Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка "сашу бєлава" хто грав?.... сухоруков-сухорукий?.. він -- не примітивний.... різні ролі йому вдаються.... це так, до прикладу.... а ця манірність у литвинової -- ах, я лєтаю, ах, я страдаю.....
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка Да-а-а, Рената Літвінова то канєшно актріса, а в Таёжному романі - то просто чудо, вона там в таких ракурсах:radist: аж неможливо відірвати очі:radist:
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка Здивували, чесне слово. Що може зпародіювати Галкін? Міміку, манеру спілкуватись. І на основі цього робити висновки про акторські здібності? Дійсно, актриса вона не дуже - бачив два фільма з її участю та одне інтерв`ю. Всюда вона однакова . Тобто грає саму себе. Хоча, можна сперечатися - Образи ті самі, але ж емоції, які вона досить натурально показує - різні. Мені вона більше цікава як особистість - те інтервю, яке бачив, видалось цікаве і зовсім не банальне. А от "Моя богиня" не сподобалось.
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка Я зрозуміла. БЕЗРУКОВ грав. І дивна річ - він мені всюди здається однаковим після бригади (як комусь литвинова, і вважаю саме ЙОГО найманірнішим з усіх снг-ських акторів насьогодні - бачили колись його інтерв"ю??)) Жінці я можу таке пробачити. чловікові - хіба за дійсно видатні заслуги перед батьківщиною))) Та це жарт, нічого особистого. Я це кажу зараз про те, що ми схоже просто сперечаємося про смаки А Литвинова - ніяк не ідеал акторки-режисера для мене, до речі. Просто молодець що є і намагається робити якісні продукти. А ще - знайшла своє амплуа - яке може комусь і не подобається, але не залишає байдужим. Це важливо для будь-якого актора. Вона має СВОЄ обличчя, а не пародує когось. ІМХО
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка Мабуть, все ж таки, пупер мав на увазі лисого "брата".
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка перший раз, коли я її побачив (намєдні с лЄанідам парфьоновим) -- думка була така ("вав, яка цікава жінка"), потім, щоразу коли я її бачив, "вав" змінювався на "м-да"... і до речі, надзвичайний актор!... жодної фальші в ньому....
Актриса з неї неважна, але я її обожнюю - особливо коли вона біжить перекидуючи ніжки і говорить, ммм