Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. kutuz

kutuz Well-Known Member

Оце так пауза затягнулась.Народ,поговарюють,що запрет продовжили до кінця місяця,правда, ні? В неті нічого не потрафлю знайти.А взагалі то на Дністрі вода велика,тай коли впаде нема чого їхати поки трохи комар з намитого намулу не вилетить,ато навіть москітка не допомагає,заїдають і "офом" закусують;)

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Де правда на світі.Хотів горох перемолоти по рецепту VAS MT і згоріла кавомолка.Зараз прийде жінка і я дістану на горіхи.:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  2. Кохана

Кохана LuBimaya

Повезло так повезло... :)

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Ви гороховий порошок робили?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

По трошку треба було... Шкода... Вас... Я мелю "Мрією" (бо кавоварка, на щастя, згоріла на каві і у жінки в руках:))) )... Поки перемелеш - рука відвалюється...

• Подобається Подобається x 3
  4. kutuz

kutuz Well-Known Member

І не говоріть,але я везучий,нич не було.Сказала,щоб відремонтував,а вона знає,що каже.

5. VasMT

Так змололи чи ні?

6. kutuz

kutuz Well-Known Member

Та я так і робив.Завтра буду в Стрию,позичте мені "мрію",я буду біля третього дуба на зеленій лавочці,з газетою "труд" під пахою.

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Троха,більше не встиг,це все проіскі мірового капіталізма.
    Хоча дарма я,кавомолка ще совєтська.

7. VasMT

:)))
    Можете вже взяти! ;)
    Ось, як вона виглядає...
    Фота не моя, а з мережі... Молоти треба мільче, аніж на фоті :)

• Подобається Подобається x 2
  8. kutuz

kutuz Well-Known Member

Так,тіко з додатками героіну,аби рибу присадити і вона клювала тільки в мене:haha:

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

А тарелька?Так це просто мясорубка?Але дякую за щедрість,з мене пиво.:drinks:

9. VasMT

НІ! Це не мясорубка, а крупорушка... :)

10. Replikator

Replikator Well-Known Member

Привіт колегі!!!!
    В нас у Бесарабії заборона аж до 15 червня.
    А тим часом, ми любителі риболовлі, їздимо на роверах - вивчаємо місця, підгодовуємо там рибку, відкрили купальний сезон. До речі, вчора було + 30 за Цельсієм.

• Подобається Подобається x 4
  11. kutuz

kutuz Well-Known Member

Загалом по Україні заборона продовжена до 30 червня,може по регіонам є якісь додатки в датах,ще не уточняв.А фотки супер, аж дико захотілось в Бесарабію.В нас продовжуються дощі і прохолодно,особливо коли дує вітер,а він дує постійно.:sad:

12. Replikator

Мої вітання Вам, колеги-рибалки!
    В нас й сьогодні було дуже тепло. Виїхали подивитись, що і як... Але ніц такего...трохи дощу десь за 10 км...
    Нарід не порушує заборон. Чемні компанії біля води, без знарядь лова.
    Що робити? Спробували як там рибі живеться:
    А коли їхали зворотньо, то все поплутали... небо, озеро...
    Врятувала веселка. Зрозуміли куди їхати:

• Подобається Подобається x 7
  13. Replikator

Не витримав довжелезної перерви і з трьома кумплями відвідав приватний ставок. Оплата 20 грн. з носа за три години перебування.
    Результат (за 2 години) на фото:

• Подобається Подобається x 3
  14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Приємно бачити,що комусь сьогодні повезло.Я просидів біля озера за 25грн від 4год.ранку до13-00,в результаті один карась на 300грам і пару дріботи,навіть плотва не клювала.Правда,через кущ одному рибаку пощастило,витягнув коропа десь на 4-5кг,маю відео не знаю як загрузити.:dntknw:

15. kutuz

kutuz Well-Known Member

Вчора,на риболовлі в нас вийшов спор на рахунок нерестового сезону.Довго потім всі шукали в неті якусь інформацію,і то,що я написав раніше виявляється дизінформацією,за що прошу у всіх вельмишановних рибаків вибачення:blush:
    Продовження заборони від 10 і далі є по деяким регіонам і стосуються рік і каналів які є притоками деяких рік і находяться на заповідних землях.Так,що 10 число незабаром,треба гарно підготуватись і обовязково їхати на відкриття,чого всім і бажаю.

16. VasMT

Закиньте на народ, а нам ссилочку. Ми качнем і подивимся, бо дуже цікаво...

17. kutuz

kutuz Well-Known Member

18. VasMT

КрасавчеГГГ !!!
    Супер короп, супер рибалка... Ехххх...

19. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ще два тижня тому,там була дійсно гарна рибалка.А вчора вода цвіте,траву несе,карась вже напевно хворіє,води, десь,на 25 см вищий рівень.Одним словом тішив сам процес.

20. Replikator

Мої вітання рибалкам і симпатикам риболовлі!
    Так як заборона ще триває, вчора вирішив зробити розвідку цікавих місць на майбутнє.
    Виїхали о 12.00 всією родиною на озеро Ялпуг. Це в 20 хв. від домівки (на авто).
    Спочатку ми з дочкою чемно обійшли на човні молодий очерет, його поменшало у порівнянні з минулим роком:
    Потім дружина присоромила нас, що раз приїхали, то однією вудкою можна половити. Ловила з пів-години: трафлялися виключно бички. Причому хапали в туж мить, що гачок опинявся у воді. Проблема була у їх розмірах: від 5см до 15 см. Малеча втомила дружину, вона залишила 2 десятки більших бичків для кота Васі, а решту відпустила.
    Тим часом наша собачка Умочка всім своїм виглядом давала зрозуміти, що досить гаяти час на озері (ловити бичків дружині, читати книжку доньці):
    Першою її зрозуміла дочка:
    Потім при єднався і я:
    Потім ми грали у "Людина-магніт":
    Споглядали на красоти червня:
    Думали чи не поплисти на там той берег:
    Але своєчасно отямились, зібрали речі й... поїхали додому.
    Ось так перетікає час в очікуванні справжньої риболовлі!!!!!

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)