Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. Defenderok

Defenderok New Member

Чудово сказано, молодець)))

• Подобається Подобається x 1
  2. good

good Well-Known Member

Підскажіть, де можна по спінінувати недалеко від Львова?)

3. kutuz

kutuz Well-Known Member

Нажаль не маю інформації,щоб щось порадити,але дивно що народ мовчить,взагалі наші рибаки відгукуються.

4. good

good Well-Known Member

було б класно форумівку з вудочками та спінінгами на озері зробити)

• Подобається Подобається x 3
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

куплю ZipBaits Orbit 80 DR HotTaiger ...... может есть у кого ? или наводки .... чет нет перерыл ниде нема, даж у зарубежцев - продано ...

6. good

good Well-Known Member

Завтра гляну..може яку ссилку Вам кину.

• Подобається Подобається x 2
  7. good

good Well-Known Member

сходіть на Володимира Великого в Золотий Карась! там, кажуть, що є..

8. kutuz

kutuz Well-Known Member

Аrtobstrel з областного Миколаєва,думаю він не зможе сходити на Володимира Великого.

9. artobstrel

карась сотрудничает с Москанеллой - бабки дерут анрильные ... на каждом вобе подъем от 50 гр и выше ...

10. kutuz

kutuz Well-Known Member

В нас говорять:"Одним сі Грицю тіш,як танцюєш,то не їш."Якщо хороша річ,то і не жалко.

11. artobstrel

да, но в последнее время стараюсь обходить карась стороной, так например Вижон 95-й в хреноватенькой расцветке я взял в карасе за 280 грн, тот же девайс в гораздо более читерном исполнении у барыг с харьковского спиннинга или киевского дома рыбака - 160-180 грн, а в интернет магазине - 200 грн ... как на меня не слабый подъем ....

12. good

good Well-Known Member

хм..ну 260 грн віддавати за шмат пластмаси і шаріками всередині також не хочеться. я собі піду краще і візьму резину на 4 грн. і вона мені буде краще грати ніж той воб.

13. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Нажаль не мав змоги выдписати раныше в звязку з поломкою компа. Був на Дністрі з суботи на недлю в районі Нового роздолу. Течія дуже сильна річка піднялась, в результаті всього 5 морен по 300-400 грам, і з два десятки плотвичок і окунців на долоню. Хороші місця де є заплави були зайняті, тому прийшлось ловити фактично на течії.

підкажіть де зараз бере карп у Львівській області. збираюсь десь на наступний тиждень поїхати.

14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Сьогодні о 3-00 ночі виїхав на риболовлю.І як завжди не вдало.Шкварились на сонці всі і ніхто не ловив, бо не клювало.Добре було тільки диким качкам(їх там багато)вони приймали ванни і нагло плавали практично по поплавкам.В небі ширяв якийсь з роду орлиних,в траві скрекотали коники стрибунці,а риба плавала по дну...

Вкладення:

• DSC01095.jpg
      DSC01095.jpg
      Розмір файлу:
      165,1 КБ
      Переглядів:
      5
  15. kutuz

kutuz Well-Known Member

Напевно Ви більше праві,аніж не праві.Але якщо людині дуже хочеться і вона може собі дозволити,тоді чому би й ні.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я вчора...
    Не писав, бо не було чого.
    Дністер. Риби валом. Клювало слабо. Пару рибців, карасів і бички... Бички супер :)))
    Карпа йок. З погодою не вгадаєш. Інтернет бреше, Микола (з погодою) бреше... Ех, будем пробувати далі...

17. kutuz

kutuz Well-Known Member

Така вже рибацька доля.Постійна лотарея.(Але ми не жаліємось):pardon:;)

18. VasMT

У всьому є свої плюси.
    Приміром, я провів польові випробування своєї Delta_и. Вдвох з корєшом (я 97, корєш - 83, + снасті, + одежа, + причандали) до Дністра в Розвадові і три км по бездоріжжю... Чінарік (China) бурчав, але пер... На Е471 до 55 км/год розганявся... А так крейсерська 45-50 км/год. Я задоволений...

19. Replikator

Replikator Well-Known Member

Мої вітання колегам у риболовній справі!
    Вчора з родиною виїхав порибалити на річці Репіда (впадає в Дунай).
    Приїхали близько дев'ятої. Напомпував човен і з дочкої заплив на 30 м у перше ліпше місце - біля верби. Хробаків не мали - всі пересохли через спеку. Як наживку використали консервовану кукурудзу, що пролежали три спекотних дні в гаражі, а потім з місяць у морозилці. Запах ще той. Підгодували макухою навмання. Тільки закинули вудки - одразу клювання. Не встиг розкрити другу вудку, бо клювало несамовито. Одна за одною: плотвиці (краснопёрка) розміром з долоню і менші. За годину виловили десь під 50 штук кожен. Котячі вдома ледь не збожеволіли від свіжачка. Сьогодні продовжують споживати плотвиць, воротячі носа, навіть від корма.

• Подобається Подобається x 3
  20. VasMT

Ех! Ловив я красноперок в 0,5 кг... То щось... Спочатку думав "золотий" карась... Шкода, що зараз зась... Хоча...!!!

а де твій аватар? :)