Я так розумію,що говорю про інший став.Бо то озеро,що я думав близько від дороги,а від колії досить далеко і озеро невелике,бо я нечаянно перекинув його, чуть не попавши в рибака,лише обхляпав його болотом.А то про що говорите ви,воно зліва від колії якщо їхати з Стрия. ---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ---------- А там його на бойли ще не присадили?
Я все зрозумів!То якраз ми говоримо про одне і то саме.Просто три роки тому то було то,що я говорив,а тепер власник розширив і получилось одне велике.Так,що про пять років то трёп.То вам певно власник понарозказував.Про монстрів не спорю,бо ще тоді попадались і 1,5кг і більше,а вони в такому віці і при не замуленому дні(що опять таки говорить про новоспечене озеро,бо незамулено)ведуть себе дуже активно при уколі об гачок.Але в тому ж районі був став біля ферми куди не пускали,воно змахує на то озеро,що ви вказали на мапі.Розвяжусь з роботою,може там пересічемся.
Блін на Львівщині так погода міняється шо неможливо вибратись на нормальну риболовлю! А перепади тиску вже просто дістали. Був знайомий на рибалці зранку жодної покльовки після обіду почало брати як дурне на все підряд. Він відповідно подзвонив мені я приїхав зранку і НУЛЬ АБСОЛЮТНИЙ НУЛЬ. Сподіваюсь шо протягом наступногго тижня погода стабілізується, маємо плани поїхати бандою на розлив Дністра на 3-4 дні. Доречі може хто підкаже де там хороші місця, і як туди краще добратись?
Їздив сьогодня на карпа,вітер вніс свої корективи,карпа не зловив.Зато попались пару карасиків Дві штуки потягнули на 3кг
ПРивіт усім, вчора був у Чижикові. Результат 50 карасиків таких більше долоні і два карпа по 700 грам. Через шалений вітер ще ціла купа нереалізованих покльовок. Вперше спробував ловити на смажену коноплю з горохом у кормушці. Результатом задоволений, такий тандем працює чудово, бо у інших рибаків на озері були поодинокі покльовки а у мене регулярні (тому і списую успіх на коноплюу прикормці та кормушках). Правда коли смажив насіння то запах в кухні стояш ще той.
Я так розумію, що мова іде про насіння коноплі? На базарі у нас фіг знайдеш. Фіфцит, понімаєш Чуваки були на Добротворському каналі. Короп 0,8-1,5 кг. На картоплю і перловку. Опариша не хоче... І хробак. Для карася...
VasMT,Ви нічого про Нежухів не чули?Розказували мені сьогодні,що там пішла жара,місцеві хлопці десь там щось прорили,рівень води впав,сьогодні їздив колега,каже,що карась на долонь і троха більший йде раз за разом,місцеві прийшли,злапали десяток,другий і сказали,що сьогодні клює дрібнота і пішли геть.Колега на одну вудку піймав 5кг карася,пару амурів біля 3кг і мав чотири сходи із-за водорослів,обрив поводків і раз розігнуло гачок.Ось такі справи.
Рецепт простий, беру насіння коноплі і смажу на сухій сковорідці з 2-3 капельками олії так як смажать насіння соняшника. Готовність визачаю по зернятах і запаху. Беру зернину і ножем розчавлюю. Потім мелю на старій кавомолці (не електричній ) і не на муку а так як макуха щоб виглядала і в прикормку та наживку. Доречі бачив в продажі насіння коноплі в магазині "Хата рибака", здається він так називається на Пул Пулюя (бічна Наукової) 30 грн за кг. Був в суботу в с. Страдч наловив окунів на ріці, а на озерах брав карасик на долоню і щука на блесну (так принаймні мужики казали ).
Всю минулу осінь просидів там. Риба там є. Чистої води мало. Все заросше. Потрапляти наживкою в вікна, а потім виймати з них рибу дуже важко... А коропи там як коні...
Був там цієї неділі,правда на тому озері де білий амур.В мене жодної покльовки білого амура,а знайомий таки підняв дві голови.Комарі мене чуть не зїли,накомарник не спасав
Накомарник треба було на комара надягати... Як намордник собаці... Це від будівлі наліво? Я знаю там карася хмара. В минулому році 100-130 грамів мав. Чи під самим лісом? Я там коропа дістав двокільовика...
НІ ні,зразу тут наліво.Карпа там брали?Цікаво. Так,розчавив і що там треба побачити?Вона(зернина)має бути суха,чи що там?
Тиждень тому рибалив у родича на ставку. Також глухо. 2 карасики, 2 ратанчики. Зато відпочинок вдався (главное процес )
Вона повинна бути така ж як і смажена насінина соняха трішки коричнувата і масляниста. І шкарлупка в насінини має трошки потемніти. ---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ---------- Ось фото хоч і не кращої яксті але сподіваюсь допоможе. Це просто насіння: Це сире насіння розчавлене: Ось смажене насіння (трішки потемніло по відношенню до сирого: а це смажене розчавлене:
Тільки що відзвонив корєш з К.Бузької - зампотил полку. Получив п/полковника, запрошував на холідей. На холідей не поїду, але добазарились на побухати у будні на Бузі... Понеділок або вівторок треба їхати... Відзвітую, як зберусь... І ще. В мережі в інтернет-магазині є фідери Shimano Joy Carp, 3,66м, 125 г тест, - 242 грн. Відгуки чудові. Думаю взяти. Доставка 1 доба.