Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. kutuz

kutuz Well-Known Member

Племінник купив воблер,взагалі не відомий,за 12грн,з четвертого кидка підняв щучку врайоні700гр.Я кидав Міноу і Рапалу,уви не фарт.:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. And

And Member

ТО kutuz Якщо не секрет де знаходиться то озеро куди ти їздив? ТО часом не Грушів?

3. kutuz

kutuz Well-Known Member

Власне так земляче

4. Defenderok

Defenderok New Member

А я зараз в Рівненській області на відпочинку(є таке маленьке містечко Млинів) так мені сильно повезло: коли я приїхав, десь прорвало стаки і в річці тепер просто величезна кількість риби(річка Іква, впадає в Стир). Крім звичайної плотви і ляща, лини 2 кілограмові клюють, карп-карась є. Тепер кожна рибалка проходить з задоволенням!!!

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я вчора з З.Буга приїхав.
    Три дні. Сазани клювали, що дурнуваті... Не зважаючи на страшну спеку.

Останнє редагування: 13 сер 2010
    • Подобається Подобається x 3
  6. Defenderok

Defenderok New Member

VasMT, тобто в мішку СТІЛЬКИ сазанів??? Капець, я ще сазанів не ловив, в більшій мірі, промислова риба - густера, краснопера, плотва лящ, а коли випадає можливість поїхати на ставок, то там карп(звичайний, голий і дзеркальний, але, на жаль, два останні види невеличкі), карась і іноді білий амур клює.

7. VasMT

Звичайно що ні... Всі вони, а було їх більше сотні (задовбали клювати), були з почестями випущені назад у воду. Їх навіть у садки не кидали. А в мішок пішли карасі 150-250 г і красноперки... Деякі теж пристойних розмірів. Я їх сушу... Але таке рибацьке щастя. Кореша говорять, що зараз кругом така рибалка хрєнова...

:)))
    Перечитав ще раз і зрозумів про який мішок мова :))). Ні, то дрова... Не то що стоїть (я ще не дрова, хоча пляшку ми вже вдули), а те, що біля "чарівного горщика" лежить ;)

8. Defenderok

Defenderok New Member

Так, це діло правильне. А от кореші трохи путають.. Не знаю як у Вас, а у мене кожен день шаленний кльов. Вже давно не ловив, більше того, не бачив, щоб ловили линів на 2 кг. Раніше як туди їздив, то виходило зловити пару плотвиць на 150-250 грам, іноді густерка клювала, лящ бере дуже рідко, останній раз зірвав ляща в травні цього року(десь півкілограма був), більше чомусь не клював. А зараз на річці появилось багато ставкової риби, хоча, на жаль, вона тут довго не затримається. Браконьєрство сильне...

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

Та я й так і подумав:good:

• Подобається Подобається x 3
  9. VasMT

Колись на цьому місці товкли по 20-30 кг риби за 4-5 годин. І карасі півкільовики, і коропи 2-3 кг... Може були і більші, але сходили... А цього разу три дні сипали і згодовували йому все, від банальних хробаків, до новомодних бойлів і смакових добавок. І під берегом, і на дальний закид, і фідери, і спінінги...

Готуємось за тиждень-другий знову...

10. Defenderok

Defenderok New Member

Правильно, це було колись. Колись мій батько і батько мого однокласника тягали в тій самій річці, де сьогодні лящ на кіло - ЦЕ ЩОСЬ ОЙОЙОЙ яке, карпи по 10 кіль, такі ж лящі, а скільки щуки було, найбільшу, яку ловили мої знайомі - 16 кг заважила. А зараз? Тьфу... Сиджу і граюсь красноперкою і плоткою 200 грамовою... А де риба є, то там гроші деруть великі, але там можна розважитися добре. Якщо чесно, то рибалка, де завжди клює - це не для мене. Я більше люблю сидіти годинами в очікуванні якогось хорошого, трофейного екземпляра.

11. VasMT

Звичайно. Абсолюбно зрозуміло. Але коли годинами крім красноперки і плотви по 50-75 г більше нічого не бере, то не рибалка... Різнориббя! Ось найкраша рибалка. Коли ТИ і ВОНИ. Твій розум проти їх шлунка. Коли і плотвічка, і карась, і коропець ... А ти вибирай прикорм, наживку, тактику підсікання, снасть... Щоби не садок набити, а зловити те, що не стидно показати друзям.
    Ось така штука... А тут за три дні три рибалки зі стажем ледь-ледь три кілограми карасиків взяли...

12. And

And Member

ТО VasMT. Можеш написати в яких місцях ловили, іякщо не секрет як туди добратися. Також цікавить які снасті використовували на річці?

13. VasMT

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=679549&postcount=320

Львів-Радехів. За рікою З.Буг їдемо до повороту на Сілець 2 км (чи 1 км не пам"ятаю. Перед поворотом величезними буквами написано "Вас вітає Радехівське лісництво". Повертаємо в село. Зліва бачимо закинуту ферму. Звертаємо на грунтовку (поворот вліво. Він там один, помилитись неможливо). Виїжджаєте в чисте поле і їдете грунтовими дорогами на трубу Добротворської ТЕЦ. Побачите хутір. Там два будинки. . Їдете на них і виїжджаєте на берег З.Бугу. На протилежному березі є Церква. Орієнтир. Якщо приїхали табором (з ночівлею), то раджу обирати місце за баулькиною хатою. Зліва, як дивитись на воду. Там дерева, тінь, затишок. Але мілка вода. В 7-ми метрах глибина до півметра. Якщо вас багато - прямо по центру є майданчик, де можна розміститись до п"яти рибалок одночасно. Якщо потрібно глибше, то вправо... Там можна знайти місця для двох рибалок... Решту місць - на одного...

Вудочки 6 м : - 4 штуки;
    Фідер 3,9м : - 2 штуки;
    Спінінги різні: - 3 штуки...

Лєска, шнури, плетенки...
    Поплавок: від 1,5 г до 5 г.
    Гачки різні. Кормушки для фідерів, супутники, коромисла.

Приманка:
    Фішка "Карась", "Карп", "Фідер", макуха, комбікорм пшеничний, сухарі паніровочні, каші швидкого приготування "7 злаків", кукурузна мука і ще якась байда...
    Наживки:
    Від хробака до бойлів.

14. kutuz

kutuz Well-Known Member

В основному так є,що клює не там і не в той день.Але ловити рибу тим і відрізняється від риболовлі,бо зловити рибу там де і на пелюсток ромашки клює особливого розуму і вміння не тре,а там де треба показати вміння і майстерність,почекати з годинку,то не для кожного.В мене сусіди їздять десь і дріботи набирають,а
    мені говорять:" вот ми ловим, а ти чого їздиш?"

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

Класно,аж завидки беруть.А скільки то буде км.,я би порахував пальне,ну і інші затрати,тай може би ми колись дьорнулись разом,так би мовити по дорослому?

15. VasMT

Від Стрия 140 км. Туда-назад 280. А-92. 7,15-7,45 грн/л. 7,1 л/100км.

16. Defenderok

Defenderok New Member

Також з цим зустрічаюсь. Друзі іноді поїдуть на якийсь платний ставок, заплатять 100-200 грн за 12 годин і зловлять на трьох півмішка карасиків і карпів. А я, як завжди, сиджу на річці в очікуванні дива. Зловлю з десяток плотвиць на долоню(щоб вдома показати, що ЩОСЬ зловив), мені хватає. Взагалі-то, рибалка - це не бездумний вилов риби, а в першу чергу - відпочинок. Мені одинаково, скільки я зловлю, головне, що я проведу час з насолодою.

• Подобається Подобається x 4
  17. thinkers

thinkers Well-Known Member

18. VasMT

19. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ви DASHYLKA молодець,тільки відпустіть чоловіка самого,він думаю буде задоволений,тай може буде рибна юшка,а вуху:haha: можна дома варити.Без обід,але чоловіки їдуть на рибу,щоб відключитись,віддихнути,навіть від жінок(не маю власне вас на увазі):give_rose:Ви нам краще продайте рибацькі секрети чоловіка;),де ловить ,на що ловить...;)

20. kutuz

kutuz Well-Known Member

а де твій аватар? :)