Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

разловил: [​IMG]

• Подобається Подобається x 11
  2. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ну батенька,ніхто і не сумнівався,я то точно.:good::)

• Подобається Подобається x 5
  3. artobstrel

а я сомневался, за весь тот день только 3 щучки причем только на большие приманки ... самая большая на фото ... Срайд от Шакала пока молчит гад .... чувствую - с цветом я загнал ....

• Подобається Подобається x 4
  4. artobstrel

есть! разловил
    [​IMG] конечно не скажу что палочка выручалочка но учитывая общую унылость рыбалки - три щучки за весь день и то самая большая 600-700 гр. та что на фото была отпущена, но неблагозвучный девайс все таки работает!

• Подобається Подобається x 6
  5. kutuz

kutuz Well-Known Member

Привіт всім!!!Вчора їздив поспінінгувати.Тіпа і не пойму який результат,щуки жодної,мій саморобний воблер, наподобі чабіка, злапав ось такого [​IMG] 7сантиметрового Jaxonа,на слідуючому закиді був атакований якимсь монстром(в тому озері лапались щуки і по 11кг),фрікціон стравлював лєску,я практично був безсилий щось зробити,а потім зупинка і тиша,воб твердо засів в зацепі,вимотавши практичо 30 - 40 м лєскі,обрив.Щось за щось,один воб прийшов,другий пішов(сплочений податок).До речі,Артобстрел,ти не вкурсі,що то за воб.В клубі любителів я такого не знайшов.Видать воб в когось був робочий,тому що обкоцаний добряче,сліди зубів присутні.А озеро:[​IMG]це все,що від нього залишилось.До речі,озеро УТМіРовське.То я стою на зливі.Дамба знаходиться з ліва від мене ще на метра чотири вища

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

чегож не в курсе, в курсе - Джексоновкий карась, как сам сказал - 7-ка польский, у нас мегапопулярная приманка в свое время была, сейчас у меня есть но особо не упираюсь, если в лапатке есть выемка - то это вообще хорошо, так называемый "старый карась", воб хороший и в заброс и в тролинг ... вот ...

• Подобається Подобається x 2
  7. kutuz

kutuz Well-Known Member

Уви,виємки немає.Зауважив цікаву деталь,всі сліди від зубів щуки знаходяться в хвостовій частині воблера і це наводить на думку,а може вартує поміняти задній трійник на трійник більшого розміру.Якщо такий маньовр не змінить ігру,то сходів повинно би було стати менше.В мене є рапаловський воб,всі покльовки приходились на середину воба,сходів було досить багато(осторожно бере)я поміняв трійники на більші,тепер сходів нема,але і покльовок стало менше.Але думаю,що воб не виноватий,просто стало менше риби.
    А ось і цей раппаловський воблер,вимучений своєю непосильною роботою(язичок переклеювався)
    Можливо,що менше покльовок стало із за того,що я поміняв спінінг на мякший і з меншим тестом і то на багато меншим тестом.

Останнє редагування: 17 жов 2011
  8. artobstrel

крючки если и менять то на аналогичный овнер так как родные так се, с размером играть основываясь на зубах - не стоит, уже по опыту своему поймеш надо оно или нет, про спининг - верно, более мягкий - воблера со слабовыраженной собственной игрой будет похуже гонять ...

9. kutuz

kutuz Well-Known Member

Був сьогодні на озері,кидав спінінг.Результат є, 4 щучки,кожна десь 700грм.Одна покльовка,чуть не вибило спін з рук(Я закинув воб,карася від Jaxon, і переходив по берегу,тойсть тролив:).)А карась,як прийшов,так і пішов,сьогодні благополучно втоплений:pardon:шкода,бо він приніс 2 з 4ох щучок.
    Лебідь,не давав ловити,плавав від одного рибака до іншого.Чомусь один:dntknw:
    І такі краєвиди:

• Подобається Подобається x 5
  10. artobstrel

купи, стоит не дорого а как ловит уже убедился, я ударился в отводной поводок, перспективная снасточка, пока в активе три рябых с Днепра и один окунь 200 гр с милипистической щучкой с Буга, не мудурствуя лукаво поводок из флюра 0,4 (полметра) с вертлюгом на шнур петля в петлю закрепил над поводком из стальки на сам поводок - грузик, как результат монтаж занимает 10 секунд, и джерковая снасть превращается в ультралайт причем который достает до любой глубины ...

11. kutuz

kutuz Well-Known Member

Куплю обовязково,заходив в магазин,коштує 45грн,тільки він не від джексона,а якась фірма не відома,тай вимовити її не зможу.(а на вигляд,карась, один в один).А снасточку,ти дружище,намалюй,зрозуміліше буде.

12. artobstrel

не-не, никаких других от выглядит также до такой же пропасть, лучше не рисоквать .... снасточку...ок...
    сегодня на Днепре на 14-ти метровой яме взял на нее судачару ... около 20ти см :) фото будут позже, конечно не результат но! взяло ведь, по окуню имеет право на жизнь .... а самое главное это быстрота превращения в ультралайт любой спининговой снасти ...

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ловим? Ну, ну!
    Нынче у меня не получилось с удочкой посидеть. :cry:
    Но без рыбы не как нельзя, однако.
    Посему заготовкой занимался.
    А это агрегат для производства консервов. Уже испытал и по полной эксплуатирую.
    До мяса ещё дело не дошло, но рыбные консервы из горбуши, муксуна, налима и шпроты из гальяна приготовил.

14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Колись давно пробував,вкуснотіща:good:.А робити консерви з горбуші і налима, це в наших краях збочення:pardon:А муксуна я взагалі ще не бачив:)

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

Не Рембрант,звичайно:pardon:но доходчиво.Лапаю так,коли їду на кар"єри.:good:А,що з текстом?прийдеться розшифровувати.:)))

15. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Он даже свежепойманый и без соли вкусный.:good:

16. kutuz

kutuz Well-Known Member

Доречі,знайшов де купити муксуна.В Києві продають свіжомороженого всього по 95 usd:cry:за кіло.Треба купити консерв наробити:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  17. artobstrel

на кой я ее тогда рисовал? ) а текст он понятный ;)

18. kutuz

kutuz Well-Known Member

Та ну Артем,не ображайся.Я по принципу:"...нам бы схемку,аль чертёж.Мы б затеяли вертёж..."Побачив,зразу зрозумів.

19. artobstrel

Сегодня в кои веки рыбалка удалась, поймали 9 кг щукофф самая большая 2 кг, еще одна 1,5 остальные около кила чуть меньше . Разловил супер киллер била, почти все поймала Рудра 130я за что ей респект и уважуха, погода супер тихо, солнце, красотище. На оснастку с поводком поймал рябого с ковырнадцатиметровой ямы на том и успокоились, поехали на "стол" 4м где и нахватали на воде были в 7:00 с воды дернули 14:30, слайды.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Шапка - знатная!

а де твій аватар? :)