Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. kutuz

kutuz Well-Known Member

Chaldon,класна рибина!Якщо б залишили хвіст,тоді легше б було чистити рибу:mocking:А якщо б були ще плавники,тоді я можливо і впізнав,що то за монстрік,а так мушу у Вас спитатись,а що то за риба і де її продають:mocking::))):))):))):))).Шутю!Риба во:good:Хотя думаю Ви тут не рибою хвалитесь;)серйозний малый!:)

• Подобається Подобається x 4
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Просто опомнился что бы сфоткать поздно, сын уже отрезал хвост и вовсю сдерал чешую. ;)

• Подобається Подобається x 3
  3. zherech

zherech Well-Known Member

Выбрался позавчера на домашний водоем. Ловил на мормышку"муравей" c подсадкой мотыля. Улов 22 окушка,рамер приблизительно ,как у Артобстрела на фото,одини правда неплохой попался. Вроде рыба начинает потихоньку просыпаться.Что интересно на прикормленных лунках практически не клевало,а брало на тех,где не кормил.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

крышу начинает подламывать, провел ревизию буратин, насчитал 80, еще один едет :wacko:

• Подобається Подобається x 6
  5. zherech

Ниче себе коллекция. А вот себе на ДР пойду фидер покупать.

• Подобається Подобається x 2
  6. artobstrel

а какой? у меня два флагмновских корсара так назіваемой старой серии - ниче так, три года пробега без нареканий

• Подобається Подобається x 1
  7. zherech

Мне усиленно рекомендуют Salmo c тестом по-моему до 120 грамм.Я смотрел,вроде как новичка в фидерах -нормальная вещь,так все время на донки ловил.

8. good

good Well-Known Member

День добрий. Таке питаннячко: Дністер вже без льоду? З другом плануємо на тижні поспінінгувати)
    Дякую.

Де краще ловити і на що саме ,якщо вже на те пішло)

9. kutuz

kutuz Well-Known Member

Привіт всім!О артобстрел,нормальна колекція,а який ще в дорозі,то всі,чи ялинкові прикраси тримаєш окремо;)Мені також дах зносило,але в четвер я всетаки вибрав момент і махнув на озеро,відірвався.Злапав чотири щучки півмеровки,ну і два сходи крупняка(Стояв по коліно в болоті і без підсака)Працювали:лідер мепсовська вертушка.,саморобка і дуже цікаво,куплений воб невідомої фірми Mifine 106mm за 20грн[​IMG]за такі гроші і калатушка і магнітний відстріл.Покриття вроді нормальне,ну в крайньому разі після щучки і двух ударів жодного пошкодження.

• Подобається Подобається x 5
  10. zherech

А у нас еще лед на озерах сантиметров по 40 по метру. Еду,как всегда в субботу мормышить.

• Подобається Подобається x 2
  11. kutuz

kutuz Well-Known Member

Артобстрел!А,що то за воб,на фото зправа,темний,вниз головою з червоними очима.Такий інтересненький!

12. zherech

Ув.коллеги подскажите никто не пользовался фидером Salmo Diamond 3,6 м с тестом до 120 гр и удочкой mikado Princess 7 м. Подарили эти два девайса на ДР,хотелось бы услышать мнение. Сам на рыбалку летними снастями выберусь наверное недели через 2.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Гы-гы!!!!!

завтра
    4 апреля

чт
    5

пт
    6

сб
    7

вс
    8

пн
    9 апреля

вт
    10

ср
    11

чт
    12

[​IMG]облачно с прояснениями
    [​IMG]облачно, временами снег
    [​IMG]ясно
    [​IMG]облачно, снег
    [​IMG]облачно
    [​IMG]облачно, небольшой дождь
    [​IMG]облачно
    +3
    0
    +1
    0
    +4
    +1
    +1
    +5
    +6
    0
    −7
    −6
    −1
    −1
    +1
    −3
    −5
    +1

14. kitana

kitana Banned

У вас тут все так серйозно...

В мене в житті рибалка була простіша :)

Всю ніч не спиш, карауліш (!) діда, щоб він сам не пішов, бо просиш його розбудити о пів на п'яту, а йому шкода дитину будити.
    Потім підриваєшся, коли чуєш його кроки в коридорі - все, йому вже не одвертітись... І тихо, щоб нікого не побудити, збираємось, ріжемо ковбаску на бутерброди, дістаємо наживку з холодильнику, і... йдемо.
    По дорозі випрошуєш, щось тащити - або весла від надувної лодки, або сумку... ібо щось тащити - це вже не прогулянка, це участь у справі.)
    На вулиці вже світає, але поки дійшли до моря - всі ноги мокрі від роси. Пташки теж прокинулися, і кузнечики з-під сандалій - шпорг-шпорг.
    Файно є. :)

Наживка - креветки, що вчора дід саком наловив. Ті, що самі крупні - з'їли, а мелкота - як раз для рибалки.
    Прикручуємо насос і качаємо повітря в лодку, стоп'ятьсот раз тиснути ногою на "лягушку". Я перша, до знемоги, а потім вже дід - ще трошки, і лодка готова. Відштовхуємося і запригуємо, так щоб до лодки поменше води заплескало.

Дідо налягає на весла, далеко не запливали, десь на метрів 100 від берегу. Ну от... вже можна кидати якор. Розмотуємо закидушки, вирівнюємо леску, перевіряємо, чи добре зав'язані грузила.

Креветку, перш ніж насадити на гачок, треба підготувати - відірвати хвостик та вуса, бо інакше бичок її просто стягне. Три-чотири креветки насадили - закидаємо. Ніяких поплавків, леску - через палець перекидаєш, і чекаєш, поки не смикне.

От так сидиш.
    А сонце вже піднялось, і ласкаво гріє трохи прозябші плечі, і море... воно всюди... і тиша...

Дьорг, леска натягнулась, дід підказує - підсікай!!, підсікаю!!!, ну! нервуюсь... І вже за натяжінням лески, що смикається на пальці, відчуваю, що спіймала!!!, тепер би тільки не зірвався!!!
    Ееееесть! Витягнула, шльоп на дно лодки, звивається, топорщить плавники, хапає повітря. Але ж файний! Піщаник. Це такий світлий бичок, круглий. Є ще ротани - ті, майже чорні і з великою головою. Піщаники кращі.

І так 40-50 на двох закидушках наловимо, вже й сонце припікає, сигаєш у воду, наплаваєшся, поки дід все змотує, і попливли...
    До 12-й вже вдома, пропахлися морем, рибою, на ногах пісок і ракушки, губи солоні... в душ і молока холодного.

Уха з бичків хороша, прозора, жирненька, а найсмачніше - печіночки, ніжні-ніжні, рожеві.

Ех... :)

• Подобається Подобається x 7
  15. artobstrel

это Бомбер, глубиной до 6-ти метров , заявлен как тролинговый но пока особо не юзался ...

---------- Додано в 07:07 ---------- Попередній допис був написаний в 07:03 ----------

[​IMG] -ЙАААЗЬ!

16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ты смотри какой довольный малёк!
    Да не о рыбаке, я.
    Хотя????:good:

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ЙАААЗЬ??? о_О
    А я думал окунек... :scratch_one-s_head:

18. kutuz

kutuz Well-Known Member

Це дитинство і ці спогади ніколи не забудуться.В кожного,напевно,було щось подібне,а в мене збори і похід на рибалку до тепер,як в дитинстві:)тільки без діда,рано повмирали.Описали Ви дуже гарно,:give_rose:

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

artobstrel,а тут на тебе батон крошать:)))Я,тіпа не підстрікаю,але фотами з риболовлі відсіч,би дав:)));)

19. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:good: Зараз мало вибираємось на море, частіше бички лиманські, ловити не так цікаво - хвиль немає майже, та й не такі смачні, але...таки печіночки найсмачніше))

Мої хлопці сьогодні з таранькою. Штук 20 таких гарненьких, з дві ладошки.

20. artobstrel

под такую заточь другое не кричалось ) а так это пока мой самый крупный окунь аж 400 кантерованных грамм!

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

зря они - прикормят крошками - потом хрен избависси ...

а де твій аватар? :)