Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. kutuz

kutuz Well-Known Member

На справді Ви дуже праві,поплавок в мене не один і далеко не один,в тому числі і удилища з різними катушками і жилкою на них.На кожній удці оснастка виважена для окремого поплавка,мені так простіше,в крайньому разі я собі так спрактикував.Хоча приходиться робити як Ви,це коли приїзджаю на озеро і розумію,що удочка для цього озера не годиться,але це буває в тому випадку коли їду на нове озеро і немав кого отримати інформацію(народ різний буває,інформації деколи,як з партизан не витягнеш,тому з випадковою компанією практично ніколи не їзджу)

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я знав, що Ви так скажете...
    Бо коли іде заборона, їздиш постійно на платні ставки, а там щоразу одне й те саме.
    Тому у мене легкі, не ковзаючі/бігаючі поплавки оснащені металевим штирком із дроту. А на жилці кусочок ізоляції надітий. Приїхав вставив поплавок і вйо. А от коли іде різнобой... Буг, Стрийка, Дністер, ставок, озеро, кар"єр... Тоді безжально. Бо кожен поплавок вже відомий, кількість дробинок узгоджена. 5-10 хвилин і все готове...

3. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ото чую професіонала!:good:
    А по суті я говорив про ковзаючі поплавки.

4. VasMT

У мене їх два , і обидва з довгими антенками. То коли складаєш вудку, антенку поплавка піджимаю до вудилища тою чорною фігньою, що надіваеться для захисту кілець і кінчика. І дотепер нічого не зломив. Але то таке... От сніг зійде спробую так як Ви радите. Як кажуть : "Скільки рибаків - стільки і рецептів юшки"

5. kutuz

kutuz Well-Known Member

Напевно в силу тих самих причин я також не долюблюю дальних закидів і використовую дальні закиди в тому випадку,коли треба закинути десь подальше під камиш,а дно в цьому місці занадто мулисте для супутника(пружини).Окрім того така снасть з ковзаючим поплавком дозволяє класти гачок дуже точно,практично в блюдце,як кажуть,Але опять таки це вже з практикою,а після зими вона втрачається.

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я тут давеча наваял на местном форуме в разделе "творчество" :

конечно всех волновало а как там я, отвечаю, как видно из лирики - фтыкаю ... как результат приобрел в подарок сомнительный Salmo Whitefish Deep Runner 13 см. 21 грм.

и прикупил легендарный, мифический, всеуничтожающий, убийца щук, комбайн, сс-20 в мире воблеров ... - ZipBaits Orbit 110 SP
    уффф .... умаялси ...

• Подобається Подобається x 4
  7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Не надо не замороживайтесь, лучше согрейтесь.;)

http://www.youtube.com/watch?v=GjMZzAFe7zM

8. kutuz

kutuz Well-Known Member

"...и кампот не лился в горло и икра не лезла в рот..."Звичайно хвилювало,але Ти кудись пропав(напевно адаптовувався на новій посаді,до речі,як там справи).:)

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

Ну в смысле какой оклад, какое звание по должности, какие надбавки и можно ли что-то спионерить :))) ?

• Подобається Подобається x 2
  10. artobstrel

нервно очень ...

это как дежурный по гарнизону, хотя собственно не как а так и есть, только не выездной, х че спионериш, и на разрыв, со всех сторон какие то угрозы ... по потолку и окладу выше, но по деньгам при этом меньше ... сапаки ...

• Подобається Подобається x 2
  11. VasMT

А с проверками ездить в низы мона? Если да, то компенсировать можно ;).
    Со временем индексация вырастет, да и выслуга... Наростет :)))

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

13. artobstrel

да, у нас тут тесный круг-секта ;)

14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

.о_О

15. artobstrel

только в случайном порядке в каком и раньше можно было ездить, ток в том то и прикол что мне считали с индексацией, без нее еще смешнее вообще у нас в МЧСе с зарплатами какойто швах тварится, командир отделения 10 лет выслуги получает столько же сколько первогодка пожарный ... диспетчер центрального пункта получает столько же сколько диспетчер в части хотя объемы работы не сравнимы и т.д да как везде в нашей стране ...

16. VasMT

На сколько мне известно, при изменение окладов по званию, по должности или еще по чем-либо, индексация обнуляется. А потом со временем опять наростает. Покрайней мере так было в армии.
    Но ничего... Главное, чтобы рыба не повыздыхала :))).
    Завтра буду пробовать сделать копченого ляща. В Ашане вчерась прикупил свежих по 11.98 за килё. В Сильпе лящ х/к 38.00 рубасов :sad:

17. artobstrel

O.S.P. » Rudra Jerkbait
    [​IMG] 130 мм, вес 20 гр
    очередная легенда, теперь и у меня в коробке ....

18. VasMT

• Подобається Подобається x 1
  19. artobstrel

ы, у меня этот канал по телеку есть )

http://video.yandex.ru/users/vkempo/view/2815[​IMG]

20. artobstrel

итак, я понимаю всем грустно , зима - погоды нет не сезон бла-бла, и что нас может в этот момент ободрить? правильно! приобретение очередного девайса! а особенно Мегабас, и вот я напыжился и приобрел - тадам! Волкер
    Megabass » Giant Dog-X длинна 9.8 см масса 14.2 г

а де твій аватар? :)