Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. night

night Well-Known Member

Може питання і смішне...Але розкажіть рибаку початківцю на що Ви ловите? :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись на таке питання старий рибак сказав мені:
    -На мак ;)....Скільки експериментів я провів в 6 років але так і не умудрився мак на гачок насадити)))

• Подобається Подобається x 4
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я ? на маховую удочку с одним крючком насадка - опарыш+червь, это в данном случае ...

• Подобається Подобається x 3
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я нині заголовок в газеті бачив шо рибалка заборонена....до червня вроді.

5. artobstrel

ага, можно с берега на один крючок ... правда в пределах определенных зон но у нас к этому норм относятся, кстати к нам ночью приезжал рыбинспектор с толпой, сели на лодки поехали сети тралить ...

• Подобається Подобається x 3
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Artobstrel, Вы - лучший рыбак на форуме. :blush:

• Подобається Подобається x 5
  7. Полковник

Полковник миється в бані

А ещё он крестиком вышивать умеет...

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

9. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

підкажіть куди можна зїздити на рибалку(платні озера)) ) в радіусі 40км від Львова, щоб клювало добре :) а то їздили з друзями, минулого року, в Родатичу(вроді) на трьох- 8 карасів, на долонь ледь дотягувал, кльову взагалі ніякого, а збирають по 30 грн

10. kutuz

kutuz Well-Known Member

Рибалка,це лотерея і нема гарантій,що на іншій водоймі результат був би інший.:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Буває такий день, раз на рік, коли риба, як скажена, на голий гачок чіпляється... Але, щоби потрапити на цей день, треба на рибалку їздити щодня ;)

12. artobstrel

скорее самый крупный ....

13. SteelMaster

відповідь Афігенна))) але я маю на увазі, де хоть рідко але може клюнути щось хороше... де власники не годують рибу на передодні вихвдних)

14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Годувати рибу,щоб хтось менше зловив,для власника хлопотно і до того ж затрати,а ось приспустити рівень води хоча б на 5 см,ото практично всі власники використовують поголовно:ireful1:

15. SteelMaster

ага, або легеньку встряску током?))

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Або карбіду вздовж берега...

17. artobstrel

увы, сам видел, они ее кормят раз в неделю, допустим и в пятницу вечером фигачат комбикорм лопатами с лодки карп потом ниче есть не хочет ... а люди на выходные приезжают платят деньги и загорают ... хозяину выгодно и карпы целы и бабки на месте ...

сегодня оторвался по хищнику если так можно назвать карандашей от 20-ти до 40 см. ездили на предыдущие таранные места, я на тарань сразу плюнул и пошел с С.Кроем меляки и бровки с берега стучать всего поймал около 15 хвостиков, еще 5-6 выходов-промахов, с бровок косил Орбит-80й, а с поколенных меляков Бент миноу 85 от ОСП - этот вообще красавчик, поскольку он как есть - волкер все атаки на поверхности на паузах - зрелешно ... вот только мелкие заразы все естесно отпущены ... [​IMG]

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В Мариуполе был запрет по бычку до 3 кг, сейчас мэр объявил что можно ловить до схочу, но только удочкой

19. kutuz

kutuz Well-Known Member

Сьогодні зробив першу вилазку.О 3-00 вирушили на озеро,70км дороги пролетіли в мить,якщо відняти той час,що ремонтувались на пів дороги і трішки поблукали на цілком знайомому місці:dntknw:,то добрались ми до озера швидко.Заплатили по 50грн,привітали одне одного з днем перемоги,обірвали енну кількість кормушок,в мене зламалась катушка при єдиній покльовці,в племінника,зламалась вудка,позагарали,обдзвонили всіх знайомих на інших водоймах,у всіх повний ноль,тоді зібрались і поїхали додому.Одним словом рибалка "удалась":pardon:
    А artobstrel,як завжди молодчина.:good:

20. Zori

Zori Member

А хто в квітні-травні цього року був на Дністрі, десь поближче до Львова? Де саме були, і що зловили?

а де твій аватар? :)