Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. iso

iso Well-Known Member

Про довге почитайте тут
    http://www.active.lviv.ua/topic-t770-30.html

• Подобається Подобається x 2
  2. And

And Member

ТО iso про Довге уже ніхто 2 місяці не пише. Мабуть нічого там не клює.

3. iso

iso Well-Known Member

Є лише один спосіб перевірити -спробувати самому;) І написати звіт

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На Дністрі короп почав брати. Корєш був позавчора два коропця: по 1 - 1,5 кг і один каже зійшов... Отой що зійшов (людині треба вірити завжди :))) ) був кіл на вісім... ;)

5. iso

iso Well-Known Member

6. kutuz

kutuz Well-Known Member

Був минулої неділі,практично пролетів,але в неділю там рписпускають воду.Коли клює,то нема різниці де сідати, я сідаю з правої сторони від дамби під вербами,там хоть тінь спасає.На дамбі і в лісі оселились львівяни і присаджують рибу на бойли,сісти там практично нема шансів.Цієї ночі о 2-30хв вирушаю на рибку,але чи Довге,чи Дубляни,а може в Гаї,чи ще куди вирішимо в машині,залежить від погоди і як громада вирішить.:pardon:

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нашел! думал сделать подобную шняжку себе для карасика днепровского, только у меня возникает подозрение, что єта конструкция дает не оправдано больше сопротивление при выматывании. kutuz - так как оно в ентом разрезе??? (фотка чето не скопировалась - фиг с ней, я про снасточку с треугольным грузилопружиной и двумя паралельными поводкми от оного а сверху скользящий груз )

• Подобається Подобається x 1
  8. And

And Member

ТО kutuz Як приїдеш з рибалки можеш написати коротенький звіт, як зїздив. Планую завтра їхати, але не знаю куда краще. Останні два рази в Довгому як то кажуть прольот.
    порадь куди їхати.

9. kutuz

kutuz Well-Known Member

Звітувати нічого.Дві покльовки,одна холоста,друга...20 хвилин возився з карпом десь біля 3,5 - 4кг на телескопічну удочку,маленька катушка,жилка 0,18.Озеро не велике,по середині ростуть верби(вдоль озера),як вияснилось під чистіою поверхнею верби,або коряги присутні в великій кількості.Цим карп і скористався.Вже думав в воду лізти з підсаком, в чотирьох метрах бачиш здобич на поверхні води,а вдіяти нічого не можеш.Одним словом прольот за прольотом.:sad::dntknw:

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Я вже так заскучив за покльовками,що хай би тільки клюнула,а я вже на сопротівленіє уваги звертати не буду:)))А якщо серьозно,то не замічав,лише коли трошки не вгадав з кашою,то Ти трошки правий,а коли нормальна кашка,то вона повинна на дні розсипатись і при підсіку злітає з пружини.Взагалі то я над тим не заморочувався.:nea::)

10. VasMT

Нет... вытягается нормально, без особых сопротивлений... Как кормушку заводскую тащиш.
    Можно делать самому (сам мотаю из сварочной проволоки от полуавтомата), а можно купить... Но они (спекулянты) цену друт сумашедшую. Я кручу. Любых размеров.
    Берем чегонить круглое с диаметром подходящего размера. Наматываем 10-12-14 витков в зависимости от размера коромысла. Откусываем. Чуть растягиваем. Из подходящей длинны проволоки изготавливаем само коромысло с петелькой. Пропускаем коромысло в пружину. Крайние витки пружины круглогубцами обжимаем вокруг коромысла. И края коромысла заворачиваем в петельки для поводков. Все...

Чем больше размер пружины, тем больше прикормки можно всунуть. На такую байду как правило используют картофан.

11. And

And Member

Коротенький звіт про Довге. Їздив вчора. Можна сказати що рибалка не вдалась. За пів дня 5 карасів грам по 200 і 3 платвички. На озері великий рівень води, мало того що не клювало а то і ще багато зацепів за кущі, які знаходяться у воді, обірвав один спутнік і один поплавок.

12. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ціна її в базарний день,якщо не помиляюсь 3грн(без грузила,вони вмене саморобні).Правда коли працював на заводі також все робив сам і зараз робив би,але нема змоги,хоча дуже люблю цим займатись.

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Ладно не розстроюйся,хоч не пустий додому,а моя жінка вже починає щось підозрюватп,каже що колись прольот був 1-2 рази на рік,а тепер 1-2рази удачні."Чи їздиш ти на рибу,чи ні!?":haha:

13. artobstrel

гребанные отцы-командиры торпеду им в бухту решили перевести нас на режим сутки через сутки в связи с опасным периодом (ладно бы с того был толк) так что рыбалке - капец, кореш аж воет завет на ночной днепр а я фтыкаю то в мобильной группе то гна сутках ..(

14. VasMT

Держись, дядька... Хуч двадцатку закрой! А там порыбачиш в удовольствие... Сам знаю, что такое рЫгламент...

• Подобається Подобається x 3
  15. kutuz

kutuz Well-Known Member

Шкода Тебе,але чим допомогти?Лише,що придумати базуку з автоматично навідними головками на гребаних отців-командирів.;):)))Вище ніс і частіше ставати в бойову стойку,Ти ж боец по життю.:):):)нєєєє

16. artobstrel

угу, довоевался уже 4-й год капитаном перехаживаю)

17. VasMT

Зампоснабу области можна до пенсии перехаживать :)))

18. artobstrel

какой наф снаб????? я на оперативной работе :ireful1:

19. artobstrel

мдя, вынужденный перерыв в рыбалке, побуждает к созерцанию приманок и как следствие к теоретизированию, давеча провел легкий учет...[​IMG] выяснилось что у меня почти 51 воблер (почти - так как не знаю за кого считать два девайса от подпольного китаезопроизводителя)
    наиболее представленная фирма - Юзури - 11 шт (вспомнил что один зеленый 3Д кранк лежит в запасе) за ним едет Джакал - 7 штук и замыкает тройку лидеров Мегабасс - 6 шт ...
    По уловистости пожалуй следующим образом:
    1. Юзури 3Д миноу 100
    2. Мегабасс Вижон 95 АЮ
    3. Зип бейтс Орбит 85-СП ДР
    В этом году приятно удивил Дайва Спаун - ибо был разловлен и показал результат на тролинге в пассивную пору и Х-Рап также вполне верняково приносивший на тролинге счук ... Непонятный воблер сезона - Кингфишер Буг (непонятно на кой я его купил, и как на него ловить)
    разочарованием сезона как и прошлого остается Мегабас Флэт Слэп ибо этот поистине мифический воблер мне разловить так и не удалось ...

вот до чего доводят долгие перерывы в рыбалке )

20. kutuz

kutuz Well-Known Member

Особливо не розстраюйся.Жара,риба не клює.Я сьогодні їздив в розвідку на одне озеро,пожарився на сонці,водорослі піднялись в великій кількості,злапав 4 карася приблизпо по 400-500гр

Вкладення:

• DSC01064.jpg
      DSC01064.jpg
      Розмір файлу:
      162,1 КБ
      Переглядів:
      5
а де твій аватар? :)