Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. kutuz

kutuz Well-Known Member

Я так розумію,що говорю про інший став.Бо то озеро,що я думав близько від дороги,а від колії досить далеко і озеро невелике,бо я нечаянно перекинув його, чуть не попавши в рибака,лише обхляпав його болотом.А то про що говорите ви,воно зліва від колії якщо їхати з Стрия.

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

А там його на бойли ще не присадили?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За бойли, навряд... Хоча хто знає тих рибаків..?

• Подобається Подобається x 3
  3. kutuz

kutuz Well-Known Member

Я все зрозумів!То якраз ми говоримо про одне і то саме.Просто три роки тому то було то,що я говорив,а тепер власник розширив і получилось одне велике.Так,що про пять років то трёп.То вам певно власник понарозказував.Про монстрів не спорю,бо ще тоді попадались і 1,5кг і більше,а вони в такому віці і при не замуленому дні(що опять таки говорить про новоспечене озеро,бо незамулено)ведуть себе дуже активно при уколі об гачок.Але в тому ж районі був став біля ферми куди не пускали,воно змахує на то озеро,що ви вказали на мапі.Розвяжусь з роботою,може там пересічемся.:)

• Подобається Подобається x 2
  4. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Блін на Львівщині так погода міняється шо неможливо вибратись на нормальну риболовлю! А перепади тиску вже просто дістали. Був знайомий на рибалці зранку жодної покльовки після обіду почало брати як дурне на все підряд. Він відповідно подзвонив мені я приїхав зранку і НУЛЬ АБСОЛЮТНИЙ НУЛЬ. Сподіваюсь шо протягом наступногго тижня погода стабілізується, маємо плани поїхати бандою на розлив Дністра на 3-4 дні. Доречі може хто підкаже де там хороші місця, і як туди краще добратись?

• Подобається Подобається x 1
  5. Полковник

Полковник миється в бані

6. kutuz

kutuz Well-Known Member

Їздив сьогодня на карпа,вітер вніс свої корективи,карпа не зловив:dntknw:.Зато попались пару карасиків:)
    Дві штуки потягнули на 3кг

• Подобається Подобається x 5
  7. Мартин Боруля

ПРивіт усім, вчора був у Чижикові. Результат 50 карасиків таких більше долоні і два карпа по 700 грам. Через шалений вітер ще ціла купа нереалізованих покльовок. Вперше спробував ловити на смажену коноплю з горохом у кормушці. Результатом задоволений, такий тандем працює чудово, бо у інших рибаків на озері були поодинокі покльовки а у мене регулярні (тому і списую успіх на коноплюу прикормці та кормушках). Правда коли смажив насіння то запах в кухні стояш ще той.

• Подобається Подобається x 6
  8. kutuz

kutuz Well-Known Member

Поділись рецептом.Конопля з рибацького магазину?:)
    А що,якщо попробувати коноплю з кукурудзяною кашою?

9. VasMT

Я так розумію, що мова іде про насіння коноплі? На базарі у нас фіг знайдеш. Фіфцит, понімаєш :))) Чуваки були на Добротворському каналі. Короп 0,8-1,5 кг. На картоплю і перловку. Опариша не хоче... І хробак. Для карася...

10. kutuz

kutuz Well-Known Member

VasMT,Ви нічого про Нежухів не чули?Розказували мені сьогодні,що там пішла жара,місцеві хлопці десь там щось прорили,рівень води впав,сьогодні їздив колега,каже,що карась на долонь і троха більший йде раз за разом,місцеві прийшли,злапали десяток,другий і сказали,що сьогодні клює дрібнота і пішли геть.Колега на одну вудку піймав 5кг карася,пару амурів біля 3кг і мав чотири сходи із-за водорослів,обрив поводків і раз розігнуло гачок.Ось такі справи.

11. Мартин Боруля

Рецепт простий, беру насіння коноплі і смажу на сухій сковорідці з 2-3 капельками олії так як смажать насіння соняшника. Готовність визачаю по зернятах і запаху. Беру зернину і ножем розчавлюю. Потім мелю на старій кавомолці (не електричній ) і не на муку а так як макуха щоб виглядала і в прикормку та наживку.

Доречі бачив в продажі насіння коноплі в магазині "Хата рибака", здається він так називається на Пул Пулюя (бічна Наукової) 30 грн за кг.

Був в суботу в с. Страдч наловив окунів на ріці, а на озерах брав карасик на долоню і щука на блесну (так принаймні мужики казали ).

12. VasMT

Всю минулу осінь просидів там. Риба там є. Чистої води мало. Все заросше. Потрапляти наживкою в вікна, а потім виймати з них рибу дуже важко... А коропи там як коні...

13. kutuz

kutuz Well-Known Member

Був там цієї неділі,правда на тому озері де білий амур.В мене жодної покльовки білого амура,а знайомий таки підняв дві голови.Комарі мене чуть не зїли,накомарник не спасав:pardon:

14. VasMT

:)))
    Накомарник треба було на комара надягати... Як намордник собаці...
    Це від будівлі наліво? Я знаю там карася хмара. В минулому році 100-130 грамів мав.
    Чи під самим лісом?
    Я там коропа дістав двокільовика...

15. kutuz

kutuz Well-Known Member

НІ ні,зразу тут наліво.Карпа там брали?Цікаво.
    Так,розчавив і що там треба побачити?Вона(зернина)має бути суха,чи що там?

16. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Тиждень тому рибалив у родича на ставку. Також глухо. 2 карасики, 2 ратанчики. Зато відпочинок вдався (главное процес :) )

17. Мартин Боруля

Вона повинна бути така ж як і смажена насінина соняха трішки коричнувата і масляниста. І шкарлупка в насінини має трошки потемніти.

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

Ось фото хоч і не кращої яксті але сподіваюсь допоможе.
    Це просто насіння:

Це сире насіння розчавлене:

Ось смажене насіння (трішки потемніло по відношенню до сирого:

а це смажене розчавлене:

18. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ото обяснив.Дякую:good:Як знайду в Дрогобичі насіння то цієї неділі попробую,може якраз воно буде дієве.

19. VasMT

Тільки що відзвонив корєш з К.Бузької - зампотил полку. Получив п/полковника, запрошував на холідей. На холідей не поїду, але добазарились на побухати у будні на Бузі... Понеділок або вівторок треба їхати...
    Відзвітую, як зберусь...
    І ще. В мережі в інтернет-магазині є фідери Shimano Joy Carp, 3,66м, 125 г тест, - 242 грн. Відгуки чудові. Думаю взяти. Доставка 1 доба.

20. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ну а ссилочку магазина скинути слабо?Я теж такий хочу!

а де твій аватар? :)