Став дикий,не спускався вже багато років.Пробували зробити платним,навіть пів року таким був,але зараз не платний.
А хтось шось чув про ОСелю? Кажуть після того як там помінявся власник то браконьєрство процвітає, і відповідно риба кудись пропала. На інших форумах пише що і ціну підняли. Місце де завше можна було наловити краснопірки зіпсулось. Чи вірні слухи ? чи хтось розповсюджує антирекламу?
Якшо не секрет то де такий став знаходиться, а то я на вихідні зібрався на рибалку а змісцем визначитись не можу.
Був в Оселі з пятниці по неділю і як результат за три дні непоганий улов. Два карпи по 800 грам, 8 карпів по 300-400 (на око бо не важив а відпустив назад) з три десятки карасів білше ніж лодошка і десь до сотні краснопіки (причому було декілька дуже пристойних екземплярів). Касир приїжджав лише один раз в суботу десь в шостій вечора взяв по 15 грн за машини і по 10 за вудилище. це з плюсів, а з мінусів: неймовірна спека, жарило неймовірно, дуже багато людей. Пяні компаніїї шумялть майже до півночі, а зранку в 10 вже лізуть у воду часто не звертаючи уваги на вудилища в воді. НУ і звичайно камарі. П.С. З розмов з сусідами рибаками можна зробити висновок що результати риболовлі на вихідних у всіх слабі (напевно через жару) бо казали серед тижня коли було пасмурно і падали дощі результати були кращі. ДОстойноий трофей так ніхто і не зловив, принаймін з того боку де рибачили ми. Наш сусід на лодці взяв двадцять непоганих окунів по 300-500 грам.
Звичайно,що секрет,але по секрету і тільки Вам скажу.З Львова на Дрогобич,через Комарно,за Грушовим зразу з лівої сторони попри дорогу озеро,мимо не проїдете,але чи вартує по вбитій дорозі їхати туди,це вже інше питання,,особливими уловами воно(озеро)вже не відзначається.Минулого тижня з вівторка на середу 18 спутніків і жодної покльовки
Привет комрады! вот шел мимо - зашел ))) обстановка в Николаевщине и прилезжащей Херсонщине - поповая от слова - попа. Ниче ниде не ловится толком, вода начинает цвести, видимости нет, были только два раза на рыбалке за месяц, на одной поймал двушку и все, больше и поклевок не видел, еще грустнее чем в межсезонье, жара стоит капец ... денег нету ))
В селищі біля Львова загинула майже вся риба Сьогодні, 11 липня, став у с. Городиславичі Пустомитівського району був заповнений мертвою рибою. Як розповіла мешканка села пані Марія: «Другий день щось робиться з нашою рибою. Два дні тому було кілька рибин, а сьогодні вже весь став заповнений мертвою рибою. Цим ставом користується усе село». У Львівдержрибохорони повідомили, що через значне потепління окунь, щука та плітка перенесли кисневий голод, що спричинило їх смерть.
Что то как то маловероятно,насчет кислородного голодания. У нас тоже жара,но заморов от этого не наблюдал. Может слили что то или электрики поработали? Был в прошлую субботу на рыбалке. Ловил на поплавочную 7 м,крючок Owner #16,поводок 0.1. Прикормка Плотва Черная+ еще какая то плотвиная.Улов порядка 3 кг. 3 подлещика,1 на 800 грамм,2 по 500. Плотва на 200 грамм+парочку поменьше и немного окуней. Клевало лучше всего на пучок мотыля.
я про це теж подумав..... ---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ---------- це ж напевно можна визначити від чого загинула риба,від кисневого голодання чи від електричного розряду? але хто буде визначати? кому воно треба.........
Люди повинні визначати. Ті, кому не байдуже... Артем, рад видеть в добром здравии! Как, генералом еще не стал? Буду в этом году проездом в Херсон ,заеду, если не против...
Насколько я знаю,после электриков у рыбы искривленный позвонок. От разряда. Думаю можно было проверить.А на самом деле действительно много безразличных,хотя в последнее время ситуация немного улучшается. Все чаще встречаю на берегу реки порванные сети,сам их потом дорезаю как могу. Значит стараются люди бороться с браками,как могут.
Ну че с ментов возьмешь... У нас в основном спинингисты этим занимаются,некоторые даже кошки с собой носят.
не против, )) правда условия у меня нынче швах) с центра по причине освобождения от жены уехал ) живу на перефирии ... а что по заморам так рыба дохнет причем восновном карась по Бугу, по Днепру, в Лимане ... жара ссс ...
Мне свояк рассказал, что на прошлой неделе он своими глазами видел как чувак вытащил карпа на 30 кг. ---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------
- Куме! А знаєте які в мене вудки? По тищі баксів за патик! А лєска? по п"ятдесят рублів за метер, А гачки? Чиста Жопанія! По двайціть дулярів. А човен? Шведи гумно не роблять. А мотор Міцубісьовськи? А Ви знаєте якого я карпа навесні вхопив? Штири метри трийціть сім сантиметрів! Не вірете? Йдіть до краєзнавчого музею. Там тотой короп стоїт. І підпис:- тоді-то й тоді-то, той-то і тойто злапав... - Та я Вам віру, куме! А Ви знаєте яка в мене дубельтівка? ТОЗка дідова. Пішов я вліті зайця стрелити. Йду, в корчах щось рухнулось. Я з обох люф... Кущі розсовую, Мати Божа! Хлоп сів по...ти. А я го забив. Що робити? До криміналу ж не йти. Рию яму. Тільки ба? Дві старі з кошиками, по ягоди йдут. Що робити? Зара вздрят, кАпець! Беру дубельтівку, та й валю старих. Рию ямегу вже більшу. Тра й старих впхати. Тут шляк надніс загін пластунів. Валю й їх. Біжу до дому по лопату. То вже тре братську могилу рити. І тут, курча патика, над"їхав автобус з туристами з Польщі.... Давайте куме, або зменшуйте коропа, або я всіх туристів перестріляю...!
Привіт всім!Був пару разів,нічого особливого,лише пару карасів нормальних,на 1,170 і на 1,850.Широкі,як пательня,не кожен день такі попадаються ,а того більшого фото не вдалось,сильно розмазане.На тому місці де я стою, на фотографії, колись була глубина 3 - 3,5метра.(роки два тому)