Привіт.Їздив в Польшу по справах,поїздка затягнулась і я відповідно спасався в рибацькому магазині.Прикупив воблери JAXON ATRACT LURES XTR F в кількості 2 шт, 7 і 11 см. Спінінги Цей спінінг виготовлено в США за індивідуальним замовленням,відкупив я його в чоловіка який вже не займається риболовлею.І ще один спінінг: ---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ---------- Останній спінінг це ROBINSON XENON Jig Master довжиною 270см і з тестом 7-20г Ну і ще одна покупочка це поплавок від CLARUSSO.Минулого року, на європейських змаганнях ловлі риби поплавочними снастями на течії,перші три місця зайняли люди,які користувались цими поплавками.Цікаво,що навіть щуку в проводочку можна з ним полапати.Нагадує техніку ловлі на кораблик(якщо знаєте що це таке)Його можна пускати за течією,проти течії і поперек течії.інакше кажучи його можна завести під інший берег під гіляки і не боятись,що його знесе течія Дві інші антенки замінюються в залежності від того в яку сторону йде течія.Одним словом це все теорія,а на практиці провірю і складу доклад ---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ---------- Та чуть не забув,то напевно в більшій степені інформація для ARTOBSTREL,питався я там про воблери,які ми описували раніше,ну типаМЕГАБАС і тд.В польші в основномі в обіході такі фірми як:JAXON, RAPALA,SALMO.А фірми,які не мають офіційних представників в країні не продають свій товар.В місцевих існує така думка,що товар,який багатократно перевищує ціну тої самоїРапали ціна рапали в середньому 10zl,а ціна Мегабас в перерахунку 110zlпродаватись не буде,а якщо ібуде,то попит буде не великий.Та й в надможливості тих воблерів вони не вірять.
Привіт всім!Тихо якось в нас на рибалочці.Зима,робити якось особливо нема що,тому пробую робити воблери,не так самі воблери,як хочу випробувати новий матеріал для їх виготовлення,а саме полімерну глину.Це на вигляд простий пластелін,ліпиш,що треба і кладеш в духовку.З духовки витягуєш вже пластик. Вони мають бути тонучими,в той більший,для зменшення маси вліпив ампулу від ліків(пусту).Покищо це експеримент,а як вони себе покажуть,то вже треба буде провіряти.
Специально дразните, да? ---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ---------- Я вот что хочу сделать - купить акваланг, ружьё и на подводную охоту на озёра.
оооо бальзам на мои "раны" молодца!!! интересно изложил! так вот, за воблеры не скажу, в частности Джексон польский меня откровенно не плющит ибо извращен тем же самым мегабасом и японским Джексоном ... спины интересные особенно американец отпишешся как ощущения ... поплавки тоже заманчиво ... а самодельные вобы вообще супер, что это за хрень - полимерная глина где ее береш и как с лопаткой быть ее в духовку не запхаеш, после вставляеш? и какова прочность получаемых на выходе девайсов??? ---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ---------- еще костюм в коплект надо добавить, а с аквалангом охотится -низззяяяя та да, уже зубы ломит, сегодня поперся аскому збивать, в черте города на велосипеде, холодно, ветер дожде-снего-крупа валит но куда деватся ...
Спінінги обидва з Америки,з відтам і привезені бувшим власником,тільки один заводський Robinson,а ультралайт зроблений по замовленню. Полімерна глина продається в магазинах для художників.Після духовки получається щось між деревом і пластмасою.Пиляється пилкою і шліфується наждачкою.Язички вставляю після духовки.Найбільша проблема з покраскою,не знаючи що з того получиться не хочеться заряжати аерограф і тратитись на дорогі фарби.Одним словом спочатку попробую кісточками,а потім в лак.А ще,ця полімерна глина є у всяких кольорах,але не вартує заморочуватись,всерівно треба накладати грунт і бажано білий,на ньому кольори які накладаєш пізніше виглядають яскравіше.Треба було перед тим як фарбувати попробувати в ванній як вони іграють,а я поспішив і перше помалював
я бы посоветовал не лакировать сразу, поигратся с цветами определить какой лучше, без лака все равно он будет работать, гм надо будет помыслить на эту тему , хотя и так конечно вобов дофига если еще и свои буратины будут тогда времени не хватит все это бросать, но на свои ловить было бы круть несусветная
Для проби я буду малювати темперними фарбами,тому мушу лакувати.Слідуючі воби будуть з липи,тоді це вже зовсім інша справа.
І вуаля!!! Но! варіант з полімерною глиною поки що не канає.Воблера заважкі, ігра нікудишня,а малий воблер взагалі плаває вверх ногами.Хоча той більший можливо і імітує рибку перед передчасною кончиною.
................... ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ---------- ) ыыы особенно вверх ногами умилило ))))))) ссори конечно .... настругал буратин из кирпичей ..)
Для мене дуже важливий сам процес,пошук.Результат звісно не маловажний.Для доказу, останній продукт моїх рук,правда ще не закінчений artobstrel нічого тобі не нагадує,може якийсь девайс з твоєї коробки?
на 95-й замахнулся? ну-ну )))) не, молодца все равно вот у меня руки из дж... стырчат, мои конструкторские решения дальше изоленты пластилина и скотча не идут )
Ладно тобі,не прибідняйся,бачили ми рук твоїх творенья.Ти майже вгадав,мав бути110,але я тормознув і дав мало гачків,довжиною він 12см.З полімерною глиною я також рішив питання,пластикова трубочка від жалюзів,заліплена в воблер зменшує вагу і надає правильну плавучість.За допомогою трубочки я зараз працюю над повільно тонучим воблером, а FLOATING вже існує
не знаю как в 110м но в 95-м фишка не в форме а в балансировке,благодаря чему он на паузах трясется аки паралитик и хычник его кушивает )
Ти маєш на увазі,що при паузі він перевалюється з боку на бік?Я в ньго вставив мідні штирьки,нижче середини корпуса,тепер при паузі він чуть колишиться в боки і тіпа пробує підпригувати,але випробування в ванні до уваги брати не вартує.
молодца в двойне, если в ванной колышется то и в речке будет, вот только что ты на него собрался ловить? я так понял в вашем регионе только на ставках худо бедно можно зубатую найти ..... а соответствующего размера еще сложней ....
По суті,проблемний був минулий рік,думаю цей буде кращий.Крім озер є ще Дністер,Стрий,Опір і ще декілька невеличких річушок ну і такий великий воблер в 12см я зробив один інші від 6до9см.Крім того,що ж робити,будем дерзать і щука буде наша,всетаки попадались раніше і не дуже рідко щучки від2,5до4,2кг