Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

гриби зараз пруть шалені... не до риби...

• Подобається Подобається x 2
  2. kutuz

kutuz Well-Known Member

Artobctrel Ти куди подівся.VasVT зрозуміло - на грибах,Ти що тоже?Не мовчи,ато я вже переживаю за тебе.:)Може якісь нові воблера обловлюєш?

3. VasMT

А може майора получив і обмиває другий місяць :drinks::rus::8:

• Подобається Подобається x 3
  4. kutuz

kutuz Well-Known Member

Було б не погано.Тільки бухати два місяця не здорово.Такі офіцери,які не просихають стільки часу країні не потрібні.А взагалі то він казав,що в жовтні має відпустку,напевно зараз десь на Канарах рибачить:)(мовчить,щоб ми до нього не приїхали);):haha:

5. And

And Member

Народ як ви дивитесь на таку пропозицію. Організувати зустріч форумчан.

6. VasMT

А рибу хто лапАти буде :))) ? Як ми зберемся? :drinks:

• Подобається Подобається x 1
  7. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ага!!!:yes:

8. kutuz

kutuz Well-Known Member

Вчора їздив на щуку.Щука напевно також кудись поїхала:)))Не брала вона і нічого я не міг зробити.Погода також була не в хорошому настрої,то дощик,то вітерець,туман такий,що нічого не видно,зранку фонарик пробивав максимум 5 метрів.Але нічого все так не буде,як казав мій дід:"Буде більше днів ніж ковбасів":pardon::mocking:

9. kutuz

kutuz Well-Known Member

Я встиг відремонтувати комп,який нагло поламався,поїхати до Києва,повернутись,а за цей час ніхто не встиг слова рибацького написати,невже ніхто не їздить на рибку.Ще ж і карп,і карась,і плотва клює.В сезоні полювання на хижака.Давайте народ пишіть:sad:,а то розмовляючи сам зсобою я почуваю себе ненормально:crazy:)До речі,на останній рибалці знайшов блешню(чуть лодку на неї не положили)завтра вечерком попробую покидати.Блешня простенька,але такі знайдені речі часто бувають фартовими,я дакілька раз в цьому переконувався

10. Replikator

Replikator Well-Known Member

Мої вітання славетним рибалкам!
    Ніц не пишу, бо не їздив на риболовлю - весь час займаюся побутовими справами та донечкою (готую їсти, відвезти-зустріти зі школи та на три різних тренування, підготувати уроки, випрати-попрасувати).
    Але все минає, зараз в донечки канікули. І в мене є купа часу!!!!
    Має питання до практиків. Що скажете про надувний човен на 4-х осіб SeaHawk 4 Set.
    В анотації сказано наступне: "Выдерживает нагрузку до 400 кг, поставляется в комплекте с алюминиевыми веслами длиной 122 см и ручным насосом двойного действия (накачивание происходит при движении поршня в обоих направлениях), двумя надувными подушками".
    Але передусім думка практиків! Будь-ласка, зголосіться панове!:preved:

11. kutuz

kutuz Well-Known Member

Добрийдень пане REPLIKATOR,давненько ви сюди не заходили.На рахунок човна,хотів також собі прикупити щось подібне,не дорогий,легкий, в порівнянні з іншими човнами.Але друзі які за своє життя мали вже багато різних човнів відмовили мене,кажуть краще почекати, прикопити більше грошей і не купляти щось для прогулок по мілководдю.Вони не ремонтуються(не клеються)Ремкомплекти які додаються не ефективні.А умови використання не завжди парникові,то в очерет,то по течії на корягу.Не знаю вони напевно таки праві,але ціна така приваблива,тай без човна деколи просто нема смислу їхати,а мало не забув, в тих човнах сидиш на дні а не на лавках,що вельми не удобно.Для мене чотири запливи по150м були не простими,я причаливши до берега з трудом виліз.Я не професіонал,просто висловив свою думку.

12. VasMT

Думка практика-ремонтника гумових виробів.
    Не моя, а сусіда по гаражу, який професійно займається виробництвом і ремонтом гумових виробів.
    Так ось. На скільки я зрозумів, матеріал, з якого цей човен виготовлено, пластмасса. Зблизька виглядає, як колишня "клейонка" і має дрібненькі клітинки. Так? Якщо так, то цей човен Ви самостійно заклеїти НЕ ЗМОЖЕТЕ! І вулканізація сусідня не зможе. Бо процес клеєння для такого виду матеріалу - хімічний. Ремонт такого човна виллється в кругленьку суму. Шукайте човен з прорезиненої тканини. Латки на любому авторинку можна придбати.

13. kutuz

kutuz Well-Known Member

Во-во і я про це кажу.А ле є й плюси,вона легка(якщо нема транспорта)швидко трансформується в робочий стан,швидка і гарно управляєма.Просто коли підпливаєш до берега якось не спокійно в ній(це з свого досвіда,правда човен був чужий)І ще,є в мене знайомий,він такий човен( в крайньому разі подібний) має років з 4,але він його не спускає,возить на багажнику,тримає в майстерні на підвісах,каже що вона(лодка)боїться перепаду температури в спущеному виді і потім може лопати в місцях згину.Не кожен має можливість так турбуватись про човен і чи вартує він таких складностей.

Останнє редагування: 25 жов 2010
  14. Replikator

Replikator Well-Known Member

Фест коментарі, ПАНОВЕ! Є над чим подумати!!!
    Свій гумовий човен "УФИМКА", якому було 6 років, нещодавно продав за грубі гроші, які доклав у прокладання газу на дачі біля озера.

15. VasMT

А мій швагро відвіз човен на завод, де ремонтували понтони і набив його поліуретаном. Так і тримає на березі Дністра. Хіба на зиму в сарай заносить :)))

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тут я, грибы собирать люблю конечно но когда рыбалка или грибы - конечно рыбалка, я в отпуске потому и нет времени на форум, на рыбалках естественно был, щука клюет почему то вяло, а терь слайды :

поймал 2,500 одну щучку, так особых достижений не было, впечатлила красноперка, размеры более чем, поймал одну на Вижон95-й, подцепил Гипноз понтон 21 и с батей нафигачили ее кил пять наверно, размеры видите сами... погода пока супер, но отпуск скоро кончается , вот собственно и все новости ) да, еще на фидер ночью поймал два не плохих рака )

17. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 3
  18. artobstrel

вы заблуждаетесь глубоко, оооочень глубоко ... просто фатально! друзья, сегодня резиновые лодки это далекое прошлое, только на малых водоемах и только если добираетесь на кравчучке есть смысл приобретать резиновую лодку, сегодня ответ только один - ПВХ! та самая пластмасса, она на стыках не ломается, на морозе она стает твердой но это только означает что ее не надо вакуумировать, она не требует полной просушки и талькирования, она не лопнет на солнце, она не преет, в ней можно стоять! что для спинингиста архиважно, на ней можно ходить под мотором, ремонтируется она с помощью тюбика клея и латки пвх которые стоят 25 грн и есть в любом уважающем себя магазине, пробить ее об камыш гораздо сложнее чем резиновую, в общем если у вас есть машина, (или как у меня нет, но призвание - спининг) то только ПВХ и ничего другого ....

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

этот не лодка, это надувной матрас, только для игр на воде, выходить на большую воду в ЭТОМ - риск для жизни ...

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

угу, дождусь как же .... не в этой жизни ....

19. VasMT

Может быть, может быть...
    Но ту пластмассовую лодку, которую возили в комплекте группы разминирования, заклеить так и не смогли... Ибо латки отваливались сразу после накачки. Все остальные плюсы хорошо сочетаются с ее малой ценой. :)))

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

:haha: ............

20. artobstrel

за истекший период (деловито поправляю очки) мной был приобретен тонуший трехсоставник от Себил с многообещающим названием Меджик свимер в кислотной раскраске, играет прекрасно, но пока молчит ... впрочем активного клева пока не наблюдалось может еще покажет себя, ибо когда то и вижон (!!!) с месяц не приносил результата ...

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

хз, я свою клеил ..

а де твій аватар? :)