да уж) ага, я не приходя в сознание вышел на работу, причем две недели как минимум буду ходить на каждый день, выходные пока в тумане, будут или нет, так что ждите, перед отпуском был, поймали 6 щук около кила и всякого мелкого, я выкинул случайно магалон дайвинг в расцветке мат тайгер - вечная память! (уже взял такой же), так что пока - пауза (докаркались блин !!! ) это очень верная тема, сам давно разгоняюсь но все никак из-за раздолбайства, но наши крутые фишеры все такие ведут и весч сия весьма полезна,
Може простіше,а чи мудріше - вопрос.Якщо я буду вести свій щоденник,то по відношенню до місць на які я частіш за все їжджу, дані які будуть в ньому, будуть точніші.До речі я маю напечатаний в типографії,кольоровий гарний календар покльовок на цілий рік,ще й на різні види риб,так ось він в абсолютній більшості випадків не справджується. ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ---------- Де сознаніє загубив?
в 96м на абитуре ... ) да не вопрос, а аксиома! в сети можно всякого наслушатся "полезного" но никто не будет описывать водоем на котором ловит, вот у нас относительно сильная федерация рыболовного спорта и все такое и форум есть свой но чето никто особо не откровенничает, вся секретная информация только "лично в руки" ... а то когда ловят астраханские удильшики конечно интересно но малопременимо)
Він просто базується на фазах місяця, а взяти до уваги умови кожного озера,річки,глубина,насиченість киснем,не говорячи про погодні умови,напрямок вітру,тиск,опади і тд.на рік в перед це 100% не реально спрогнозувати.Я б такого ніколи не купив,він мені дістався в гратіс, при покупці якоїсь книжки.
Привіт всім.Погода,як на Михайла,чудова,їздив за хижаком.Нарешті не дарма,особливих екземплярів нема,але задоволення отримав.На озері оселилися лебеді,не дають рибалити,літають низько над човнами,бють крилами перед тими хто кидає спінінг з берега,а ще сьогодні прямо біля нас принімав ванни молодий олень,посеред білого дня,ну може не олень а косуля,як слід роздивитись не вдалось,хоча він шмигнув в ліс буквально метрів 15-20 від мене
ушла щука с камыша, стало грустно ездили два дня, оба дня моя подкамышная тактика принесла весь день активной рыбалки много тараканов но увы только три щучки на кукан и то одна с глубины а две другие взяты только благодаря папиной мотивации (ох уж мотивировал), а кореш гад на джиг с глубин поймал пару двушек и три килушки а на сл день двушку и килушку, так как у меня мотора и эхолота нет мне такое оказалось не по зубам ... ёптель )
На форельку треба в гори їхати,а на тому озері,що на фото,раніше в основному попадались екземпляри від 1,5 до4кг.Це просто цей рік якийсь прольотний,минулої рибалки там,в пацанів,під самим берегом при пробі взяти щуку в підсак(ніхто не мав багорика)зійшла щука в районі 9 кг і мужик на кружок взяв на 6,3кг(важили).Озеро дуже цікаве,плюхаються величезні карпи,пристойна плотва,карась,окунь,але клює все те добро дуже і дуже рідко.Раніше там було дуже мало рибаків,зато зараз все озеро в кружках,донках,маса спінінгістів ну і без браконьерів не обходиться,не раз різали і витягували на берег сітки.Може із за глубини,кажуть до 9 метрів,але власні заміри більше 7 не показали,злапати там щось порядне, в край важко.
За це озеро я вже писав не один раз,це запасне питтєве біля Трускавця.Туди зараз зачастили екологи,ганяють,штрафують,вода,чомусь,впала більше ніж на метер.В озеро впадало декілька потічків,в яких водилась форель,раки,судачок,лящ,зараз вони практично пересохли.Це напевно результат вирубки лісів,цей варварський метод наживи скоро знищить навколишнє середовище,цікаво,чи екологи ризикують чіпати тих хто занімається таким бізнесом,чи просто шерстять простих рибаків.
Ходив я сьогодня ловити малька,трошки налапав,але мало навіть для себе,не говорячи,щоб ще друзям налапати,приніс додому,поставив к коридорі,щоб пізніше в підвал віднести.Сходив в магазин,на пивко зайшов і сидячи за бокалом пива згадав,що не один я вдомі рибак.Прийшов додому,Савка(кіт)лежить з довольною моською,а навколо порозкидувана риба,таки дещо вдалось спасти,а вісім штук не дорахувався,так він ще й кричав на мене коли я збирав рибу.Як він відро відкрив?
Заставила жінка винести на балкон ліжко (розібране). З тяжким серцем почав розкручувати і виносити... І! О чудо! Надибав вязанку вяленої риби! Я за неї вже забув... Висушена добре, не пересушена, не мокра - саме то!!! Тепер я знаю з чим завтрашній пивасік піде спати
итак , вес взят! сегодня творение ранее показанное здесь http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=731029&postcount=465 принесло мне пока максимум на спининг - 3 700 господа! весь день была только мелочь, причем с пирса удалось разловить беби гирон - я думал такого уже не случится, в середине дня выстрелил Лаки крафт поинтер 128 весом аж 27 грамм (на ссылке выше) сей девайс принес одну килушку одну 600 грамушку (сильно повредил зябры пришлось забрать) и еще штук 15 тараканов по 400 - 500 грамм успешно возвращенных в среду, почти весь день мы были на общирном плато с глубиной от 3,5 до 4,5 метров, под заход солнца (а это блин 15:30 ненавижу осень за это) начали в сплав идти вдоль камыша русловго стоя на глубине метров 6-7 в 15 метрах от камыша (склон почти отвесный) облавливали окна и дырки в камыше, много мелочи так вот, бросаю прям на поверхности бьет щуренок но не цепляется, бросаю еще раз опять удар без зацепа начинаю ьыстро крутить чтоб перезабросить и тут - в 5 метрах от лодки - ковть, я тяну показывается чушка под метр, папа как всегда не успевает взять подхват хватаю сам в два движения подвожу и есть, тока она в подхват воблер из пасти вылетел, из-за близости расстояния активно сопротивляться она начала уже в лодке, фоты додаю, к сожалению щуку фоткал уже на берегу так как в лодке она кавардак устроила пришлось ее в мешок кинуть:
Зачётная счучка Молодец! Белая зависть потихоньку трансформируется в нечто более темных оттенков... : Эх.... Ну а с белой рыбой как?
да в пень ее пока щука ловится, я работаю сейчас на каждый день так что чаще 1-2 раза в неделю не получается выехать а в таком раскладе в первую очередь щука, по области отлавливают но щука - в первую очередь!
Молодець,гарну голову підняв.Вчора їздив на щуку,давно не бував на тому озері,приїхали,води в озері залишилось четверта частина,вид прямо таки космічний,або якись з фільмів жаху,раніше там був ліс, а тепер торчать пні,коряги,було щуці і окуню де стояти.Розказували,що коли тільки спустили воду місцеві назбирали відро блешень різного роду.При нас мужик на лодці відчіпляв блешню від пня що стирчав в воді і казав,що то вже шоста,яку він сьогодня знайшов.Особливих уловів не було,так шість штук до кілограма кожна.Вода,як сльоза,рівень дуже низький,на глубинах в коліно і трошки більше з лодки наблюдав за щуками,вони стояли на дні і не рухались,було їх досить багато,розміри під метер,бачив і більших.Продемонстрували вони повну ігнорацію і до силікону і до воблерів і до блешені.Одній десь під 4кг кидав малька під ніс,ноль реакції,фон презренія,мені здається,що я провів мальком прямо по морді,вона як стояла не рухомо так і залишилась.Ось такі справи
100% бачила.На глубині,де я діставав дна веслом,щука стартанула аж коли я майже торкнувся до неї веслом.вона була як в трансі