Вчора їздив на вечірній кльов,якого не було.Девять поплавків і ніодного толчка.ARTOBCTREL Ти радуєш мене своїми уловами,якби не ти то я подумав би ,що не клює ніде.В нас хто би і куди б не їхав пролітає.Я в цьому році ще толком не попадав на кльов.То в мене такий рік,чи він такий загалом?А фотки класні,мені краснопьорки на спін ще не попадались.Кароче МОЛОДЕЦЬ!!!
Артобстрєл полює на хижака. А ми з Вами, Кutuz, на білу рибу... Щуку я теж смикаю... Але це не рибалка, це полювання. Хоча заздрість і в мене буяє ...
Мы в этом году у берега Кубани поймали сомика с две ладошки (шнурок ) и такую же щучку, обоих на червяка. Ну и на донку сын шарана поймал, грамм на 400 Видели как поймали жереха. Сами загубили три блесны , жереха в те дни не было. А так он здорово играет в спокойной воде, кажется руками можно вытащить
Вчора зловив батько на селі рибу в ставі-короп,штири з гаком кіля...Ну і маленьких штук п'ять.Той короп клюнув на-не повірите-ковбасу.Батько раніше ніколи не ловив на ковбасу,а то махнув рукою-ану спробуюЩе після того закидав кобасу,але вже на неї не йшла риба. А короп той,до речі,виявився дуже смачним
Ловив останні два рази на бойли виготовлені власноруч за рецептом від ISO, щоправда дещо змінені за відсутністю усіх інградієнтів. Ось що вийшло з того На ці боли було зловлено два карпа по півкіло і ще чотири рази просто обривав карп (а може і не карп) снасті. Отак.
Вчора їздив на рибку.Хворий з температурою, кашлем і насмарком.Ніхто з здорових людей(я маю на увазі не рибаків)мене не розуміють.Але поїхавши в такому стані, фортуна далі залишилась повернута до мене ду.ою.Були в Комарно на річці-ноль.По дорозі додому заїхали на озерце-ноль,сіли на каналі одному,другому-ноль.Сьогодні вилежуюсь,а завтра буде видно.
Позавчора знайомий був на платних в с.Вівня Стрийського р-ну. Карп 1,8 кг і два сома по 1,5 кг. Карася не рахували. Во. Сиджу, мучусь... Гриби чи риба???
вот и я, вопреки предсказаниям ВасМт отправился на мирную с ночевкой в живописные места на Ю.Буг разводить фидерастию, результат - коропчук на 1,700, 15 карасей грам по 600-700 такие шо фиг ухватиш, окунця, большеладонных густырок 7 штук и одну тараньку но длиннее ладони , как всегда , фоты кстати, очередная порция мудрости: лучший сторожок - бубенцы на стойку, 1. никакой мороки с цеплянием на леску и поиском после подсечки улетевшего колокольчика 2. при подмотке никакого кумарещего бздынь-бздыня (как с креплением на удилище) 3. даже незначительные поклевки на вполне моцные стойки - звенит )
Раніше,коли працював на заводі виковував дзвіночки з латуні,дзвін такий,що аж в вухах лящить.Не завжди вони мене влаштовують із-за ваги.Тепер купляю бубенчики переробляю їх.Кріплю самі калатушки на кусок каучука,роблю в ньому проріз,який вдягається на жилку,з іншої сторони кріплю кільце до якого привязую шнур,який в свою чергу за допомогою зашморга кріплю до підставки під удилище.Не загубив ще ніодного.Чутливість надзвичайна,вага невеличка.Якщо причіпити цю штуку до жилки не по середині між кільцями,а ближче до кільця,що дальше від вас,а по середині одіти розчіплену гілку,то чутливість збільшується і крім того при покльовці сам каучук(оснастка з бубенчиком)послужить як тормоз(підсічка) в разі коли не встигаєш це зробити сам.Ну а якщо поведе до берега не треба щолкати
у меня тожа есть колокольчики на носовых зажимах от противогаза такистского, они при подсечке слетают там где висели без уходов в сторону или назад, но, бубенцы на стойке - лучше, не надо гембель с цеплянием на леску, особенно в фидере когда стойка стоит в воде и кончик удилища в 2х метрах от берега , да и если трава высокая тоже бывает гиморно колокольчик увидеть, так что мой вариант если чем и проигрывает то чувствительностью, хотя опять же - чуткость весьма и весьма ..
Напевно Ти правий,просто я не пробував і можливо не зовсім розумію про що йде мова(не бачив яке воно з себе)Є така річ,як електронний сигналізатор покльовок,маю фото чомусь не можу загрузити.Він виглядає як підставка під удилище,коли кладеш на нього удочку жилка лягає на рухомий барабан в прорізі і при любій покльовці подає сигнал,який можна регулювати по тону і гучності.Крім того сигнал дублюється миганням світлового діода.В дорожчих версіях є ще така річ як память покльовки,це на випадок якщо проморгав на яку удочку була покльовка діод буде світитись червоним і ти будеш знати біля якої удочки чекати на покльовку(випадок коли удочки стоять не на одному штативі,а на окремих і врізних мсцях)Може про таке мова?
штатив дуже удобний,має гвинтову потужну різьбу,можна вкрутити навіть в тріщину бетона(якщо берег вкритий плитами)
Я маю їхати в неділю,але завтра в гори на гриби,намальовується не слабий маршрут.Так що буде видно в якому буду стані,після грипування досить ослаблений тому троха навіть переживаю
Сугубо на білі,давно я так козарі не ігнорував.В Камянку ---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ---------- Йду спати,сьогодні мотанув десь під 20км,гори просто абалдєнні,а завтра о 4-00 підйом і на рибку
Продовжую спілкуватись сам з собою. Їздив я таки на рибу,та риболовлею це назвати важко:рано став,на автопілоті одівся,сів в машину і зразу заснув.Розбудили мене щоб спитатись куди повертати.На озері закинувся сидів,чекав покльовки,чи довго чи ні аж знов заснув.Одним словом міг спати дома,тому,що нічого в мене не клювало,наживка,підкормка все з одного відра,з ліва і з права в друзів клювало а в мене аж коли змотувався на гачку сидів йоршик гігант на мізинець.Хлопці казали,що не памятають щоб в мене зовсім не клювалоНу кожен день не може фортити,назбирав грибів,як ніколи,то на другий день була ..опа