К месту,к месту,Тільки де бірка,чи самі вилапали? А в Артема на фото,здається не бірка,а сірниковий коробок,для розміра.Я самих великих лящів лапав на 4,7кгі за день пять штук,а підлящиків,на дві вудки,як потім виявилось,було 32кг.Але все це дійство було в Польщі,не далеко від Ополе.
Я и говорю не к месту. Но главное что? То что, за тысячи километров, друг довёз ещё живой и то что это рыба! А это на 2ом месте для меня, после мяса.
такая рыба у любого была бы на как минимум втором, это не щупачков с карасями хряцать ---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ---------- ххренасссее ....
Мій брат каже,що найкраща риба то є ковбаса,а для мене риба займає перше місце.Зараз, нажаль,порибачити немаю можливості,працюю далеко в горах,додому приїзджаю тільки на вихідний,де рибачити ніде,протікає річушка,зараз дуже обміліла,бо давно не було дощів,а коли води багато то заходить форель.Та й зараз вона практично повністю закована в лід
ТО kutuz де ж ти так далеко працюєш в горах шо річки нема? Мабуть тобі далеко до річки Стрий чи Дністер?
Це вище ріки Стрий,збоку від Опора.Річки там дійсно нема,протікає потічок,інакше не скажеш, бо із-за відсутності опадів дуже обмілів,та що там казати в людей криниці висихають,де джерело то ще мають воду,а так то проблема.А до Опора 9 км,при наявності роботи і відсутності транспортаякось рибалка відходить на задній план.В моїх власних фото є багато фотографій з місцевості де я працюю.
ТО kutuz та в тебе тільки один альбом, якщо я не помиляюсь. Ніяк не можу знайти. Я так зрозумів що Ти працюєш десь в районі Верхньо Синьовиднього села чи помиляюсь
Вище,за Дубино,перед Сколе на ліво,за водопадом.А фото не в альбомі,а просто в ваших власних фото,вони там порозкидувані
Місцеві кажуть,що коли велика вода,то заходить і форель і харіус.Але наскільки я знаю,то в Україні введена круглорічна заборона ловлі цих видів риб.Але то ітак не мій вид ловлі риби,тому я і не дуже переймаюсь.
шукав сьогодня у Львові воблер від джексона,так званого,карася і не знайшов.Видали мені таку інформацію,ніби тепер не джексон,а якась інша фірма, назви фірми не запамятав,випускає такий воблер і ціна його 63грн.Чомусь я сумніваюсь,що це правда,ну я маю на увазі,що джексон більше не виготовляє іменно карася.
Приві всім,хто є і кого нема!Чогось то в нас на рибалочці,як в ніч глухую.До всіх знавці маю запитання.Я для блесніння використовую жилку,ну моноволокно і думаю,а може то попробувати якийсь шнур,але зовсім в цім не розуміюсь.Які плюси,які мінуси і що вибрати,маю на увазі виробника і січення.Може ще краще плетінку,ну ви мене зрозуміли,хочу якусь інформацію і пораду.Чув,що з шнуром збільшується дальність забросу,але відчуття покльовки краща на моноволокні.Думаю,що на гру воблерів і блешень,основна жилка не впливає,але на різних форумах читаю,що в людей шпуля набита шнуром.Чи є якась суттєва різниця.Може,як нема риби,то й не вартує в одному місці шукати шкварки.
Даааа!!!!Тихо,як в раю.Де ви всі?Я все розумію,но,щоб ось так покинути рибалкуОдним словом, їздив я сьогодні покидати спін.В результаті знов обірвав свіжокупленого карася і декілька штук силікону.Щук не попався,але і без здобичі не повернувся Оце я сьогодні виловив.Яким чином я попадаю гачком за петлі таких звірів не розумію.До речі,а хто знає,що то за звірі,особливо той верхній.Гачки я познімав,вони ітак були майже згнивші
1. Jackall Baby Bunny шнур и только шнур, все остальное анахронизм, и другой низм .... вылет легче, летит дальше, при меньшем диаметре большая прочность, нулевая растяжимость все поклевки в руку, не думал что ты ловиш на "древности", но шнур это спининг "под шнур" и катушка "под шнур", но без вариантов на леску ловить хищника - если только не мифического Бааааса в северной калифорнии на мультипликаторную снасть и то .... ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ---------- точно баниии
А з цього місця,будьласка,детальніше.Може з своєї практики підкажеш який шнур.Ну,щоб не дорого і сердито.Я взагалі не розуміюсь в тому ділі.Навіть приблизно цін і виробників не знаю.В мене друг хотів перейти на шнур,в магазині продавець йому порадив...Той шнур рвався без особливих зусиль,а ще до того він сильно плутався.Ну одним словом підскажи який шнур.Діаметер так само позначається як на моноволокні?
так вот, 1. какая снасть? спининг и катушка, они должны быть заточены под шнуры, с принципе сейчас только дешевые катушки и стеклопластиковые бревна не заточены, все остальные заточены. 2. Фирма ... я традиционно юзаю на спининге 0,12 Поверпро, дешево и сердито, правда говорят что теперь появились какие то левые прошки, но какие я не знаю, еще у меня на лайте стоит Фарлайн хрусталь 0,06 но то изврат для мелкого бзджига ... так что особой заморочки тут нет, в хороший магазин прийдти и попросить бюджетный вариант он будет стоить от 150 грн. Путатся и рватся - мелочи жизни не чаще чем леска и распутать его тоже можно и нужно, скоко путано перепутано и ничего, я на леску вообще не ловлю на фидерах у меня тоже шнуры стоят, кайфа море дальность супер , крепость тоже гуд ...