Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. zherech

zherech Well-Known Member

Вчера открыл весенне-летний сезон. Клевало на пучок мотыля. Улов на фото.Для начала пойдет. Вся рыьа отпущена.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 6
  2. zherech

Был в понедельник на рыбалке. Ловил на 7м поплавочную удочку на Нижней Москва-реке,недалеко от впадения в Оку. Насадка-червь и пучок опарыша. Прикормка Сабанеев ретро и Черная плотва. Целый день безпрерывный клев уклейки,иногда подходила стайка плотвичек и уклейку отгоняла,соотвественно вылавливал по пару плотвичек. Часа в 4 на червя взял жерешка на 400 грамм. Очень приятно вываживать на онкую снасть и крючок № 18,потом подлещика грамм на 300. Вообщем как то так. На жареху наловил и удовольствие получил.

• Подобається Подобається x 6
  3. kutuz

kutuz Well-Known Member

Привіт всім!Вітаю з закінченням нерестового періоду!Всім гарних уловів!

• Подобається Подобається x 7
  4. zherech

Взаимно. В субботу уже поеду на фидер ловить.

• Подобається Подобається x 3
  5. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

А хіба закінчився період нересту? Наскільки мені відомо цього року до 30 червня у Львівській олбасті триває заборона. Я чесно кажучи вже сам не можу дочекатись закінчення періоду заборони.

6. zherech

Половил на фидер. Клевало так себе. Улов на фото.

Вкладення:

• IMG_0917.JPG
      IMG_0917.JPG
      Розмір файлу:
      286,7 КБ
      Переглядів:
      4
    • Подобається Подобається x 4
  7. kutuz

kutuz Well-Known Member

Львовская область

в басейні р. Дністер з 1 квітня по 10 червня;
    в басейнах рік Західний Буг, Прип’ять, Вісла з 1 квітня по 20 травня;
    у всіх водосховищах, технічних водоймах з 1 квітня по 10 червня;
    в придаткових системах водойм з 1 квітня по 30 червня;
    Ось Вам інформація.Там де я лапаю - вже можна.Що означає придаткові системи тех водойм не вкурсі.
    Народ! є маленька просьба,вчора в колєги вскрили машину і вкрали:facepalm: суспільну лодку "Барк"двомісну,сідушки(лавки)і сланці загубили.Звичайно ймовірність мала,але може якраз комусь щось подібне запропонують(маю на увазі наш регіон)то дайте мені знати:vinsent:.Шкода лодки, нова!

Останнє редагування: 17 чер 2012
    • Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То не рибаки вскрили, то рогульня бикотна...
    Теж був трафунок. Поїхали наші на рибу з ночівлею. З вечора порибалили, намет, шашлик, водовка... Полягали спати, а снасті ж залишені у воді, звіночки-сигналки... А ну щось дзьобне... Зранку очі продерли - дуля з маком. Жодного патика. Все підбрили...
    В мене корєш латає човни. Йому іноді приносять на "продати"... Як засвітиться - свисну.

9. zherech

Да,жулья везде хватает,ниче не скажешь.Я когда раньше с ночевками на рыьалку ездил,у меня на Оке было козырное место.Ставил 3 донки и палаиочку в 2-3 метрах от них.Фиг украдешь.

10. kutuz

kutuz Well-Known Member

Та звичайно,що не рибаки,скоріш за все якісь наріки,або алкаші.Знаю випадок,знайомий їхав в електричці з рибалки і задрімав,так прихопили цілий чехол з патиками.Як свиснете буду вдячний:drinks:

• Подобається Подобається x 1
  11. kutuz

kutuz Well-Known Member

Привіт всім!Їздив з вівторка на середу на риболовлю,спека неймовірна,навіть плотва клювала періодично і дуже слабенько,але на платву і не їхав.Не густо,але додому поїхав не з пустими руками[​IMG]ось такі то пироги.Всім удачі!!!

• Подобається Подобається x 7
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і де то така велика сєльодка водисі?

13. kutuz

kutuz Well-Known Member

Навіть якщо нема уловів,то вартує їхати на риболовлю,щоб помилуватись такими краєвидами[​IMG]

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Село Добрівляни,що по дорозі з Дрогобича на Львів через Рихтичі.З компанії з трьох чоловік,була одна покльовка і то враховуючи,що ми були з ночівлею.Карп, останнім часом, все частіше попадається хворий.Ну і озеро знаходиться попри саму дорогу,я в цьому також вбачаю мінус,хочеться тиші і спокою,а там гремить грузовий транспорт.

14. VasMT

:)))
    Щоби позиркати на високовольтку, мені далеко їхати не треба :)))

15. kutuz

kutuz Well-Known Member

Вам видніше!Але я не про високовольтку,а взагальному про природу.А взагалі озеро небезпечне,в нього часто бють блискавки,сам наблюдав не одноразово,а два роки тому на березі озера від блискавки загинув пастух(це я відважую охочих приїхати туди;):mocking:)

• Подобається Подобається x 2
  16. VasMT

Ну я так і зрозумів... :)))
    У неділю були в Н.Селі під Дрогобичом. Чоловік двадцять п"ять - тридцять рибалок, в кожного по два-чотири стволи, прикормка-приманка різноманітна... З раннього ранку до вечора жодної покльовки. Ні в кого. А риба ходить табунами, хоч підсаком лови... Знову літо кончене буде... А на Дністрі, люди кажуть, кіліває. І лящик, і коропець, і подуст... Кажуть...

• Подобається Подобається x 5
  17. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

а де конкретніше а то Дністер не ставочок.

• Подобається Подобається x 5
  18. VasMT

В районі Миколаєва - Крупське, Надітичи, Розвадів....

19. kutuz

kutuz Well-Known Member

Збираюсь в ті місця в понеділок,або в вівторок,залежить від роботи.Але хочу тільки з спінінгом,чи вартує і вудку взяти?На рахунок "конченого"літа - цілком реально.Зауважив,що короп і карась не віднерестився і це думка не тільки мене одного.

• Подобається Подобається x 1
  20. zherech

Был вчера на речке. Готовился ловить плотву. Подошел лещик. Один на 1.200 грамм,второй на 800. Карасик на фидер 350 грамм. К втстрече с лещем был не готов. Были только крючки №16,как итог два схода,из них одного вообще даже от дна не смог оторвать .Ну и немного мелочи наловил.Вообщем отдохнул классно и адреналинчика получил. Клевало на пучок мотыля.

Вкладення:

• IMG_0976.JPG
      IMG_0976.JPG
      Розмір файлу:
      118,5 КБ
      Переглядів:
      2
а де твій аватар? :)