Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

?????? АААААААААА ого

• Подобається Подобається x 1
  2. kutuz

kutuz Well-Known Member

Спокуха,обшибся я чуток.Сьогодні взнавав, треба викласти 4000 грн,але є набагато дорожчі варіанти.Та ну його,вже би трошки погоди,щоб хоть з вудкою посидіти.Донька каже:"Мамо, в тата здається дахівка їде,так на рибу хоче".Та й на форумі така тиша.Народ просипайтесь,пишіть щось.:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

Позаминулого року їздив на карася,дивна риболовля получилась,на карасьову снасть попалась така красуня[​IMG]
    Відразу дістав спінінг,кидав кидав,думаю ще раз і досить,бо змучився,спінінг був важкий[​IMG]
    2,7 м з тестом 25-50g і зацепив коропця на 1,6кг нажаль фото кудись занапастилось.:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  3. artobstrel

ну ладно, вчера опять на старом месте, с 3 20 до 11 30 проливной дождь (я на велике - танки грязи не боятся) обалденный прилив я такого еще не видел в том месте, с утра активно клевала тарань и красноперка, позже подключился карась, ловил как уже стало традицией на два классических фидера с пластиковым отводом и одним крючком, смесь - макуха слегка подслащенная Фишдримом "Фидер", сидел до 19 00, в 10 часов приехал крейзи на мопеде (дождь - ливень) поржали друг над другом, пришли к консенсусу что - придурки, после обеда более менее распогодилось стало нормально, итог - 8 кг карася и 2 кг таране красноперки, карась не большой - 48 штук, правда стыжусь ибо накой мне столько и это уже не спорт а жлобство получилось, сильно увлекся у меня по карасю такой результат впервые вот и налупил (

• Подобається Подобається x 4
  4. kutuz

kutuz Well-Known Member

Я раніше також на" веліке",а зараз нізя, дохтор заборонив.

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

фоточку можеш вислати?,ато я щось туплю,не можу зрозуміти що то за пластіковий відвід.

5. artobstrel

машины увы нету и видимо не будет ( государству служить не подчетное дело )))) да и место рыбалки в 5-ти км .... правда туда на горбу в рюкзаке 5 кг прикормки а назад 10 кг рыбы, + вес всякого полезного - потом еле разогнулся ...

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

[​IMG] рядом с зеленой опарышницой если не понял могу больше найти но снасть известная ...

6. kutuz

kutuz Well-Known Member

Зрозумів,просто чуточку інакше в нас називають:"снасточка з антизакручувачем",або якось так

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

А ось так пробував?
    [​IMG].Груз скользящий,для фідерка можна ставити легший

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Фігассє груз о_О ! Це ж куда це "коромисло" жбурнути можна? Грам тридцять-сорок на вигляд :). Це ж коромисло з приманкою само добре важить...
    Я на фідер теж протизакручувач з кормушкою ставлю. І на один гачок.

8. artobstrel

нет, но снасть интересная, если поводки чуть короче сделать можно пихать в кашу как спутник будет работать ....

тю, да куда угодно ...

9. VasMT

Дык а я за что?
    На любом водоеме это коромысло с кашей будет лететь на всю леску... А если еще с грузом о_О?
    Хотя может масштаб сбивает с толку :scratch_one-s_head:
    Ибо эти пружины есть разных размеров: от совсем маленьких до здоровенных...
    Я как-то писал, что сам такие кручу из проволоки для полуавтоматов...

10. artobstrel

не на любом. у нас на Буге и Ингуле бывает такое течение что несет и 70-ти граммовые квадратные кормушки, в стоячем - вопросов нет а вот в речке - актуально ...

11. kutuz

kutuz Well-Known Member

Взагалі то,я показував принцип з того, що було під руками,маштаб будьласка:
    не забудьте який патик використовую(фото вище),а на нормальному удилищі:
    Тай взагалі цей варіант використовую не на кожному водоймищі,тому,що маю багато різних варіантів запозичених з Польщі,Чехії,Словакії.
    Довжина поводків відіграє не малу роль і залежить вона від того яка пружина,який грунт і від того наскільки мені ліньки міняти їх(тому,що до ловлі малої риби не ставлюсь дуже відповідально,більше,як віддих біля води).Ще раз кажу,що на фото лиш принцип,ні жилка,ні пружина,ні поводки і гачки для фото не підбирались,але навіть в такому варіанті без улову не повертаюсь.А коли не клює,то хоть що їй подай,а ніодної голови не піднімеш.Всім удачі...

• Подобається Подобається x 2
  12. VasMT

О! Зовсім єнча пара кальошів :).
    Тепер все на своїх місцях. Дійсно, Ви праві, такою снастю ловити бздюрок - замахаєшся кидати. Відповідно і відганяєш їх всякими способами... До речі, можу поділитись офігенним рецептом гороху на наживку... Безвідмовний. Якщо хочете - дам.

13. thinkers

thinkers Well-Known Member

Давайте, давайте:)
    Вони хочуть!

14. VasMT

Беремо горох. Жовтий. Половинками. Підсмажуємо його на сухій пательні (сковорідці) до появи чорних цяток. При смаженні постійно мішаємо, аби не згоріло і не підгоріло. Потім висипаємо на газету, аби охололо і впиталась зайва вода. Коли вся ця фігня остигла, мелемо в муку в кавомолці, або ручному млинку ("Мрія" - колись була така штука) Мелемо дуже мілко, нема чого встидатись :) . Коли мука готова, висипаємо в слоїк і добавляємо пшеничної муки 1:1. Трошки солимо. На пів-літрову баньку пів-чайної ложки без горки. Все. Базова суміш готова. Щільно закриваємо і маєм готовий півфабрикат для приготування наживки.
    Готується наживка за 5-ть хвилин. В металеву кружку, тарілку, баньку... ллємо рюмку води, даємо закипіти. І в киплячу воду помалу висипаємо перемішуючи рюмку суміші. Помалу, це секунд тридцять. Зразу знімаємо з вогня і ложкою премішуємо поки не можна буде взяти в руку. Коли рука "терпить" вигрібаємо в руку і ретельно виминаємо до однорідної маси. Кульку прикормки в пакетик і в рюкзак. Поки доїдете до водойми прикормка готова.
    А тепер основне: це описаний базовий продукт. При бажанні в нього можна добавляти різні барвники, смаки, запахи. Хоча і свій запах потужний. При приготуванні сам би їв :))). Добре тримається на гачку, не розмивається водою, велику кульку на гачку дрібнота зняти не може, хіба обсмоктує... Перевірено! Міннєт! Гм... Десь пробіл забув поставити :)))

15. kutuz

kutuz Well-Known Member

То Ви мене так підйо...?Чи ні?
    А мастирочка нормальна,але якщо давати сіль то тоді нарізати дрібно цибульки і мясця,окремо.І якщо залишиться кашка,то можна буде перемішати з зажаркою і буде закусь.:haha:

16. VasMT

Ні! Все серйозно... Самі знаєте, як мальок замахує... Красноперка, собака, навіть кукурудзу жере... :sad:

На рибалці - ні-ні... А от після... Та під рибку смажену... М-м-м-м-...
    А сіль для смаку... Принамі я давно даю і все добре, клює :))) . Основна фішка в смаженні гороху і його швидкому приготуванні...

17. coolzak

coolzak Well-Known Member

В неділю поїду на щуку поспінінгувати з берега -сезон відкрився(якщо погода не підведе.
    П.С.В канаді карпа не ловлять -тому де водиться то здоровий як коні і не ляканий.В Торонто є місце коло ТЕЦ де я бачив рибалку з Англії-казав що тут найкращі карпи і раз в місяць він прилітає порибалитио_О

18. artobstrel

КВАааааааааааааа - не пугайтесь то жаба :), может в воскресенье тоже на щуку рвану с берега ...

19. kutuz

kutuz Well-Known Member

шкода,що Ти не з Торонто,я би познайомив теба з кумом,можливо Ти його витягнув би на риболовлю,ато він зажди робота тай робота.А цієї неділі напевно місця буде мало,бо кого знаю всі мітять на рибалку,головне щоб погода дозволила, бо крім доща внас пориви вітру.

20. kutuz

kutuz Well-Known Member

Сусіде,був сьогодні з тими хлопаками з Меденич,питався,що то вони мені тоді прибрехали,що не пускають в них там на рибу,то кажуть,що просто думали,що мова йде за стави.
    Де всі поділись,а. напевно на...[​IMG]

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

Доречі,дякую за кашку.Обовязково спробую.

а де твій аватар? :)