Вчера открыл весенне-летний сезон. Клевало на пучок мотыля. Улов на фото.Для начала пойдет. Вся рыьа отпущена.
Был в понедельник на рыбалке. Ловил на 7м поплавочную удочку на Нижней Москва-реке,недалеко от впадения в Оку. Насадка-червь и пучок опарыша. Прикормка Сабанеев ретро и Черная плотва. Целый день безпрерывный клев уклейки,иногда подходила стайка плотвичек и уклейку отгоняла,соотвественно вылавливал по пару плотвичек. Часа в 4 на червя взял жерешка на 400 грамм. Очень приятно вываживать на онкую снасть и крючок № 18,потом подлещика грамм на 300. Вообщем как то так. На жареху наловил и удовольствие получил.
А хіба закінчився період нересту? Наскільки мені відомо цього року до 30 червня у Львівській олбасті триває заборона. Я чесно кажучи вже сам не можу дочекатись закінчення періоду заборони.
Львовская область в басейні р. Дністер з 1 квітня по 10 червня; в басейнах рік Західний Буг, Прип’ять, Вісла з 1 квітня по 20 травня; у всіх водосховищах, технічних водоймах з 1 квітня по 10 червня; в придаткових системах водойм з 1 квітня по 30 червня; Ось Вам інформація.Там де я лапаю - вже можна.Що означає придаткові системи тех водойм не вкурсі. Народ! є маленька просьба,вчора в колєги вскрили машину і вкрали суспільну лодку "Барк"двомісну,сідушки(лавки)і сланці загубили.Звичайно ймовірність мала,але може якраз комусь щось подібне запропонують(маю на увазі наш регіон)то дайте мені знати.Шкода лодки, нова!
То не рибаки вскрили, то рогульня бикотна... Теж був трафунок. Поїхали наші на рибу з ночівлею. З вечора порибалили, намет, шашлик, водовка... Полягали спати, а снасті ж залишені у воді, звіночки-сигналки... А ну щось дзьобне... Зранку очі продерли - дуля з маком. Жодного патика. Все підбрили... В мене корєш латає човни. Йому іноді приносять на "продати"... Як засвітиться - свисну.
Да,жулья везде хватает,ниче не скажешь.Я когда раньше с ночевками на рыьалку ездил,у меня на Оке было козырное место.Ставил 3 донки и палаиочку в 2-3 метрах от них.Фиг украдешь.
Та звичайно,що не рибаки,скоріш за все якісь наріки,або алкаші.Знаю випадок,знайомий їхав в електричці з рибалки і задрімав,так прихопили цілий чехол з патиками.Як свиснете буду вдячний
Привіт всім!Їздив з вівторка на середу на риболовлю,спека неймовірна,навіть плотва клювала періодично і дуже слабенько,але на платву і не їхав.Не густо,але додому поїхав не з пустими рукамиось такі то пироги.Всім удачі!!!
Навіть якщо нема уловів,то вартує їхати на риболовлю,щоб помилуватись такими краєвидами ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ---------- Село Добрівляни,що по дорозі з Дрогобича на Львів через Рихтичі.З компанії з трьох чоловік,була одна покльовка і то враховуючи,що ми були з ночівлею.Карп, останнім часом, все частіше попадається хворий.Ну і озеро знаходиться попри саму дорогу,я в цьому також вбачаю мінус,хочеться тиші і спокою,а там гремить грузовий транспорт.
Вам видніше!Але я не про високовольтку,а взагальному про природу.А взагалі озеро небезпечне,в нього часто бють блискавки,сам наблюдав не одноразово,а два роки тому на березі озера від блискавки загинув пастух(це я відважую охочих приїхати туди)
Ну я так і зрозумів... У неділю були в Н.Селі під Дрогобичом. Чоловік двадцять п"ять - тридцять рибалок, в кожного по два-чотири стволи, прикормка-приманка різноманітна... З раннього ранку до вечора жодної покльовки. Ні в кого. А риба ходить табунами, хоч підсаком лови... Знову літо кончене буде... А на Дністрі, люди кажуть, кіліває. І лящик, і коропець, і подуст... Кажуть...
Збираюсь в ті місця в понеділок,або в вівторок,залежить від роботи.Але хочу тільки з спінінгом,чи вартує і вудку взяти?На рахунок "конченого"літа - цілком реально.Зауважив,що короп і карась не віднерестився і це думка не тільки мене одного.
Был вчера на речке. Готовился ловить плотву. Подошел лещик. Один на 1.200 грамм,второй на 800. Карасик на фидер 350 грамм. К втстрече с лещем был не готов. Были только крючки №16,как итог два схода,из них одного вообще даже от дна не смог оторвать .Ну и немного мелочи наловил.Вообщем отдохнул классно и адреналинчика получил. Клевало на пучок мотыля.