ех... був сьодня я на рибалці, з 5:20 на озері в Страдчі - риби немає взагалі, ні в кого нічого нема (бачив тільки 4 маленьких в одного)... ех...
Я в такому випадку просто не плачу. Якщо немає принаймні квитанції якоїсь нормальної чи посвідчення просто "включаю дурника". Мало хто може ходити і гроші збирати. ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ---------- А можно з подробицями . наскільки мені відомо там їх три чи навіть чотири підряд. То ви на якому ловили?
там їх три, перше майже заросло, на другому всі ловили (і я в тому числі), а на третьому теж чомусь ніхто не лапав... просто вийшов не рибний день... буває... ше й той вітер з хвилями...
ТАк ті два озера що йдуть після зарослого їх ж минулого року спускали восени звідки там рибі взятись ? Я тому і просив з подробицями. А там ще є озеро на території заводу чи то карєру Ніхто не в курсі, що там?
С профессиональным праздником, рыбаки! Всемирный день рыболовства отмечается ежегодно с 1985 года. Праздник установлен решением Международной конференции по регулированию и развитию рыболовства, состоявшейся в июле 1984 года в Риме. Рыбалка — одно из самых массовых увлечений человека. Кто хоть раз побывал на водоеме с удочкой, насладился чистотой, ни с чем несравнимой радостью общения с природой и поймал первую в своей жизни рыбу, тот этого не забудет никогда.
Дякую за вітання!Я також вітаю всіх рибаків з нашим святом.Бажаю всім трофейних рибалок,ну і коти щоб не залишались обділеними Завтра напевно на ночівлю,залежить від погоди і від роботи.
Від нас далеко, але раз-два на рік я туди їзжу... Заїжджаю через Сілець. Результативність коли як... Бувало до першої дня набиваєш повний садок карася, і валиш назад на Стрий, бо спека і карась навіть в воді дохне, а буває за три дні тільки червонопирка дзьобає... Так що, коли як... Але я би радив брати з собою човна...
Всіх Вітаю з Днем Рибака!!! Був сьоогодні в чижикові десь під сотню на двох карасів на долоню (якраз калібр на таранку).
Дякую за вітання!!!23:30Приїхав додому,тому не встиг привітати вас всіх з святом,але то не біда.Вітаю з днем рибалкиНа Купала був з ночівлею,цілу ніч вітер близько 10 м в секунду,дощ.Колезі поламався розкладний шатер і ми просиділи в маленькій палатці.Жодної покльовки за ніч,зранку почало клювати,але карпіки до 500гр і плотва до пів долоні.Використавши перерву в дощі ми швиденько змотались і гайда додому.Ось такі то пироги
пивет людиии! с прошедшим ... остогыдли мне чего то форумные баталии и сюда стал редко заглядывать (это сезонное, это проходит) ну а вкратце: был много и часто, уловы радовали стабильностью от 6 кг до 8-ми за рыбалку, самая большая на спин - под два где то, в этом году вспомнил что подводная охота тоже есть, поимел успех в виде щуки на 3 300 и карася на 1 200 и еще карасей хороших много, из того что запомнилось за два отловочных до конца года по Днепру рыбинспектор (скАтина) содрал 400 гривасов, теперь я беспощаден, и меньше разрешенных законом 5 (сам) - 10 (вдвоем) килл домой не ношу, на спиннинге отмерял разрешенные к вылову 35 см и вперет ... сломал свой Сенкрой на подсечке килушечной щуки, скорее всего перед этим его об о что то стукнул - отдал в ремонт чинят, позапрошлую рыбалку как то странно но все ловилось только на огромную (13 см) Рудру а на другое нифига , научился нормально работать мультом, поинтер 128 и рудра летают на ура за хРап 14 см вообще молчу, правда пока эта граната ничего толкового не принесла вот в общем то и усе ...
Це дружище форумна депресія!Я на інші гілки практично не заглядую,а на рибалку регулярно. Спінінгувати,я практично в тому сезоні ще не їздив,хоча ультралайт провірити хочеться дуже.Вже мав пропозицію продати його,але,як можна,сам його ще не опробував. А в твоїх успіхах я не сумнівався,тільки ось переживав де ти подівся
привіт був сьогодні в с. Оселя на водосховищі.... враження такі: )))))))))))) риби там немає... взагалі.... ловили в 3 спінінга і 2 вудки.... з 8 по 3дня(15,00) було дві покльовки безрезультатні...... друг зловив окуня десь ДО лодоні на воблера, і то за хребет ) там жеж був знайомий з друзями в той же час..... дзвонив в 15,30 до нього.. результат: 1 кариСИК на всіх нема риби???? думаю так і є ...... може тому і така низька ціна за риболовлю??????? приїхав мужик гроші збирати за риболовлю..... взяв 10 грн за манишу і 10 грн за 3 спініга і 2 вудки))))))
В Оселі на водосховищі риба якраз є, тільки вона дуже реагує на перепади тиску і температур. За власними спостереженнями найкраще вона клює в Оселі коли трішки прохолодніше десь 15-20 градусів. А зараз тиск часто міняється і температує стабільністю не дуже відзначається тож і результат відповідний. Я в пятницю був в с. Страдч на річці окунець на долоню і йоржики брали майже регулярно, а на ставі сиділи рибаки так майже ніхто нічого не зловив, так пару карасиків на всіх.
Того року вже 40 грн. мужик хотів. Але якщо мало вудлищ то можна з ним поговорити. Я мав вудку і спініг і мій товариш так само, і так як ми не від самого ранку а десь з 9 години то ми по 25 грн домомвились. А рибаки чуть далі заплатили по 40 грн з носа. В них правда десь по 5 спнінгів було і вони пару карпів грамм так на 700 взяли.
Честь и уважуха!!! Тут не только Half-Life курит... Блин, встретимся - набью лицо, редиска ты едакая... Я вою от зависти...