ОСелю? Кажуть після того як там помінявся власник то браконьєрство процвітає, і відповідно риба кудись пропала. На інших форумах пише що і ціну підняли. Місце де завше можна було наловити краснопірки зіпсулось. Чи вірні слухи ? чи хтось розповсюджує антирекламу?

4. Мартин Боруля

Якшо не секрет то де такий став знаходиться, а то я на вихідні зібрався на рибалку а змісцем визначитись не можу.

5. Мартин Боруля

Був в Оселі з пятниці по неділю і як результат за три дні непоганий улов. Два карпи по 800 грам, 8 карпів по 300-400 (на око бо не важив а відпустив назад) з три десятки карасів білше ніж лодошка і десь до сотні краснопіки (причому було декілька дуже пристойних екземплярів). Касир приїжджав лише один раз в суботу десь в шостій вечора взяв по 15 грн за машини і по 10 за вудилище. це з плюсів, а з мінусів: неймовірна спека, жарило неймовірно, дуже багато людей. Пяні компаніїї шумялть майже до півночі, а зранку в 10 вже лізуть у воду часто не звертаючи уваги на вудилища в воді. НУ і звичайно камарі.

П.С. З розмов з сусідами рибаками можна зробити висновок що результати риболовлі на вихідних у всіх слабі (напевно через жару) бо казали серед тижня коли було пасмурно і падали дощі результати були кращі. ДОстойноий трофей так ніхто і не зловив, принаймін з того боку де рибачили ми. Наш сусід на лодці взяв двадцять непоганих окунів по 300-500 грам.

• Подобається Подобається x 1
  6. kutuz

kutuz Well-Known Member

Звичайно,що секрет,але по секрету і тільки Вам скажу.З Львова на Дрогобич,через Комарно,за Грушовим зразу з лівої сторони попри дорогу озеро,мимо не проїдете,але чи вартує по вбитій дорозі їхати туди,це вже інше питання,,особливими уловами воно(озеро)вже не відзначається.Минулого тижня з вівторка на середу 18 спутніків і жодної покльовки

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Привет комрады! вот шел мимо - зашел ))) обстановка в Николаевщине и прилезжащей Херсонщине - поповая от слова - попа. Ниче ниде не ловится толком, вода начинает цвести, видимости нет, были только два раза на рыбалке за месяц, на одной поймал двушку и все, больше и поклевок не видел, еще грустнее чем в межсезонье, жара стоит капец ... денег нету ))

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

В селищі біля Львова загинула майже вся риба

Сьогодні, 11 липня, став у с. Городиславичі Пустомитівського району був заповнений мертвою рибою.

Як розповіла мешканка села пані Марія: «Другий день щось робиться з нашою рибою. Два дні тому було кілька рибин, а сьогодні вже весь став заповнений мертвою рибою. Цим ставом користується усе село».
    У Львівдержрибохорони повідомили, що через значне потепління окунь, щука та плітка перенесли кисневий голод, що спричинило їх смерть.

9. zherech

Что то как то маловероятно,насчет кислородного голодания. У нас тоже жара,но заморов от этого не наблюдал. Может слили что то или электрики поработали?
    Был в прошлую субботу на рыбалке. Ловил на поплавочную 7 м,крючок Owner #16,поводок 0.1. Прикормка Плотва Черная+ еще какая то плотвиная.Улов порядка 3 кг. 3 подлещика,1 на 800 грамм,2 по 500. Плотва на 200 грамм+парочку поменьше и немного окуней. Клевало лучше всего на пучок мотыля.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я про це теж подумав.....

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

це ж напевно можна визначити від чого загинула риба,від кисневого голодання чи від електричного розряду?
    але хто буде визначати? кому воно треба.........

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Люди повинні визначати. Ті, кому не байдуже...
    Артем, рад видеть в добром здравии! Как, генералом еще не стал? ;) Буду в этом году проездом в Херсон ,заеду, если не против...

• Подобається Подобається x 2
  12. zherech

Насколько я знаю,после электриков у рыбы искривленный позвонок. От разряда. Думаю можно было проверить.А на самом деле действительно много безразличных,хотя в последнее время ситуация немного улучшается. Все чаще встречаю на берегу реки порванные сети,сам их потом дорезаю как могу. Значит стараются люди бороться с браками,как могут.

13. VasMT

Стараются... Два раза свидетелем был как менты сети ставили, козлы...

14. zherech

Ну че с ментов возьмешь... У нас в основном спинингисты этим занимаются,некоторые даже кошки с собой носят.

• Подобається Подобається x 2
  15. artobstrel

не против, )) правда условия у меня нынче швах) с центра по причине освобождения от жены уехал ) живу на перефирии ...
    а что по заморам так рыба дохнет причем восновном карась по Бугу, по Днепру, в Лимане ... жара ссс ...

16. artobstrel

по случаю прибарахлился : Daiwa Millionaire SW 203 L

• Подобається Подобається x 5
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Мне свояк рассказал, что на прошлой неделе он своими глазами видел как чувак вытащил карпа на 30 кг.

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

18. VasMT

- Куме! А знаєте які в мене вудки? По тищі баксів за патик! А лєска? по п"ятдесят рублів за метер, А гачки? Чиста Жопанія! По двайціть дулярів. А човен? Шведи гумно не роблять. А мотор Міцубісьовськи? А Ви знаєте якого я карпа навесні вхопив? Штири метри трийціть сім сантиметрів! Не вірете? Йдіть до краєзнавчого музею. Там тотой короп стоїт. І підпис:- тоді-то й тоді-то, той-то і тойто злапав...
    - Та я Вам віру, куме! А Ви знаєте яка в мене дубельтівка? ТОЗка дідова. Пішов я вліті зайця стрелити. Йду, в корчах щось рухнулось. Я з обох люф... Кущі розсовую, Мати Божа! Хлоп сів по...ти. А я го забив. Що робити? До криміналу ж не йти. Рию яму. Тільки ба? Дві старі з кошиками, по ягоди йдут. Що робити? Зара вздрят, кАпець! Беру дубельтівку, та й валю старих. Рию ямегу вже більшу. Тра й старих впхати. Тут шляк надніс загін пластунів. Валю й їх. Біжу до дому по лопату. То вже тре братську могилу рити. І тут, курча патика, над"їхав автобус з туристами з Польщі....
    Давайте куме, або зменшуйте коропа, або я всіх туристів перестріляю...!

• Подобається Подобається x 8
  19. zherech

А где если не секрет?Есть фотодоказательства?

20. kutuz

kutuz Well-Known Member

Привіт всім!Був пару разів,нічого особливого,лише пару карасів нормальних,на 1,170 і на 1,850.Широкі,як пательня,не кожен день такі попадаються
    [​IMG],а того більшого фото не вдалось,сильно розмазане.:sad:На тому місці де я стою, на фотографії, колись була глубина 3 - 3,5метра.(роки два тому)

а де твій аватар? :)