Та ладно вам,думаюVasMTне мав на увазі прямого значення слова.Вот я наприклад всіх навижуКомусь щастя Тюмень,Колима,в кого який рідний край,а "Щастьэ ето когда у тебя все дома" Аааа! я зрозумів,Артобстрел засланий до нас,щоб виловити всі рибні запаси ---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ---------- В мене в Польщі є друг, в нього ,якщо взяти декілька пригоршней воблерів,блешень і силікону,так щоб він не знав то він і не замітить.То скільки ж можна ялинок нарядитиДеколи витянеш якись воблер,який був мертвий і ти його не використовував,закинеш-бах піймав,ще раз знову піймав і думаєш де логіка!?
В риби про логіку питати?.Вона ж ,як риба об лід.Я мав на увазі,що довгий час на якись певний воблер нічого не попадалось,а потім на тому самому озері на нього ж клює,а на дорогі,на які мав надію бо завжди клювало, ні.
пробовать надо и упиратся, рано или поздно откроется ну или в коробке осядет ... ---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- смею заверить я маленький ребенок по сравнению с нашей рыболовной элитой, уловы - не сравнить
Всё мужики. Молчу как рыба, но печатаю. Мене с утра столько приватных выговоров наставляли, из которых я понял так. На форуме нельзя здороваться и желать здоровья. Можно только посылать. Толи дело на рыбалке! Так мы и шутим. Я не встречал, что бы, на форумах о рыбалке, ругались. Преувеличить чуток, это да, это святое. Иначе не рыбак.
А мне показалось, что сюда модеры не заходят Видать среди них рыбаков нету, одни охотники . По-этому тут можно и поздороваться.
Добрий день!Включив комп,зайшов на ЛФ,відкрив нашу сторіночку,а тут красота,спокій,взаєморозуміння і повага.Ну прямо як на рибалці.Сьогодня якийсь сирбор,все зривається,сижу дома без всякої роботи.Напевно візьму я спінінг і дьорнусь кудись,трошка покидаю.
По секрету скажу, що в дитинстві я дуже любила рибу ловити, або хоч би дивитись, як то тато робить А зараз підглядую як ви тут спілкуєтесь, особливо люблю фотки, особливо ранішні (сонце в тумані, вода, човники..).. Так що від мене не сховаєтесь
Нікуди не дьорнувся.поламав кухонну плитуНедавно закінчив ремонтуватиНа звичному дні описав конкретніше
кстати, вы у себя щучью икру солите? я бы очень хотел засолить и рецепт нашел, только боюсь паразитов, у нас этого добра чет о сильно до фига развелось ... ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- заходите на здоровье ... ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ---------- кстати на счет фоток Нирванка права, панове и товарищи - не боимся брать фотик и клоцать почаще, сам себя поймал на мысли что последнее время за всю рыбалку буквально по две фотки, вот на последних стал исправятся... Нирванка! У нас тут покой и порядок не надо рыбаков штрафовать! и вобще пора модерство в этой ветке дать мне, ибо ...а впрочем это и так очевидно )
Солимо.Привіт.Але,яка там зараз ще ікра,ось під весну так,а рецепт там простий.Я просто вимиваю її гарно,даю постояти с підсоленій воді годинку другу,потім міксером відділяю від плівки,зливаю воду на скільки це можливо,солю(солі даю завжди на око,тому що завжди різна кількість ікри).Три дня в холодильнику і вуаля можна вживати.А паразитів боятись...якщо вживаєш таранку,посуті ікра в одній лінійці.Може свій рецепт виложиш?
Доброго время суток, братья рыбаки! Берёшь икру. Прогоняешь через решето с отверстиями под икру. Очищая её от плёнки. Промываешь в солёной воде, процеживаешь, добавляешь растительного масла, так чтобы икринки не слипались. Ставишь в прохладное место или в низ холодильника (что бы икра "дошла"), испарится лишняя вода и поменяется цвет. И можно кушать, перед употреблением также можно выдавить чеснок.
На 100% ти правий.Часто природа такі шедеври викидує нам на обзор і розумієш,що пішовши до якоїсь картинної галереї ще раз цього не побачиш.Я фотоапарат не беру,роблю фотки мобільним.Звичайно багато хто скаже що то не то,але хоч так. ---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ---------- Про масло в своєму рецепті я забув сказати.А перед вживанням можна добавити і майонез,ми давали чесночний соус, а краще саму,смак не губиться.