Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ыы.ы ... я уменьшил качество там теперь на час видео, после заснятого мы перешли в другое место там было полно карася и хорошая видимость, вот то было бы вообще ... ну ниче, поглядим как оно дальше будет, меня тема приколола )

• Подобається Подобається x 4
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Так, немного на жарёху.

• Подобається Подобається x 9
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А фотик как пришпандерил? В банку сунул? ;)

4. artobstrel

он у меня водоустойчивый до 10 м. а пришпандорил с помощью ультрасовременного фиксатора - колпачка от телескопической удочки и мотка черной (это важно) изоленты ;)

• Подобається Подобається x 5
  5. VasMT

Марку покаж... Я тож хочу такой...

6. artobstrel

7. kutuz

kutuz Well-Known Member

Нормальний фот.Щось з ЛФ,не можу ні закармити,ні смайлики вставляти,ні цитату виділеного виділити.То тільки в мене такі проблеми?Що в кого нового з рибалкою.В мене завал з роботою,тому покищо вию,але думаю якось вирватись

8. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Четвер, П'ятниця, Субота три різних місця рибалки результат один і той же - ГЛУХО. З два десятки карасів на двох за ТРИ дні. Страдч, Звенигород, Городиславичі ну не хотіло зовсім брати хоч ти трісни. Наживок до кольору - до вибору. За тих три дні погода мінялась катастрофічно швидко і кардинально тому я думаю і такий результат.

9. VasMT

Аналогічно.
    Але я твердо спланував на кінець серпня тижневий хадж на Буг. Коріння пущу, лускою покриюсь, але якогось монстра таки вийму... Якщо він, сцуко, схоче вчепитись на гака... :)))

10. And

And Member

ТО kutuz а куда хочеш вирватись якщо не секрет?
    ШОсь останны тижны в мене прольот повний

11. artobstrel

сегодня был ... видево в обработке )

12. kutuz

kutuz Well-Known Member

and!!!Я не тільки не знаю куди,але й коли.Напевно кудись куди простіше,можливо в Добрівляни,хоча й не факт.Довно не був в Мирона в Новошичах,можливо туди дьорнусь

• Подобається Подобається x 1
  13. And

And Member

ТО kutuz як так само як і Ти з Дрогобича, хочеться також недалеко десь зїздити. Що собою представляє озеро в навошичах, яка ціна, які розміри ставка, на скільки вудлищ можна ловити, який заїзд ну і так далі. Буду вдячний якщо опишеш цю водойму.
    Друзі недавно були в Довгому, кажуть що слабенько, Ти нічого не чув про Ролів? яка там ситуація

• Подобається Подобається x 2
  14. artobstrel

15. kutuz

kutuz Well-Known Member

Про Ролів нічого не скажу.Не люблю я туди їздити,заїзд поганий,уловів нема,карпік 500-1000грам,30 грн не вартує платити.А може просто не до душі мені там,обяснити не можу.:pardon:

16. kutuz

kutuz Well-Known Member

Народ,дарма я на ЛФ бочку котив:pardon:Вияснилось,що проблема з Мозіллою.
    Артобстрел,а фотік на суші фотки нормальні робить?Під водою нормально получається,навіть самому хочеться попробувати поохотитись.Тільки жонушка каже:"...що тебе ще під водою не було?...":)))
    Чалдон,а що то за риба?То не чехонь?
    Є такий анігдот
    Продає грузин рибу,підходить армянин і питається
    - Што кефал?
    - Неа форел!
    - Што дохлый?
    - Неа, спит!
    - А чо воняет?
    - Э, слушай дорогой,ты когда спиш,себя контролируэш?

17. Peri

Peri Well-Known Member

18. VasMT

Ну ось і мій час настав...
    Кутуз! Був вчора в Болехівцях. За 12 годин на двох рибаків і п"ять вудок - 4 покльовки.
    Результат - короп 2,8 кг.
    Це було шоу. Карп клював проти всіх законів. Уявіть картину: стоїть фідер і раптово, без кивків кінчика, за секунду лежить у воді... Зривав з рогачів. За одним фідером прийшлося плисти... Це і був той, виловлений короп...
    Один обірвав нитку на поводку (списуємо на поганий вузол), другий розігнув шимановський гачок (під самим берегом... А-а-а-а!!! Починає тіліпати, коли то згадую...), куплений напередодні... Один, правда, тупо зійшов...
    Більше ні карась ні окунь не турбували... ЗОВСІМ!!!
    Але карпи - МОНСТРИ!!! Чувак зо п"ять років стави не зпускав... Бере 25 грн з носа.

19. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ну що ж,це результат.В Болехівцях це зліва від дороги,не доїзджаючи до самого села?Маю візитку,казали,що треба перед поїздкою подзвонити і домовитись.Але якщо то ті озера на яких я бував,то ніякого інтересу і то,що господар туди нікого не пускав 5 років,це не правда.А взагалі,чи є якісь обмеження в кількості удилищ,яка риба є в озері і якщо не секрет,то на що взяв карп?
    Доречі я можу плутати Болехівці з Новим селом.Там 3 озера,одне маленьке 50 на 50,друге вузьке і продовгувате,а третє калабаня?

• Подобається Подобається x 1
  20. VasMT

Болехівці - одна зупинка електрички від Дрогобича на Стрий. Нове Село.
    Зараз це повноцінний став із трьома рукавами. Ні візиток, ні дзвінків. Приїхав і лови. А риба там є, бо коли в нерест я був там, то під берегом терся карась кілограмової масті. Правда, сцуко, тоді не брав...
    Ловили на перловку і кукурудзу. В кормушки фішка. Пробували на бульбу, на горох - ніфіга... Може не дочекались... :))) Три покльовки на кукурудзу, одна на перловку...
    Опёриш і хробак притягує окуньків по 5-7 см.
    І в четвер ніч була холодніша, 8-м градусів, а день сонячний і жаркий... Якраз погода змінилась... Можливо тому не активнічав...? Отак, зрештою...

а де твій аватар? :)