Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. kutuz

kutuz Well-Known Member

Привіт.Їздив в Польшу по справах,поїздка затягнулась і я відповідно спасався в рибацькому магазині.Прикупив воблери
    JAXON ATRACT LURES XTR F в кількості 2 шт, 7 і 11 см.
    Спінінги
    Цей спінінг виготовлено в США за індивідуальним замовленням,відкупив я його в чоловіка який вже не займається риболовлею.І ще один спінінг:

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ----------

Останній спінінг це ROBINSON XENON Jig Master довжиною 270см і з тестом 7-20г
    Ну і ще одна покупочка це поплавок від CLARUSSO:crazy:.Минулого року, на європейських змаганнях ловлі риби поплавочними снастями на течії,перші три місця зайняли люди,які користувались цими поплавками.Цікаво,що навіть щуку в проводочку можна з ним полапати.Нагадує техніку ловлі на кораблик(якщо знаєте що це таке)Його можна пускати за течією,проти течії і поперек течії.інакше кажучи його можна завести під інший берег під гіляки і не боятись,що його знесе течія
    Дві інші антенки замінюються в залежності від того в яку сторону йде течія.Одним словом це все теорія,а на практиці провірю і складу доклад:)

---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

Та чуть не забув,то напевно в більшій степені інформація для ARTOBSTREL,питався я там про воблери,які ми описували раніше,ну типаМЕГАБАС і тд.В польші в основномі в обіході такі фірми як:JAXON,
    RAPALA,SALMO.А фірми,які не мають офіційних представників в країні не продають свій товар.В місцевих існує така думка,що товар,який багатократно перевищує ціну тої самоїРапалипродаватись не буде,а якщо ібуде,то попит буде не великий.Та й в надможливості тих воблерів вони не вірять.

• Подобається Подобається x 4
  2. kutuz

kutuz Well-Known Member

Привіт всім!Тихо якось в нас на рибалочці.Зима,робити якось особливо нема що,тому пробую робити воблери,не так самі воблери,як хочу випробувати новий матеріал для їх виготовлення,а саме полімерну глину.Це на вигляд простий пластелін,ліпиш,що треба і кладеш в духовку.З духовки витягуєш вже пластик.
    Вони мають бути тонучими,в той більший,для зменшення маси вліпив ампулу від ліків(пусту).Покищо це експеримент,а як вони себе покажуть,то вже треба буде провіряти.

• Подобається Подобається x 2
  3. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Мрія рибаків?

4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Специально дразните, да?

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

Я вот что хочу сделать - купить акваланг, ружьё и на подводную охоту на озёра.

5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Та скільки тої зими (с) От скоро буде літо, тоді і порибалите. "Контрольний постріл":mocking::):tongue:

Останнє редагування: 12 лют 2011
    • Подобається Подобається x 5
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

оооо бальзам на мои "раны" молодца!!! интересно изложил! так вот, за воблеры не скажу, в частности Джексон польский меня откровенно не плющит ибо извращен тем же самым мегабасом и японским Джексоном ... спины интересные особенно американец отпишешся как ощущения ... поплавки тоже заманчиво ... а самодельные вобы вообще супер, что это за хрень - полимерная глина где ее береш и как с лопаткой быть ее в духовку не запхаеш, после вставляеш? и какова прочность получаемых на выходе девайсов???

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

еще костюм в коплект надо добавить, а с аквалангом охотится -низззяяяя ;)

та да, уже зубы ломит, сегодня поперся аскому збивать, в черте города на велосипеде, холодно, ветер дожде-снего-крупа валит но куда деватся ...
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  7. kutuz

kutuz Well-Known Member

Спінінги обидва з Америки,з відтам і привезені бувшим власником,тільки один заводський Robinson,а ультралайт зроблений по замовленню.
    Полімерна глина продається в магазинах для художників.Після духовки получається щось між деревом і пластмасою.Пиляється пилкою і шліфується наждачкою.Язички вставляю після духовки.Найбільша проблема з покраскою,не знаючи що з того получиться не хочеться заряжати аерограф і тратитись на дорогі фарби.Одним словом спочатку попробую кісточками,а потім в лак.А ще,ця полімерна глина є у всяких кольорах,але не вартує заморочуватись,всерівно треба накладати грунт і бажано білий,на ньому кольори які накладаєш пізніше виглядають яскравіше.Треба було перед тим як фарбувати попробувати в ванній як вони іграють,а я поспішив і перше помалював

8. artobstrel

я бы посоветовал не лакировать сразу, поигратся с цветами определить какой лучше, без лака все равно он будет работать, гм надо будет помыслить на эту тему , хотя и так конечно вобов дофига если еще и свои буратины будут тогда времени не хватит все это бросать, но на свои ловить было бы круть несусветная

9. kutuz

kutuz Well-Known Member

Для проби я буду малювати темперними фарбами,тому мушу лакувати.Слідуючі воби будуть з липи,тоді це вже зовсім інша справа.

10. kutuz

kutuz Well-Known Member

І вуаля!!!
    Но! варіант з полімерною глиною поки що не канає.Воблера заважкі, ігра нікудишня,а малий воблер взагалі плаває вверх ногами.Хоча той більший можливо і імітує рибку перед передчасною кончиною.

11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Кто сказал такое?
    У нас без проблем, хоть на подводной лодке. ;)

• Подобається Подобається x 1
  12. artobstrel

...................

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

:)) ыыы особенно вверх ногами умилило ))))))) ссори конечно .... настругал буратин из кирпичей ..:))

13. kutuz

kutuz Well-Known Member

Для мене дуже важливий сам процес,пошук.Результат звісно не маловажний.Для доказу, останній продукт моїх рук,правда ще не закінчений
    artobstrel нічого тобі не нагадує,може якийсь девайс з твоєї коробки?

14. artobstrel

на 95-й замахнулся? ну-ну )))) не, молодца все равно вот у меня руки из дж... стырчат, мои конструкторские решения дальше изоленты пластилина и скотча не идут )

15. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ладно тобі,не прибідняйся,бачили ми рук твоїх творенья.Ти майже вгадав,мав бути110,але я тормознув і дав мало гачків,довжиною він 12см.З полімерною глиною я також рішив питання,пластикова трубочка від жалюзів,заліплена в воблер зменшує вагу і надає правильну плавучість.За допомогою трубочки я зараз працюю над повільно тонучим воблером, а FLOATING вже існує:)

16. artobstrel

не знаю как в 110м но в 95-м фишка не в форме а в балансировке,благодаря чему он на паузах трясется аки паралитик и хычник его кушивает )

17. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ти маєш на увазі,що при паузі він перевалюється з боку на бік?Я в ньго вставив мідні штирьки,нижче середини корпуса,тепер при паузі він чуть колишиться в боки і тіпа пробує підпригувати,але випробування в ванні до уваги брати не вартує.

18. artobstrel

молодца в двойне, если в ванной колышется то и в речке будет, вот только что ты на него собрался ловить? я так понял в вашем регионе только на ставках худо бедно можно зубатую найти ..... а соответствующего размера еще сложней ....

19. iso

iso Well-Known Member

kutuz відправляє Вам зразки для натур6них випробувань. А Ви публікуєте звіт. Вдалі зразки в серію:good:

20. kutuz

kutuz Well-Known Member

По суті,проблемний був минулий рік,думаю цей буде кращий.Крім озер є ще Дністер,Стрий,Опір і ще декілька невеличких річушок ну і такий великий воблер в 12см я зробив один інші від 6до9см.Крім того,що ж робити,будем дерзать і щука буде наша,всетаки попадались раніше і не дуже рідко щучки від2,5до4,2кг:pardon:

а де твій аватар? :)