Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Бросил бы. Да вот чёрт побери, я не подумавший завёл семью и детей. :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Работу надо было выбирать льготную. Депутатом там, начальником Чукотки :)))...

• Подобається Подобається x 3
  3. Chaldon

Да видно в понедельник меня мама родила.:russian_ru: Да и отец всего то краснодеревщиком был.:rus:

4. kutuz

kutuz Well-Known Member

Та ладно вам,думаюVasMTне мав на увазі прямого значення слова.Вот я наприклад всіх навижу;)Комусь щастя Тюмень,Колима,в кого який рідний край,а "Щастьэ ето когда у тебя все дома"
    Аааа! я зрозумів,Артобстрел засланий до нас,щоб виловити всі рибні запаси:mocking::)));)

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

В мене в Польщі є друг, в нього ,якщо взяти декілька пригоршней воблерів,блешень і силікону,так щоб він не знав то він і не замітить.То скільки ж можна ялинок нарядити;):)))Деколи витянеш якись воблер,який був мертвий і ти його не використовував,закинеш-бах піймав,ще раз знову піймав і думаєш де логіка!?

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

У риби треба питати, а не один в одного :)))

6. kutuz

kutuz Well-Known Member

В риби про логіку питати?о_О.Вона ж ,як риба об лід.Я мав на увазі,що довгий час на якись певний воблер нічого не попадалось,а потім на тому самому озері на нього ж клює,а на дорогі,на які мав надію бо завжди клювало, ні.

• Подобається Подобається x 1
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пробовать надо и упиратся, рано или поздно откроется ну или в коробке осядет ...

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

смею заверить я маленький ребенок по сравнению с нашей рыболовной элитой, уловы - не сравнить

8. Chaldon

Всё мужики. Молчу как рыба, но печатаю.:mocking: Мене с утра столько приватных выговоров наставляли, из которых я понял так. На форуме нельзя здороваться и желать здоровья. Можно только посылать.:sorry::yahoo: Толи дело на рыбалке!:good:
    Так мы и шутим. Я не встречал, что бы, на форумах о рыбалке, ругались. Преувеличить чуток, это да, это святое.:dntknw: Иначе не рыбак.;)

9. VasMT

А мне показалось, что сюда модеры не заходят :mocking:
    Видать среди них рыбаков нету, одни охотники ;).
    По-этому тут можно и поздороваться. :preved:

10. Chaldon

:russian_ru:Добрый день братья рыбаки! :)

11. kutuz

kutuz Well-Known Member

Добрий день!Включив комп,зайшов на ЛФ,відкрив нашу сторіночку,а тут красота,спокій,взаєморозуміння і повага.Ну прямо як на рибалці.Сьогодня якийсь сирбор,все зривається,сижу дома без всякої роботи.Напевно візьму я спінінг і дьорнусь кудись,трошка покидаю.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

• Подобається Подобається x 4
  13. VasMT

Попадос конкретний :))).

14. Chaldon

Бывает, хуже, но реже. ~{:). Прощайте братья. Не пуха вам, не 3пера.

15. VasMT

:)))
    Как говаривал когда-то мой замок, принимая очередной укол бицилина: Одна жена - залог здоровья!!"!

16. kutuz

kutuz Well-Known Member

Нікуди не дьорнувся.:sad:поламав кухонну плиту:blush:Недавно закінчив ремонтувати:ireful1:На звичному дні описав конкретніше

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

кстати, вы у себя щучью икру солите? я бы очень хотел засолить и рецепт нашел, только боюсь паразитов, у нас этого добра чет о сильно до фига развелось ...

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

заходите на здоровье ... :give_rose:

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

кстати на счет фоток Нирванка права, панове и товарищи - не боимся брать фотик и клоцать почаще, сам себя поймал на мысли что последнее время за всю рыбалку буквально по две фотки, вот на последних стал исправятся...

18. kutuz

kutuz Well-Known Member

Солимо.Привіт.Але,яка там зараз ще ікра,ось під весну так,а рецепт там простий.Я просто вимиваю її гарно,даю постояти с підсоленій воді годинку другу,потім міксером відділяю від плівки,зливаю воду на скільки це можливо,солю(солі даю завжди на око,тому що завжди різна кількість ікри).Три дня в холодильнику і вуаля можна вживати.А паразитів боятись...якщо вживаєш таранку,посуті ікра в одній лінійці.;)Може свій рецепт виложиш?:)

19. Chaldon

Доброго время суток, братья рыбаки! :girl_angel:

Берёшь икру. Прогоняешь через решето с отверстиями под икру. Очищая её от плёнки. Промываешь в солёной воде, процеживаешь, добавляешь растительного масла, так чтобы икринки не слипались. Ставишь в прохладное место или в низ холодильника (что бы икра "дошла"), испарится лишняя вода и поменяется цвет. И можно кушать, перед употреблением также можно выдавить чеснок.

20. kutuz

kutuz Well-Known Member

На 100% ти правий.Часто природа такі шедеври викидує нам на обзор і розумієш,що пішовши до якоїсь картинної галереї ще раз цього не побачиш.Я фотоапарат не беру,роблю фотки мобільним.Звичайно багато хто скаже що то не то,але хоч так.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

Про масло в своєму рецепті я забув сказати.А перед вживанням можна добавити і майонез,ми давали чесночний соус, а краще саму,смак не губиться.

а де твій аватар? :)