Хм!!!Вивід один,або озера закритого типу,або розплідники,типу для колгоспних ставів.Може попробуйте проплатити рибалку,точно,то напевно платні стави.
А я далі ,як казав Артобстрел,продовжую стругати буратін.Жінка назвала мої воблери кутузлерами і каже,що пора пускати в продаж,підкооолюєА мені подобається їх робити,хочеться кожен раз зробити кращого від попереднього. ---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ---------- А ще такий ---------- Додано в 01:48 ---------- Попередній допис був написаний в 01:44 ---------- А з цим маю питання на рахунок крючків.Вирішив дати різні,але який куди.Більшого поставити ззаду,чи по середині? На разі поставив по середині
Чего, чего, а где я живу этого добра хватает. я в погребе на раннею весну в бочке держу. В Тюмени на рыбацком рынке (для тех кому лень копать) продают всё что захочешь (опарыши, черви американские, канадские, ручейники и ещё куча всякой приманки) . А тем кому нужны черви, не имеют столько икры, они же рыболовы любители. Стерлядка на тесто иногда ловится, язь тот так в обще галушки обожает
Для гуртка "Зроби сам" БЛЕСНА ИЗ ЧАЙНОЙ ЛОЖКИ Идея сделать легкую колеблющую блесну для береговой рыбалки из чайной ложки, возможно, интернациональна, но я познакомился с ней в Дании. Используют не саму ложку, а только ручку от нее... http://www.fishfilm.ru/3371-blesna-iz-chaynoy-lozhki.html
Цей варіант був пройдений ще в 1986р.Я з дядьком перший раз пішов блеснити,а перед тим, з ним жеш, зробив таку блешню.Так до слова,нічого на неї я так і не зловив.
Мужики! Хочу на Тобол, подальше от компа, цивилизации и людей, с удочкой сесть и уйти в нирвану. Тишина, шумят за спиной деревья, журчит вода, щебечут птицы, развалится на песочке, загорать и рыбачить. Ёк-макарёк, кайф.
Ви хотіли так з першої блешні- і зловити? Пробувати треба. Не йде з нерж. є мельхіорові ложечки, срібні, різних форм - пошуруйте в креденсі, успіх обовязково прийде ---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ---------- А як щодо гнусу, комарів і прочої мошки?
Ну что ж сезон дозапретной ловли, э нет пардон - дозапретного выезда на водоемы открыт .... Лед с Днепра успешно сошел погода благоприятсвует температуры тоже так что в сегодня были, за весь день ни одного тычка, но кореш как всегда отличился, поймал за хвост! сома на 15 кг .... и какой он после этого кореш?
Вот ведь!!!Хтось сидить дома і пробує змайструвати чабікаhttp://voblery.com.ua/catalog/chubby.html,а хтось вже рибачить.Я розумію,що жодного толчка,але ж сам процес!!!
А я закінчив зимовий сезон ловлею форелі в Карптах. Звіт про рибалку тут: http://lviv.rybalka.com/blog/view/6220/
Хорошо там конечно,но 90 грн. за кг форели дороговато.В Метро или на Шуваре живая форель ловиться за 50-55 грн. А с другой стороны ради удовольствия иногда можно и по 90.
ну что народ? кто до запрета успел ? как отловились? я был не раз но хвастать нечем, искали окуня, но он был вчера и завтра, о! я теперь тоховод ! приобрел по совету друзей
Привіт всім!Був до заборони один раз,і то всього півтора години.Пробував самоделки.Всіх попробувати не встиг,в той день ні вкого жодного толчка,ані удара.А мій чабі відзначився,декілька толчків і дві щучки на березі,правда вони і двадцяти см не мали тому були успішно відпущені в місця проживання ---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ---------- додаю фотки воблерів З ліва на право:перший ще не дороблений,другий це той що працював по дрібній щучці,доречі вийшов прекрасний суспендер,третій також треба доробляти язичок.Четверти ще не показав себе,але ігра гарнюня,думаю що на річці Верещиця він покаже себе не одноразово,так само можна сказати за перший воблер,скільки лапав там щучок всі набиті тюлькою,її там багацько,навіть в соміків тюлька в желудку присутня,тому цей воблер робив на подобу тюльки.Одним словом час покаже.
Тепер треба робити слідуючий хід.Для перевозки цього мотора з лодкою, треба купити ще один мотор,тільки в комплекті з колесами і салоном.