На справді Ви дуже праві,поплавок в мене не один і далеко не один,в тому числі і удилища з різними катушками і жилкою на них.На кожній удці оснастка виважена для окремого поплавка,мені так простіше,в крайньому разі я собі так спрактикував.Хоча приходиться робити як Ви,це коли приїзджаю на озеро і розумію,що удочка для цього озера не годиться,але це буває в тому випадку коли їду на нове озеро і немав кого отримати інформацію(народ різний буває,інформації деколи,як з партизан не витягнеш,тому з випадковою компанією практично ніколи не їзджу)
Я знав, що Ви так скажете... Бо коли іде заборона, їздиш постійно на платні ставки, а там щоразу одне й те саме. Тому у мене легкі, не ковзаючі/бігаючі поплавки оснащені металевим штирком із дроту. А на жилці кусочок ізоляції надітий. Приїхав вставив поплавок і вйо. А от коли іде різнобой... Буг, Стрийка, Дністер, ставок, озеро, кар"єр... Тоді безжально. Бо кожен поплавок вже відомий, кількість дробинок узгоджена. 5-10 хвилин і все готове...
У мене їх два (в силу деяких причин я не дуже полюбляю далекі закиди), і обидва з довгими антенками. То коли складаєш вудку, антенку поплавка піджимаю до вудилища тою чорною фігньою, що надіваеться для захисту кілець і кінчика. І дотепер нічого не зломив. Але то таке... От сніг зійде (сказав і свм засміявся ) спробую так як Ви радите. Як кажуть : "Скільки рибаків - стільки і рецептів юшки"
Напевно в силу тих самих причин я також не долюблюю дальних закидів і використовую дальні закиди в тому випадку,коли треба закинути десь подальше під камиш,а дно в цьому місці занадто мулисте для супутника(пружини).Окрім того така снасть з ковзаючим поплавком дозволяє класти гачок дуже точно,практично в блюдце,як кажуть,Але опять таки це вже з практикою,а після зими вона втрачається.
я тут давеча наваял на местном форуме в разделе "творчество" : конечно всех волновало а как там я, отвечаю, как видно из лирики - фтыкаю ... как результат приобрел в подарок сомнительный Salmo Whitefish Deep Runner 13 см. 21 грм. и прикупил легендарный, мифический, всеуничтожающий, убийца щук, комбайн, сс-20 в мире воблеров ... - ZipBaits Orbit 110 SP уффф .... умаялси ...
"...и кампот не лился в горло и икра не лезла в рот..."Звичайно хвилювало,але Ти кудись пропав(напевно адаптовувався на новій посаді,до речі,як там справи).
нервно очень ... это как дежурный по гарнизону, хотя собственно не как а так и есть, только не выездной, х че спионериш, и на разрыв, со всех сторон какие то угрозы ... по потолку и окладу выше, но по деньгам при этом меньше ... сапаки ...
А с проверками ездить в низы мона? Если да, то компенсировать можно . Со временем индексация вырастет, да и выслуга... Наростет
только в случайном порядке в каком и раньше можно было ездить, ток в том то и прикол что мне считали с индексацией, без нее еще смешнее вообще у нас в МЧСе с зарплатами какойто швах тварится, командир отделения 10 лет выслуги получает столько же сколько первогодка пожарный ... диспетчер центрального пункта получает столько же сколько диспетчер в части хотя объемы работы не сравнимы и т.д да как везде в нашей стране ...
На сколько мне известно, при изменение окладов по званию, по должности или еще по чем-либо, индексация обнуляется. А потом со временем опять наростает. Покрайней мере так было в армии. Но ничего... Главное, чтобы рыба не повыздыхала . Завтра буду пробовать сделать копченого ляща. В Ашане вчерась прикупил свежих по 11.98 за килё. В Сильпе лящ х/к 38.00 рубасов
итак, я понимаю всем грустно , зима - погоды нет не сезон бла-бла, и что нас может в этот момент ободрить? правильно! приобретение очередного девайса! а особенно Мегабас, и вот я напыжился и приобрел - тадам! Волкер Megabass » Giant Dog-X длинна 9.8 см масса 14.2 г