у нас он 46 гривасей стоит грят по окуню не плохой правда похуже чем имеющийся у меня гипноз но мало ли .....
Привіт всім.Ще трошки і можна буде порибачити,ну хоча б покидати спінінг.А для спінінга є приготована батарея новобранців пару штук ще сохнуть.
Основа деревяна? ---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ---------- А можна пору фоток з процесу виробництва?
Можна!А ось,чи треба,питання.Адже на 29 сторінці шановний Chaldon виставив відео.По суті я все роблю точно як там,тільки не використовую аерограф(за великі затрати),а користуюсь губкою і пензликами.Малюю темперою,покриваю яхтним лаком.Розкрас можна копіювати від провідних виробників,а можна занятись одсебятиной.Важливіше форма і ігра.Матеріал дерево,в основному липа,але використовував і бук правда він дуже важкий в обробці.Пробував робити з полімерної глини,не поганий варіант,якщо робити тонучі воблера.Не маловажно,щоб ці воблера були виважені для вашого спінінга,ну,щоб тест спінінга дозволяв максимально скористатись воблеромА ще стараюсь зробити їх так,щоб якщо воблер буде не вдалим,його було б не соромно повішати на новорічну ялинку
А вони вже й нагодують і напоють і обігріють добрим словом.А якщо серйозно то з вчорашнього дня закінчилась заборона ловлі на ріках в місцях зимнього стойбища риб
В законодавстві України чітко прописано кому,коли і де можна лапати рибу нід час нересту.А саме:малолітні діти,інваліди можуть рибалити на одну удочку з одним гачком в межах населеного пункта і ще там щось прописано на рахунок рибаків спортсменів,в випадку коли змагання організовуються місцевими УТМіР ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ---------- Я перепрошую,а які то Бережани?
Даа! Ужас! А у нас от Урала до Камчатки рыбачь на удочки, спиннинг, закидушьки (не более 5 крюков). Мне как местному разрешено без лицензии ставить 6 сетей ячеёй не менее 40, 12 фитилей. По количеству едоков. С апреля по май запрет ловли щуки, с 20 мая по 20 июня карася. Осётр, стерлядь запрещено всегда. В каждом регионе свои ограничения и запреты. На удочки, спиннинг, закидушьки запрет не распространяется. За эл.удочки могут сами же рыбаки застрелить, кроме шуток.
А пересічним громадянам ? Наскільки мені відомо зараз почався сезон нересті і ловля заборонена чи може просто обмежена? І як на рахунок приватних платних ставіків?
вот красота, а у нас тупо с апреля по июнь запрет на ловлю всего, и даже на выход на воду, с одной стороні правильно с другой не очень ( ....
вот это верно, так и надо .... молодчаги ... ---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ---------- предлагаете выйти в марте а вернутся в июне? боюсь водорослями зарости )
Это как посмотреть. У нас где я живу, щука, окунь и карась, лещ и язь, сейчас ещё и ротан "сорная" рыба. Очень много. А сколько её погибает зимой по озёрцам, ужас. Живучие карась и ротан. А вот жёлтый карась, только на глухих, лесных озёрах, очень вкусный жареный, да и в ухе. Саба у него наваристая.
Мій тесть,він з ваших країв,родився в Омській обл.,жив і працював в Ураї,розказував,що щукою курей годували і огороди удобряли.А ще один знайомий колись розповідав,як їздив ваші края в командіровку і з собою брав дощового червяка,в трох літрових банках,а у вас міняв на ікру,один до одного.Брехав напевно ---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ---------- Думаю у вас не правильна інформація,завжди була заборона на ловлю з квітня по червень.Могли бути впроваджені зміни в залежності від погодніх умов.А взагалі треба поритись на офіційних форумах,там можна довідатись точніше. На рахунок приватних ставків, також маса нюансів.Власник ставка повинен мати документ,який підтверджує що він зариблював став.Минулого року на одному ставі приїхала іспекція(їздять вони тепер з омоном,або беркутами),на квитанції про оплату не дивились,а звертали увагу на кількість снастей,вона чомусь на кожному озері різна,хоча власник запевняв,що він має право пускати на ставок рибалити.Через неділю там жеш приїхали і всіх повиганяли,через одного поштрафували.Логіки нема.Напевно власник не дав стільки скільки треба
Ті що в Тернопільській області. Нєа,ходив я недавно то в мене чуть вудку не забрали,ледве шо втік від них:ireful: