Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Добротворське в.сх в районі н.п.Руда-Сілецька, З.Буг.
    Але зараз заборона.

• Подобається Подобається x 2
  2. night

night Well-Known Member

Дякую. буду мати на увазі коли почнеться сезон. Чула там коропи великі ловляться :)

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

Риби там валом... Село Сілець. Як їхати на Радехів...:good:

• Подобається Подобається x 5
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

был на тарани, нататранил ее некторое колличество с берега на удочку, видел активную щуку, пыталась бросатся на выпущенную мелкую таранушку , говорят недалеко от дома пошел карась думаю проверить, купил себе очередной мегабасс:
    X-80 Trick Darter 8 см 10.6 г 1.5 м

5. iso

iso Well-Known Member

Минулі роки дозволялося. А щодо порибалити-єдина перевага що близько. Дуже дно захаращене і багато рибаків.

6. VasMT

Кутуз!
    Кажуть зараз в Новому Селі, як їхати зі Стрия до Дрогобича хороша рибалка... 30 гриваків з двох вудочок. Карась > 0.5 кг, карп - кіло і більше... Не були?

• Подобається Подобається x 3
  7. hunter

hunter мандрівник

ммм, а цей, там платно? і чи там купатись можна?

8. VasMT

Платно... Аборигени приватизували 350 погонних метрів Західного Бугу і пильнують, аби риба із тої зони не випливала. А з сусіднього села за гроші заганять рибу в ту зону... :)))
    Ви нормальна людина? Звичайно що безкоштовно... Подивіться на мапу, прикиньте розміри Бугу... Там підводним човном можна пливати... І скупатись можна, хоча дно замулене.

9. hunter

hunter мандрівник

я нормальний здається :crazy: і бачу шо там дійсно велика ріка, але всяке може бути, ви ж конкретизували місце, а хто зна як шо і до чого :wacko:

10. VasMT

Я не хотів Вас образити. Пробачте...
    Там ширина Бугу десь метрів 500-700, а може й більше...

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Бузі ше є риба?....Я від Сільця живу кілометрів за 20-30...в нас вже з рибою туго..
    Шо не виловили сітками то льодом роздавило коли на дамбі воду спустили...

12. VasMT

Минулого року малька коропа близько 200 штук виловив і відпустив... Невже за пів-року так "постаралися"?

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мабуть вони просто до нас не допливають бо в нас і минулого року було недуже...

Колись були розливи озера ....а в них повно риби...а потім дамбу відкрили і то всьо пересохло...
    Тепер вроді знову грозяться закрити...

14. kutuz

kutuz Well-Known Member

VasMT!!!Був там останній раз позаминулого року,одне озеро невеличке,удкою на дальний заброс перекидую,спутніки тим більше,Місцеві приходять цілими зграями пиячити,бо столики були,улову не памятаю,значить нічого особливого.Друге озеро продовгувате,як широкий канал,було сильно заросше і в рясці,казали що там маса щуки,після багатьох спроб результат ноль.Краще,як їхати з Стрия,перед телевізійним ретранслятором,звертаєте в право,заїзджаєте в село Гаї і біля автобусної зупинки,з ліва буде озеро.Карп минулого року був на 4 кг,казали,що є і більший,гарний карась,білий амур крупний,мені рвав снасті декілька разів і ціна 25грн.А нової інформації про Нове село немаю,просто не тягне мене туди.

15. VasMT

Друже, а тицніть пальцЁм, де поворот, бо мапа ніц не каже... Може зкомпонуємось колись? Мене запросили на Буг... Криша є... У будні... Десь вівторок-четвер... На три дні... Я везу... Бензану ділим тільки в один бік... Далі корєша і заправлять і "заправлять" :drinks::drinks:

16. artobstrel

• Подобається Подобається x 6
  17. VasMT

Артем!
    Еще раз запстиш такие фоты, отправлю тебя в игнор навсегда...
    Душа болит...
    Завтра на рыбалку... В Роздил... На карьер...

18. kutuz

kutuz Well-Known Member

Пальцьом тикати не гарно,мама так казали:)))Сусіде,мимо не проїдете,як їхати з Стрия на Дрогобич,по правій стороні побачите вишку талевізійного ретранслятора,перед нею буде поворот на право.То проїдете Гаї Біничі,потім Нижні Гаї,а тоді будуть Верхні Гаї,(тут буде стояти вишка)ось туди і повертаєте,від траси приблизно 1 - 1,5км.Озеро за зупинкою,попри дорогу,його видно.З нижніми і верхніми міг наплутати:crazy:З Стрия буде в районі 20км

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

Це біля сірчаного заводу?Колись давно туди пару раз їзди,загалом клювало добре,лише ось сходів було багато,витягував а на гачку губа,казали,що в воді(на грунті) великий вміст сєри,риба риється в намулі і ізза того ослаблені губи.Чи то правда не знаю.

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Хе!!!На столі,що вже готова лежить?:crazy::good:Пропоную:три рубля штучка,в кучці три штучки:) і даю адресу для пересилки посилки;)пойдёт?

• Подобається Подобається x 4
  19. VasMT

Не склалось поїхати...
    Трошки забагато упили напередодні... Не зміг встати... І то добре... Бо холодно, дощ і не клювало... Чуваки знайомі були, казали...

20. artobstrel

как скажеш :)) сегодня весь день поролся вымачивал строил конструкции и вывешивал, пришлось в магазин бегать за скрепками не хватило крючков не знаю как получится ибо это за две рыбалки тоесть разница в закладке в соль была порядка 2х дней а вымачивалось все 5 часов ...

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

ту уже съели )

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)