Оце так пауза затягнулась.Народ,поговарюють,що запрет продовжили до кінця місяця,правда, ні? В неті нічого не потрафлю знайти.А взагалі то на Дністрі вода велика,тай коли впаде нема чого їхати поки трохи комар з намитого намулу не вилетить,ато навіть москітка не допомагає,заїдають і "офом" закусують ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ---------- Де правда на світі.Хотів горох перемолоти по рецепту VAS MT і згоріла кавомолка.Зараз прийде жінка і я дістану на горіхи.
Повезло так повезло... ---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- Ви гороховий порошок робили?
По трошку треба було... Шкода... Вас... Я мелю "Мрією" (бо кавоварка, на щастя, згоріла на каві і у жінки в руках )... Поки перемелеш - рука відвалюється...
Та я так і робив.Завтра буду в Стрию,позичте мені "мрію",я буду біля третього дуба на зеленій лавочці,з газетою "труд" під пахою. ---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- Троха,більше не встиг,це все проіскі мірового капіталізма. Хоча дарма я,кавомолка ще совєтська.
Можете вже взяти! Ось, як вона виглядає... Фота не моя, а з мережі... Молоти треба мільче, аніж на фоті
Так,тіко з додатками героіну,аби рибу присадити і вона клювала тільки в мене ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- А тарелька?Так це просто мясорубка?Але дякую за щедрість,з мене пиво.
Привіт колегі!!!! В нас у Бесарабії заборона аж до 15 червня. А тим часом, ми любителі риболовлі, їздимо на роверах - вивчаємо місця, підгодовуємо там рибку, відкрили купальний сезон. До речі, вчора було + 30 за Цельсієм.
Загалом по Україні заборона продовжена до 30 червня,може по регіонам є якісь додатки в датах,ще не уточняв.А фотки супер, аж дико захотілось в Бесарабію.В нас продовжуються дощі і прохолодно,особливо коли дує вітер,а він дує постійно.
Мої вітання Вам, колеги-рибалки! В нас й сьогодні було дуже тепло. Виїхали подивитись, що і як... Але ніц такего...трохи дощу десь за 10 км... Нарід не порушує заборон. Чемні компанії біля води, без знарядь лова. Що робити? Спробували як там рибі живеться: А коли їхали зворотньо, то все поплутали... небо, озеро... Врятувала веселка. Зрозуміли куди їхати:
Не витримав довжелезної перерви і з трьома кумплями відвідав приватний ставок. Оплата 20 грн. з носа за три години перебування. Результат (за 2 години) на фото:
Приємно бачити,що комусь сьогодні повезло.Я просидів біля озера за 25грн від 4год.ранку до13-00,в результаті один карась на 300грам і пару дріботи,навіть плотва не клювала.Правда,через кущ одному рибаку пощастило,витягнув коропа десь на 4-5кг,маю відео не знаю як загрузити.
Вчора,на риболовлі в нас вийшов спор на рахунок нерестового сезону.Довго потім всі шукали в неті якусь інформацію,і то,що я написав раніше виявляється дизінформацією,за що прошу у всіх вельмишановних рибаків вибачення Продовження заборони від 10 і далі є по деяким регіонам і стосуються рік і каналів які є притоками деяких рік і находяться на заповідних землях.Так,що 10 число незабаром,треба гарно підготуватись і обовязково їхати на відкриття,чого всім і бажаю.
Ще два тижня тому,там була дійсно гарна рибалка.А вчора вода цвіте,траву несе,карась вже напевно хворіє,води, десь,на 25 см вищий рівень.Одним словом тішив сам процес.
Мої вітання рибалкам і симпатикам риболовлі! Так як заборона ще триває, вчора вирішив зробити розвідку цікавих місць на майбутнє. Виїхали о 12.00 всією родиною на озеро Ялпуг. Це в 20 хв. від домівки (на авто). Спочатку ми з дочкою чемно обійшли на човні молодий очерет, його поменшало у порівнянні з минулим роком: Потім дружина присоромила нас, що раз приїхали, то однією вудкою можна половити. Ловила з пів-години: трафлялися виключно бички. Причому хапали в туж мить, що гачок опинявся у воді. Проблема була у їх розмірах: від 5см до 15 см. Малеча втомила дружину, вона залишила 2 десятки більших бичків для кота Васі, а решту відпустила. Тим часом наша собачка Умочка всім своїм виглядом давала зрозуміти, що досить гаяти час на озері (ловити бичків дружині, читати книжку доньці): Першою її зрозуміла дочка: Потім при єднався і я: Потім ми грали у "Людина-магніт": Споглядали на красоти червня: Думали чи не поплисти на там той берег: Але своєчасно отямились, зібрали речі й... поїхали додому. Ось так перетікає час в очікуванні справжньої риболовлі!!!!!