Відповідь: Resident Evil 3: Extinction http://www.tfile.ru/forum/viewtopic.php?t=69910 То екранка але цілком пристойна. На сайті потрібна реєстрація
Відповідь: Resident Evil 3: Extinction Мег, ужастик ужастику рознь. А смотреть в экранке я бы не советовал. Сходите в кино, на крайняк дождитесь нормального качества, что бы не портить впечатление от фильма.
Відповідь: Обитель зла 3 А мені не дуже сподобалось... Примітивно якось воно, купа штампів і ляпів, нема страшних моментів. Дешевий ширпотріб загоренний у багату обгортку спецефектів...
Відповідь: Обитель зла 3 Мартини. тут как говорится, на вкус и цвет, естественно фильм не классика жанра, как например эпопея "Чужой", однако давно на экранах не было такого добротно склепаного "ширпотреба" что бы отключить мозги и забыть обо всем.
Відповідь: Resident Evil 3: Extinction а ти хоть бачив фільм ? і який ужастік там побачив ? ЛОЛ! Додано через 1 хвилину буде лиш з інакшими героями !
Відповідь: Resident Evil 3: Extinction Ну я любитель ужастиків... Фільм - отстой. Перша частина була значно краща
Відповідь: Resident Evil 3: Extinction цікаво скільки фільмів вони ще знімуть... а то після перегляду третьої части залишилось відчуття незакінченості.... повинне бути продовження.. фільм не поганий.. мені сподобалось.... особливо сподобалась нова сила Еліс... та невеличка армія її клонів...
Відповідь: Resident Evil 3: Extinction А какие из последних ужастиков стоит посмотреть? Данво я не встречал хоррошего хоррора
Відповідь: Resident Evil 3: Extinction Це точно , останнім часом з тим напряг, криза жанру. Зараз навіть не приходить нічого на згадку. А Ви "Пилу" (3 частини) дивилися? І принципі непогано, хоча там не зовсім жахи, оскільки в жахах має бити якась містика, нечиста сила і страшно. А якщо просто страшно , то це звичайний трилер. Досить цікаво подивитися фільм "Відьма". Я десь тут про нього робив гілку. Це сучасна інтерпритація "Вія"