А якщо artobstrel дистрибютор від мегабас,тоді я не маю жодних шансів,думаю,що звіт зразки в серію не запустить
ыы, скорее я их спонсор _))) ---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- о! дельное предложение )))) хотя после заявок на 4,2 кг я уже и не так уверен в "рыбности" своего края ....
Привіт всім!4,2кг було давно і,як у нас кажуть, не правда.Що ж,я знову готовий показати останні зроблені воблери. Це тонущий,з полімерної глини. А цей,з липи,плаваючий. Ось такі справи,при першій можливості-на озеро для тестування
Класний.Читав відгуки,пишуть,що зачотний,але збирає шнурків,(коли місяць нічого не попадається,тоді і шнуркам тішишся.)а по окуню виступає відмінно.Моя думка така,залежить від спіна і від техніки проводки.Ти молодець,мені такого явно не зробити.
дурень я а не молодец, даже в условиях собирания на мотор не могу сдержатся чтоб хоть раз в месяц не спустить 200 гр на каконить очередной девайс .... про шнурков - правда, этим и Вижон грешит, но! когда холодно и щука слабоактивная, такие собиратели шнуркофф начинают приносить трофеи 3 400 на вижон этой осенью тому подтверждение ) а для отсекания мелочи у меня мульт есть и воблера больше 13 см )
На нашій гілці,як видно, всі настоящі мужики.Служили і служили по настоящому,а дехто і далі служить.Тому вітаю Вас всіх з нашим святом.З настоящих мужиків-справжні рибаки
Привіт всім!Получається,що я перетворююсь в китайця,ну в смислі,що підробляю різні речіАле поки грипую, не міг сидіти без любимого заняття,зробив декілька воблерів.Виставляю один,інші ще в процесі доробок. Це плаваючий,в ванній ігра дуже гарна,на відкритій воді побачим.
Привіт!Продовжую спілкуватись сам з собоюВиставляю на огляд ще одне рук моїх творіння Звичайно,що вийшов не зовсім Rudra Jerkbait,але досить подібний
Цікаво!І не тільки Рапали,а й взагалі воблери.Думаю,що перша думка про воблери прийшла комусь,хто займався рибною ловлею на оснастку з мертвою рибкою,ну то коли стальний провод з трійником пропихався мертвій рибці через задній прохід,виводився через рот і привязувався до основної жилки.Напевно таке не веселе заняття скоро комусь надоїло і той хтось задумався і почав мудрувати з штучними приманками.НАПЕВНО
Як книжка пише, саме фін Рапала ще до війни сотворив перший воблер. З соснової кори. З лопаткою. І стосував його на доріжку. (З карбоновими спінінгами була тоді напряжонка. Та й мясорубки ще не возили з Китаю) Правда, за пару років до того американець теж зробив щось подібне. але саме Рапалівські стали точкою відліку для інших. До речі. Інформація для роздумів. Свої воблери Рапала обгортав фольгою. Зараз є море всяких блискіток, в т.ч самоклеючих.
Та нє, сусіде Не сам... В мене просто слів немає А так, як я не є великим любителем лапання хижака, то і не пхаюсь у розмову фахівців ... Мені стає два воблера за 10.00 та 16.00 рубасів, куплених за п"ять років тому, та зо-п"ять твістерів... Вкидую на ставках-річках, коли взагалі ніц не бере...
Я в курсі,більше того,навіть колись робив воблери і користався фольгою.Але зараз поставив собі задачу робити воблери з того,що є під руками.Єксперементую,мінімум затрат і далі подивитись на результат.Свого часу я робив воблери на головля і з досвіду знаю,що з 27штук працював і був уловистий тільки один.Тому маю таку думку,що робити їх треба мінімум затрачаючи
Всім доброго дня!Грип не хоче так просто піти,тому продовжую сидіти дома і займатись виробництвом воблерів.Над цим прийшлось попрацювати трошки більше аніж з іншими.Я хотів його зробити тонучим,але не каменюкою.Тепер він без трійників плаває,а з ними йде на дно.Яка його робоча глибина в ванній опреділити важко,тому буду чекати виходу на воду.
А Вам - здоровля. Дуже симпатично виглядає тіло, але таке враження (із знимки) що трішки гачики завеликі. Нє? І вже на великій воді проекспериментувати із заднім гачиком-вчепити маскування з : 1 люрексу 2 "дощику" Воно повинно вплинути і на гру.
Це не враження,а факт.На всіх знимках,виставлених раніше,на всіх воблерах,одні і ті самі гачки.Бо інших на разі нема.Коли я зупинюсь і перестану робити воблери,тоді з усіма зробленими піду в магазин,для того щоб підібрати гачки.
ну вы даете! вот оно че межсезонье делает ))) я тоже скучаю, вот прибарахлился давеча: Rapala X-Rap для соленой воды 14 см 43 грм. суспендер Salmo Hornet 5 см 7 грм флотинг Salmo » Slider 10 см 42 грм тонущий крышу рвет на рыбалку хочу ....
Привіт!Таааа на рибалку вже дуже хочетьсяЯ дивився на такий воблер в Польщі,чомусь не купивта й ціна така була смішна 9zlЦе,якщо грубо рахувати27грн.Думав потім ще раз зайду і куплю,але часу не було.В магазині була розпродаж,вони переїзджали в нове приміщення,можна було прикупити багато чого цікавого,головне по смішній ціні. ---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ---------- Ой перепрошую,поплутав,я говорю про другий воблер,а саме про Salmo Hornet 5 см 7 грм флотинг